تست کلی می زنم مثلا فیزیک رو خیی جدیدا تست می زنم ولی توی قلم چی 30 زدم زیست تست های خانوم مون رو خوب می زنم ولی توی کانون در حد بد نیست می زنم دینی هم که تست های خیلی سبز حفظمه احساس می کنم یا روشم اشتباست یا ای کیوم پایینه (:yahoo (110):
نمایش نسخه قابل چاپ
تست کلی می زنم مثلا فیزیک رو خیی جدیدا تست می زنم ولی توی قلم چی 30 زدم زیست تست های خانوم مون رو خوب می زنم ولی توی کانون در حد بد نیست می زنم دینی هم که تست های خیلی سبز حفظمه احساس می کنم یا روشم اشتباست یا ای کیوم پایینه (:yahoo (110):
با برنامه قلمچی پیش نمیرم ولی 5500 میشه معمولا
5600
خیلی افتضاح بود این آزمون
امکان نداره تشریحی شما خوب باشه و شما این تراز باشی!!!!! :دی
شما ببین سوال های کنکور رو یا سوال های آزمون رو با وقت بیشتر میتونی حل کنی یا نه!(لطفا یه نگاهی هم به سوال هایی که مثلا تو مدرسه میدن و شما حل میکنی هم داشته باش!شاید اونا خیلی آسون هستن!)چیزی بنام روش تستی وجود نداره!شما اگر واقعا تشریحیت خوب باشه باید بتونی همرو حل کنی،اما خب سر جلسه اوضاع فرق میکنه،هم وقت میاد وسط هم حضور ذهن و . .. ! اگر بتونی توی وقت بیشتر سوال هارو حل کنی که خیلی عالیه!راحت میتونی به 6500 برسی!(10تا حل اما 10 تا درست!)
این مخسره بازیا چیه ... کارنامه رو بدن بریم کاروزندگی دارم بابا
کسی اینجا گاج آزمون نمیده ؟؟!؟!؟!؟؟!
رو این لینک کلیک کنید کارنامتون میاد: ورود به صفحه شخصی کانونی ها- کارنامه
گاج کسی آزمون نمیده آیا ؟؟؟؟!!!!
شرمنده با اجازتون یه اسپم میدم خخخخخ:yahoo (3):
بچه ها تراز قلمچی با سنجش فرق داره؟؟اگه آره چطوری تراز سنجشم رو معادل بگیرم واسه قلمچی؟؟؟
شیمی پیش رو -20 زدم :y (666)::y (666)::y (666)::y (666):
بچه های ریاضی میشه محض رضای خدا بگین من چکار کنم ترازم بیاد بالا:y (708)::y (619)::y (619):