اخه این چه جورپاسخنامه ای که دادن بهمون من حوصله ندارم تک تک جواب های تشریحی روبخونم خب چرااینقدرپیچیده اش میکنن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه این چه جورپاسخنامه ای که دادن بهمون من حوصله ندارم تک تک جواب های تشریحی روبخونم خب چرااینقدرپیچیده اش میکنن ؟
اتفاقا خوب شد این طوری کردن،70% تقلب ها از بین میره.بماند که بعضیا شب قبل میخرن.دیگه اس ام اس نمیشه :دی ( تقریبا از این روش به صفر رسیده)
کارنامه ما فردا میاد رفتم نمایندگی گفتن اینترنتمون خرابه...
تا فردا!
پاسخنامه این دفعه خیلی اعصاب خورد کنه
امروز نرفتم امتحان بدم درستم نخوندم ! کلا سیستم بدنم ریخته به هم بدجور من برم :yahoo (4):
امروز اجازه گرفتم برم بیرون (اجازه دادن ) بعد دیم دست دوستم پاسخ نامه ی قلمچی بود ولی من عین خیالمم نبود :|
بعد ترازم 5100 شد :(( اه اه اه اه (قهقه ی گریه ) اه اه اه اه
چرا قلمچی اینطوریییییییییییییه هرچی میخونمم ترازم کم تر میشه و برعکس :((((((((((((((((((
بچه ها سلام،من ديوونم يا دارم راست ميگم برا چي ديروز رياضي تجربي از تناوب سوال دادن؟؟؟!!!
بابا به خدا ما تجربي هستيم؟
سلام از آزمون راضیم...رتبه کشوری:۶۷۲ استان:۸۲ شهر:۲ تراز:۶۴۴۱ ریاضی:۳۵ هندسه:۴۰ فیزیک:۲۳ شیمی:۷۵ زیست:۸۷ ادبیات:۶۳ زبان:۸۷ عربی:۹۰ دینی:۸۷ به امید رسیدن همگیمون به آرزوهامون!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام بچه ها کارنامه ی ما هم اومد...
در حال سانسورم میزارم چند ثانیه دیگه!
فایل پیوست 6330
فقط لصفا فیزیک 2 رو نبینید!!!!!!!!!
بخشید شما ادبیات و دین و زندگی و شیمی از روی چه کتاب های می خوانی من هر کاری میکنم بالاتر از 50 نمییاید شما هندسی تحلیلی رو چه جوری می خونی من هندسه تحلیلی را منفی زدم خواهش می کنم:y (636)::y (636):کمکم کنید
سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم، ریاضی فیزیکم رو در آزمون خیلی پایین میزنم یعنی زیر 20 و 30 درصد!:yahoo (2):
نمیدونم چیکار کنم، اگه این دو درس مشکلش جل بشه انشاله میشه پزشکی قبول شم
راستش من از منطقه 3 ام و خیلی پایه ضعیفی داشتم.هرکاری هم میکنم باز فایده نداره واسه این دو درس
تو رو خدا اگه کمکی به نظرتون میاد دریغ نکنید واسه این دو درس.(چه کتابی بخونم؟چه روشی بخونم؟فقط یادتون نره من پایه ضعیفی دارم)
ممنونم