#تو-روحيه-داوطلبان-نرى**م
نمایش نسخه قابل چاپ
#تو-روحيه-داوطلبان-نرى**م
جناب آقای احمدیا همیشه از این تایپیک های الکی میزنی تو برو درس بخون دیگه این همه ادا واسه چی
ادای درس خوندن درمیاری تا درس خوندن
فک کنم تو به هیچ جا نمیرسی
فرستاده شده از D6502ِ من با Tapatalk
چه 100000 نفر چه 1000000 تو کنکور شرکت کنن رقابت تو رشته های تاپ بین 20000 نفر اول کشوریه پس بیخود جو ندین این کارا ماله مشاورا و معلمای کنکوره که آب و گل آلود میکنن تا ماهی گنده تر بگیرن
ی چیزیو فهمیدم هرچی مشاورا میگن برعکسش عمل کنی موفقی عین این افشار ک گفت گزینش دارو دندون پزشکی قطعا کشوری میشه اما بومی موند..گفت تاثیر قطعی میمونه وحالا سالهای سال مثبته..بخدا تجربه تک ما پشت کنکوریا ازاین مشاورا بیشتره...جون اون مادرت گول نخور بخدا با ابی کانونم میشه فیزیک ریاضی صد زد..تو مسلط رو تست کنکور بشی کافیه وقتی بتونی تست کنکور 95 بزنی خب قطعا 96 97 هم همین چهارچوبه...همین زیست خدایی برو ببین طرف بدون کتاب تست اینا باوویس های رضا امیر 85 زده خب چرا بری چند ده هزارتا تست بزنی ازار بدی خودتو///
چه کمتر چه بیشتر به حال من فرقی نمیکنه در هر صورت من نمیخونم:))
اول اینکه اصلا روند صعودی رو تایید نمیشه کرد!
امسال بیشترین داوطلب که نبوده! قبلا بیشتر ازین هم بوده و کاهش داشته پس نمیشه به این حرفا اعتماد کرد ، این از این .
اما به این توجه کن سالانه چندین هزار پزشکی دارن قبول میشن میدونی حتی بعد قبول شدن هم دردسر و مکافات داری؟ من جات باشم همین امسال با توجه به اینکه سومی از همین نوبت دوم تغییر رشته میدم ریاضی ، خیلی جای پیشرفت بیشتر هست . الان وضعیت پزشکی بهتره درسته؟ من بهت قول میدم این وضعیت ۵ سال دیگه برای ریاضی و انسانی اتفاق میفته و نبود شغل خوب برای تجربی اتفاق میفته ، بیشتر توجه کن به این موضوع که سال دیگ اصلاااا جای جبران نداری .
پ.ن : با این زمانی که شما استارت زدی صد درصد رتبه ی خوبی میتونی بیاری اگه همینجور تلاشت مداوم باشه .
موفق باشی .
با قسمت اول حرفات كاملا موافقم
ولى در رابطه با قسمت دوم
لطفا جو نديد
با اين اوضاعى كه به وجود اومده تو ايران حداقل تا ٢٠ سال ديگه بازار كار و درامد رياضى به گرد پاى پزشكى و دندون نميرسه
مگر اينكه دولت يه فكر اساسى بكنه
البته من منظورم حالت عادى هستش
تو رياضى با زد و بند و پارتى و چندشغله بودن و.....
ميشه به يه موقعيت خوبى دست پيدا كرد
كه خب درصد اينگونه افراد بسيار كمه
حاشیه:|
رشته های پزشکی هیچیوقت نزول نداره..چون سال ب سال مردم بیمارتر میشن متاسفانه بخاطر تصادفات تغذیه الودگی...تازه ایران ب نسبت پزشک عمومی کمتری داره...
من دورو بر خودم انقد مهندس دیدم که موفق هستن و وضعیت خیلی خوبی دارن :) فقط یه موضوعی هست که مثلا تو دانشگاه وقتی همه درسا رو در حد پاسی میخونی قطعا بیرون نمیتونی موفق بشی ! اکثریت مهندس هامون به این شکل هستن :)
این دولت هم کاری نمیتونه بکنه! چند سال پیش که گفتن افزایش جمعیت فکر کار و شغل این توله هایی که بزرگ میشن نبودن! وگرنه اوضاع این نمیشد . پس فکر تدبیر این دولت نباشید :) ولی شرکت زدن یه پروسه نسبتا ساده ای داره که بستگی به شرکتی که میخواید بزنید یه شرایطی داره ( تو جریان ثبت شرکت هم تمام و کمال هستم )
میشی داداش چرا نمیشی
بارو 7 ماه میخونه رتبه میاره
تو یه سال وقت داری
البته اگه این یه سالو خوب بخونی :yahoo (83):
البته وحید جان درصورتی حرف شما درست می بود که این 580هزار نفری که تجربی شرکت کردن 20هزارتا هم پذیرش می بود نه اینکه همون نهایت 2هزارتای هرساله پس اینکه شرکت کننده زیاد شده دلیلی بر زیاد شدن پزشک نیست بعد تکلیف اون 2هزار نفر که مشخص می شه وجوگیری ها تموم می شه می مونند بقیه عزیزان که باز می رن سراغ رشته های مهندسی که براحتی بی هیچ ازمونی می تونن برن بخونن پس بازم اوضاع رشته های علوم پایه خراب تر می شه فکرکردین بقیه اون عزیزان می رن غیر انتفاعی پزشکی می خونن خیر همچین جایی وجود نداره می رن سراغ مهندسی ها
پس این جو تعداد رشته تجربی تاثیری بر رشته های تاپ این گروه نمی زاره باید برن دردانشگاه هایی که بی خود دارن به مدرک مهندسی می دن رو ببندن که شاید سال ها بعد وضعیت بهتر شه واگرنه روزبه روزبدتر می شه
جنگ جهانی ۳:yahoo (22):اوه:/
فقط اینو می دونم نصف بچه های ما برای سال دیگه میمونن:))
امیدوارم جان سالم به در ببرین تو جنگ :))
به امید سال بعد نمونین هر سال تعداد داوطلب ها بیشتر میشه....