فصل ۹ ، ۱۰ دیگه به چه درد میخوره
ولش کن
دومی رو اگه اکثرا ندیدین
بذارید تو برنامه تابستون
هیچ خوشم نمیاد تنها فیلم ببینم
و مغز کسیو نخورم باهاش :yahoo (5):
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه نمیتونی چیزی رو تغییر بدی به این معنیه که باز هم اونو انتخاب کردی...
یه روز امتحان کنید و از صبح به همه لبخند بزنید و به همه چی با دید مثبت نگاه کنید
آخر شب خودتون میفهمید فایده نداره و هنوز تف تو این زندگی.
فایل پیوست 100434
بسلامت
بعد از چندسال فعالیت مجازی و سپری کردن بهترین روزها و انرژی گذاشتن کی بیادته و معرفت داره ؟
کی رفاقتو در حقت ثابت میکنه ؟
کی واست میمونه ؟
کی زنگمیزنه ببینه زنده ای یا مرده ای ؟
کی همدم روزایی میشه که از درد بخودت میپیچی ؟
+ هیچکس
وقتی هوا گرمه چایی نخورین
من وقتی می بینم یکی یه اکانت میسازه و از خودش تعریف تمجید میکنه=
فایل پیوست 100482
احساس میکنم که برای بعضی رشته های دانشگاهی تجربی زیاد وظیفه قائل هستند اکثریت کنکوری ها به اشتباه
و برای برخی اصن یا وظیفه ای نمیدونن یا اطلاع ندارن
عمری باشه بعد کنکور باید عزم کنم در خصوص رشته های علوم پایه تاپیک بزنم . متاسفانه یکی از این رشته ها که به اشتباه همه محقر میدوننش بیولوژی مولکولی و هچنین رشته های مرتبطش مثل میکرو بیلوژی هست .
عوام این رو در فکر دارند که کسی پزشکی در نیاد مجبور شده بره به زیست مولکولی یا مثلا کسی که دارو قبول نشده رفته شیمی
تا حدی درسته اما اینکه این رشته ها پایین تر از پزشکی و دارو باشند کاملا غلطه و در تاپیک مد نظرم کاملا شرح خواهم داد شرح وظایف هر رشته رو
فقط این رو فعلا بدونین کنکوری های عزیز که پزشک در طول 7 سال الخصوص ترم های 10 به بالا فرصت ریسرچ و تحقیقات نداره و باید تسلیم شیفت ها بشه حتی پس از فارغ شدنم ریسرچ وظیفه پزشک نیست ( به نقل از عده کثیر دانشجویان اینترن بهشتی)
در این میان رشته زیست شناسی هست که به تحقیق و چاره یابی یک معضل اقدام میکنه ، سری به پایان نامه های این رشته بزنید داخل سایت دانشگاه تهران و...
دیابت
ژنتیک و خود ایمنی
بیوتکنولوژی پروتیین
سلول های بنیادی
اپی ژنتیک
سرطان!
اینا همگی بخشی از موضوعات تحقیقاتی رشته های علوم پایه زیست شناسی هستند . پس دقت بکنید لطفا پزشک به منزله کشف بیماری و تشریح بیماری نیست!!
صد البته که با یک پست نمیشه این تفکرات غلط رو منعطف کرد:yahoo (110):
کسی میدونه دینی رو چ جور باید مروز کرد ک کم طول بکشه؟
خیلی من طولش میدم متاسفانه
مرسی
میخوام یه استدلال کوچه بازاری دوهزاری بدون پشتوانه علمی بگم به کنکوریا :))
اقا جان قرابت میزنید از گزینه 3 شروع کنید و 4 و 2 و1 ، یعنی از 1 شروع نکنید اکثریت بهتر میتونید جوابو پیدا کنین البت از شانستون دیدین گزینه 1 جواب بود :))