.
.
http://uupload.ir/css/images/udl6.png
چطور دلتون میاد :|:yahoo (23):
نمایش نسخه قابل چاپ
.
.
http://uupload.ir/css/images/udl6.png
چطور دلتون میاد :|:yahoo (23):
فایل پیوست 95955
آراز ://
چ استرس زا :/
یادم ب وقتایی افتاد ک تو مدرسه یهو مدیر میومد سر کلاس و ما وحشتزده ب این فکر میکردیم ک چ غلطی کردیم ک لو رفته و اومده مچمونو بگیره:|:yahoo (20)::yahoo (23):
[B @God_help_me@
@God_help_me
هرچقدر عشقت میکشه منفی بده! من رنگ مورد علاقم قرمزه ^^
بزن عقده هاتو خالی کن عقده ای! با اون چندرغاز رای منفی چیزی از ارزش های من کم نمیشه ^^[/B]
خیلی ناراحت شدم ..
هربار که یکی از دوستام تو این فروم خودشو بن میکنه یا اخراجش میکنن
حس میکنم یکی دیگه از جونام کم میشه : (((
دوس داشتن معمولی بدرد هیچ پیشی نمی خوره
پیشی رو باید پرستید *-*♥️
میو
یکی بیاد منو راهنمایی کنه راجع به آزمون PTE اگر میدونین :yahoo (65):
بزرگ شوید، پیش از آنکه بزرگ شوید.
دسته ای از آدم ها، به همان نسبت که تو دنیای مجازی بزرگن، تو دنیای واقعی کوچک و حقیرن...
پس انتظار نداشته باشید ، فقط فاصله بگیرید.
نام کاربری:B3hism
مدت اخراج: دائم
دلیل اخراج: مصاحبه براساس اطلاعات کذب و دروغ
تمامی رتبه های برتر انجمن که درجه کاربری نارنجی دارند، به سایت سنجشون ورود شده و اطلاعاتشون مشاهده شده است.
از این پس ، تمامی مصاحبه های عادی انجمن نیز، اطلاعات کارنامه سنجشون چک خواهد شد
حقیقتا او نو او نو او نونونونو :))))))))))
چی شد که اینجوری شد حاجی ؟
یعنی چی شد که به اینجا رسیدیم ؟ :))
کجارو اشتباه رفتیم ؟ :))
ماشالله 7 تا تاپیک برای گزارش فرستادن زدین :yahoo (77):
ایشالا در تلاش مستمر موفق باشید و تا آخر انرژی تون بالا باشه :yahoo (99):
جوانی که غده همراه خود میبرد ! جوانی که درد دارد ! درد حقارت !!!
حقارتی که نور خود را از نبود بنیان های ذاتی گیرد ! برای مقبولیت شده انواع کلمات قلمبه سلمبه استفاده کند بر انواع تفکر ناقص بشر قائل باشد تا تفاوتش را با تفکر عام مردم در میحط بسته ای نشان دهد!تا جدا بافته شود.
محیطی که جز اعداد و ارقام ! نام و تصویر بی روح فراتر نیست، مهم میداند که نیاز به مقبولیت خود را ارضا کند!که دو عروسک باشد در یک زمان ! عروسکی ضد افکار خود و عروسکی هم وزن با عقاید خود !
در محیط بسته شروع به تصرف کند! و با هر دو نوع کاراکتری که دارد نقش متفاوتی بگیرد و در نهایت روحش را ارام کند که شاید هویتی یافت!
اما در هر مورد میخواهد چیزی را بفهماند ! اینکه چیستی خود را ! چرایی خود در این جامعه را درک نکرده! ندانسته کدامین دلیل نیاز دیگران را ایجاب میکند که حضور داشته باشد ! کدامین دلیل حکم میکند در
جامعه واقعی خودش تحملش ممکن باشد ؟!
مشکل عمده تمدن ها که دامن گیر کشور من هم شده ! من و دوستانم ندانیم که هستیم ؟ برای چه آمده ایم ؟ وبرای انجام چه آمده ایم؟ فقر هویتی با شکل گرفتن نیاز من کیستم در جوانی قطعا شخص بی هویت فردا را دارد !
امروزمان معلم فرداهای بچه های خودمان نخواهد بود؟
آهسته آدمی در راهی می رود که نداند که چرا میتواند فکر کند و چرا میتواند فراتر از یک کره خاکی و تجدید نسل بی اندیشد!
گویی تنفس تکامل داروین و فرگشت آدمی پایان میابد!
دیگر انسان به سوی اگاهی و تمایز نمیرود ! انسان میخواهد از راهی که آمده برگردد ، انسان شوق بازگشت به حیوانیت خود را دارد ! پدران متفکر و فرزندان ندانم گرا !
دلیل موجه انسان این خواهد بود : مکتبی سالهاست نیامده که دلیل و راهنمایی باشد ، نیامده تا بر جوانی گوش زد کند که چرا مادرت و مادرانمان با شوق به پرورش ما میکوشیدند و چرا پدران به امید روزی بهتر میجنگیدند؟!
اما پدرانمان نفهمیدند ارزش این مکتب را ارزش این بنیان هویت دهی ر ! پس کوچ کرد و رفت و شاید امروز بیاید و شاید تا سالیان نیاید ! اما چیزی که بود و هست و خواهد بود بدون او این است : که کدامین راه درست است ! کدام شیوه
حکم رانی صحیح است؟
ملت ها خسته اند از مکاتب بشری که بر پایه نهایت غریزه انسان ، یعنی جنگ بنا شده اند !
خسته اند از اینکه هرجا مشکلی بر ملت های این دنیا پیش بیاید چاره سرکوب مخالفان است ! و اگر خط حکومت ها صحیح است چرا مخالف می یابند ! اگر هویت پوکر صحیح بود چرا اخراج میشد و اگر هویت ممد ار سالم بود
چرا اخراج میشد؟ هویت ما کیست؟ چه کسی از پنجره چشمانمان هر روز به بیرون می ایستد و نگا میکند ! چه کسی درون سر من و تو است که هر روز به دنبال یک چیز مهم میگردد ! به دنبال جواب سوالی که من کیستم؟
آیا خلقت من اتفاقی از آمیزش تو فرد بوده یا خلقت فراتر از انتظار دارم؟ من برای چه آمده ام ؟ و کجا خواهم رفت؟
مکتب ناظهور غیر انسانی را میطلبد این دغدغه ! مکتبی که بگوید دلیل خلقت من را. دلیل مشکل مقبولیت پوکر و دیگران را !