دوستان سلام من یه سال سومم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام من یه سال سومم
نه نمیتونی قبول شی شک نکن ؛ تجربی مافیایی شده.....
چرا همش دنبال پزشکی هستید این کشاورزی و دامپزشکی و اینام رشته های خوبین ناموسا
دوست گرامی تو که میخوای زیر 1000 بیاری در اندازه زیر 1000 بخون کاری نداشته باش 500 هزار یا 1 میلیون کسی که هدف داره کار به بقیه چیزا نداره
مثال شما مسافرت میخوای بری یه شهری کاری داری به اینکه چند نفر دیگم دارن میرن؟؟
اینم بگم 95 70 درصد ریاضی زیر 20 بوده
ریاضی و فیزیک تجربی فقط درسنامه و کنکور و کتاب درسی همین تالیفی به نظرم فقط زیست و شیمی حتی عمومی هام کنکور کافیه خودتو درگیر جمعیت نکن کارتو بکن.. وقت زیاد داری خوشحبحالت حاضرم همه چیمو بدم جا تو بودم 😞😞
چرا انقد جو میدی؟دوست شما 20تا کتابم تست بزنه باید حداقل دوبار اون تستارو مرور کنه ک عمرا بتونه...عزیزم گلم زیر هزار شدن در منطقه سه بسی سادس..تو بشین بخون..این حرفا چیه اخه؟ی عده مشاور میان زر مفت میزنن توام و امثال تو غصه تون میگیره..بابا کی درس میخونه؟اینستا تلگرام قلیون سیگار و بقیه حواشی پدر ملتو دراورده..ازالان روزی 7ساعت علمی بخون زیر 100 کشورم میشی..وقتی تورو میبینم حس میکنم شاید رقیب من باشی سال 97 خب منه کنکوری انگیزه میگیرم انقد ازاین تایپیکا نزن..بخون عزیزم..تعداد درس خونا تو رشته ریاضی بیشتر از تجربی..اصن فک کن 100نفر از مهندسین شریف هم بخوان باتو کنکور بدن بازم جاهست..
خدایی منم باهمینا گول میزدن الان موندم پشت کنکور دیگه...بشین بخون بابا سعی کن تامهر عمومی هارو ببندی ریاضی فیزیکم ببندی زیست جانوری ببندی شیمی پایه ببندی بعدشم بی سراغ کسب مهارت سرعت ورزیدگی..
این حرف من نیست حرف علیرضا اروینه :
واسه ریاضی و فیزیک تست کنکور و سنجش کافیه.
ممنون
سه تاهم خدایش زیاده درصدت چنده
دوست عزیز دکتر واسه ریاضی مهروماه و ای کیو داشته واسه فیزیک گاج و خیلی سبز
خدا لعنت کنه این مشاورای دزد بی همه کس رو .الکی میترسونن.60 هزار تا بیش تر شده یه جوری میگفتن که انگار امسال یه میلیون میشه امان از دست...هیچ خبری نیست خیالت راحت
شاید سال اینده کمتر بشه چون جو امسال رو محمد احمدی درست کرد بچه ها بیان ببینن همچینم قبولی کشکی نیست خیلیاشون بی خیال میشن
نهایتا 20 هزار نفر از کل این جمعیت تو فکر درسن !!
نهایتا 5000 نفرشون تا ماه های آخر تلاش میکنن و نا امید نمیشن !
میتونم ده نفرو براتون مثال بزنم که همیشه تو زندگیشون ساعت های طولانی درس خوندن و تست زدن اما آخرش به هر دلیلی ، چه غرور و چه کم انگیزگی ، مثل قبل تلاش نکردن و رتبه کنکورشون خیلی بدتر از رتبه ی آزمونای آزمایشیشون شد !
به خصوص سر دانش آموزای تیزهوشان این بلا زیاد میاد !
شما هم نیاز نیست مثل اون دوستتون به خودتون فشار بیارید ! واقعا نیاز نیست ! فقط سعی کنید اگر درسی رو میخونید مفهومی بخونید و بدون ترس و اضطراب .
وقت زیاده .. اما مهم اینه که علاوه بر درس خوندن و استفاده کردن از وقت ، انرژیتون رو هم برای ماه های آخر که دیگه واقعا زیادی مهمه و خیلی ها جدیش نمیگیرن، نگه دارید !
و این که مدام کارتون به این نباشه دیگران چیکار میکنن ، چه قدر تست میزنن ، چه قدر درس میخونن . بهترینِ خودتون باشید ! کاری کنید که وقتی نگاتون به آینه می افته به تصویری که میبینید افتخار کنید !
و اینم بگم ، میشه با از الان درست خوندن ، به رتبه ی تک رقمی منطقه که سهله ، کشوری فکر کرد ! به خدا میشه ! باید باور داشته باشید فقط !
خیلی ممنون انگیزه خوبی دادید <3:-*:-*:-*