سلام کسی کتاب زیست محمداحمدی رو داره تعریف کنه ببینیم چجوریاس مام بخریم
:yahoo (11):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی کتاب زیست محمداحمدی رو داره تعریف کنه ببینیم چجوریاس مام بخریم
:yahoo (11):
مگه کتاب چاپ کرده؟؟ o_o
والا منم سه صفحه از کتابشون رو دیدم . مگه کتاب شون رو میفروشن ؟ ( کتاب درسی )
به زودی :
کفش احمدی
پیراهن احمدی
شلوار احمدی
با اینا میشه رتبه برتر شد حتما امتحانش کنید
با یه چیز دیگه احمدی میشه رتبه برتر شد که هنوز تکنولوژی انتقال و فروشش به دیگران وجود نداره یه دنبال اون باشید ( منظورم ذهن و هوش و تفکر آقای احمدی بود لطفا اشتباه نگیرید )
اولا چند نمونه از صفحات كتابش رو كه در سايت هاي مختلف بود ،خودم در انجمن قرار دادم .
ثانيا حداقل دنبال كتاب زيست يه نفري باشيد كه يه چي از زيست بفهمه !!
ايشون تنها يه سال زيست خوند و به پشتوانه تلاش و پشتكار و از همه مهم تر غيرتش ، تونست رتبه ١ تجربي بشه . واين اصلا نشون دهنده ي قوي بودن زيستشون نبود !!!!
شما هم مطمئن باشيد كه درك خيلي درست تري از آقاي احمدي در درس زيست دارين ( چون بلاخره ٣ ساله دارين زيست رو مطالعه ميكنيد )
موفق باشيد
با خوندن کتاب درسی ایشون دلیلی نمیشه که شما هم به درصدشون برسید ... نمونه صفحات کتابشون رو دیدم چیز خاصی نداشتم ... :)
دوست عزيز ايشون خودش نكاتش رو مينوشت !! نه اينكه بخواد از جايي بصورت لقمه ي آماده يكي نكات رو بهش بده .
شمام سعي كن بيشتر تست بزني تا خودت به اين نكات برسي .
پينوشت : درصد زيست ايشون ٨٧ بود كه تنها ١٥ درصد يعني حدود ٧ سوال با درصد زيست رتبه ي ٥هزار تفاوت داشت:yahoo (76):
خدایی یارو اومده کاسبی کنه گفته چی کار کنم چی کار نکنم دوباره برم کنکور بدم:دی
پیرو صحبت دوست عزیزم داش بهنام واقعا اینو راس میگه تو هفته 70 ساعت زیست میخونده :)) واقعا دمش گرم که چنین درصدی زده ولی مطمئن باشین اوناییکه تجربی خوندن از این کتابا استفاده نکنن . اون واسه ریاضی تو دو هفته نیم ساعت وق میزاشته و فیزیکم همینطور و بقیشم همش زیست !!!!!!!!!!!!!!! خب شما اینطور نمیتونین واسه بقیه درست وقت بزارین دوما دوست من 79 درصد زیست زده بود اون هر روز 2 ساعت واسه زیست وق میزاشت
بنده مطمئنم همینایی که در به در دنبال ور وسایل رتبه برتران(من جمله کتاب درسیشون)
همونایی هستن که میگن فاگوزیست به درد شیشه پاک کردن میخوره
والسّلام