در ملا عام کم :)))))))))) پیوی زیادش میکنیم
هشتگ رضوان ب منچ خیانت میکند :))
نمایش نسخه قابل چاپ
نه از این خزعبلات بازیای مدرسه ی دخترونه ، بلک همه دخترا باهمیم جوری که تاریخ ب خودش ندیده ، مرزا رو جابجا کردیم و کلمه "همه باهم" را به زانو درآوردیم آه از حقارت واژه ها دربرابر این عشق:troll (21):
دارلین::y (572):
بقیه ی دخترا: :y (621):
من ::y (646):
انجمن: :|
کوکب کیوت : :y (535):
فایل پیوست 97462
به راستی که من همون گزینه دومم
امروز سالروزی هستش که یک کمپانی از 2007 تصمیم گرفته تا 2030 ردپای کربن رو به صفر برسونه و طی ویدیویی که اپ کردن گویی حتی بیشتر از انچه که میخواستن طی کردن ( گوگل هستش)
بعد کشور ما با این همه ادعا و رتبه 3 نفت و 2 گاز و 1 معادن سنگی و وسیع ترین منبع روی کره زمین و از 10 کشور دارای ذخایر اورانیوم نمیتونه تصمیم بگیره که تا 2 سال اینده باید چیکاری انجام بده!
پارسال همین موقع با بیل جوجه خاک کردن! امسال مردم رو با بیل به خاطر صف مرغ و ابتلای کرونا خاک کردن!
بعدش هم گله داریم که گناه میکنیم بارون نمیباره!! خب اسکولیم دیگه قبول کنیم . وقتی نشون میده در خراسان شمالی تن تن پیاز حیف میشه ، ایا اصلا لازمه که بارون بباره؟
جالبه برام که دستشویی هم ضروری نباشه که پاشی بری ، اون رو هم میتونیم فقط با حرف حل و فصل کنیم !
روزی عقابی یدونه پرش رو کند انداخت زمین .
روزها گذشت ، زمانی که میخواست اوج بگیره یدونه تیر اومد خورد بهش
شاکی بود از اینکه چرا من ؟ و چرا باید من تیر بخورم
دید تیر از پر خودشه .
و همین شد که گفت
از ماست که برماست !
سلام
بچه ها من تازه وقت کردم درست حسابی بیام انجمن
با ژینا(@zhi.a@)دو سه روز پیش حرف زدم ... بهم گفته بود یه سری خورده کارا انجام بدم تو فروم و یکیشم این بود از همه خدافظی کنم از طرفش :) چون بی خبر رفته ..
من اسمایی که یادم مونده رو میگم ولی خودش منظورش همه اس :))
مریم و فاطی و ایسان و حسین و نرجس و معین ونسیم
@Nine@ @Mr.Moein@ @ArweNN@ @Dr.Na@ @old.seyed@ @be_quick@ فاطی رو تفهمیدم با کدوم فاطیه :| یادم رفت ازش بپرسم :|
آزاد بودن در اعتقاد شخصی به این معنی نیست که کس دیگه حق نداره به اون عقاید انتقاد کنه.
نمی دونم کی میخوایم اینو بفهمیم.
لعنت به کسی که اولین بار به ذهنش خطور کرد که مذهبو اختراع کنه.
هیچ ایدئولوژی تا حالا اینقدر قدرت تخریب تفکر و آزاد اندیشی رو نداشته.
هیچ جای مملکت کار مثبتی انجام نمیشه و غرق در فساده.
ریشه همه مشکلات هم مشخصه به دلیل چه تفکراتی هست.
تا ریشه از بین نره این مملکت پیشرفت نمی کنه.
علارغم اینکه پست خداحافظیه ولی بااشتیاق عجیبی مینویسمش دلیلش اشتیاق وافرم برای نوشتنه 12سال مدرسه رفتم وازثانیه به ثانیه ش متنفربودم اماتنها زنگی که بااشتیاق کامل دنبال کردم انشا بوده خب اولین باری که رنگ فرومو دیدم چهار سال پیش بوده دقیقا همین روزا برام خیلی جالبه انگارهمین دیروز بودهمه بادیدن آیدی 1381تعجب میکردن دهه هشتادی اونم اینجا؟ دهه هشتادی توحرف نزن دهه هشتادی توبزرگ شوبعد دهه هشتادی کنکورتوبده بعدحرف بزن پیامایی ازاین چهارسال توصندوقم داشتم که ازدیدنش حسابی تعجب کردم که اینا رومن نوشتم؟یادمه اون روزاوقتی یه پشت کنکوری رومیدیم نصیحتش میکردم فک میکردم خیلی ازش سرترم خیلی مونده تاکنکور ولی این چهارسال اومدوگذشت وجوری سرم زیربرف بودکه شستمم خبردارنشدوقتی یه پشت کنکوری رومیدیم که یکی دوساله پشت مونده جوری توذهنم سرزنشش میکردم انگارقتل کرده به خودم میگفتم ایماچقدتنبل وبی اراده ن که ازپس یه کنکور برنمیان ومن اینجوری نمیشم وجوری باکله اومدم زمین وبه گل نشستم که بابت تموم حرفایی که اونموقعها زدم احساس حماقت میکنم،به خاطرهمینه که ازاون روزهروقت کسی رومیبینم که زمین خورده به جای اینکه این دهن بی صاحابوبازکنم فکرمی کنم که من اگه یه روزفقط یه روزجای این آدم بودم حسرتاشو بغل میکردم درداشوتحمل میکردم کفاشو میپوشیدم چیکارمیکردم؟4ساله کنکوریم ولی کارخاصی نکردم یاشایدم هیچ کاری نکردم همه بازی بوده لفظ بوده ادابوده دراینکه زمین خوردم تنبلیام کاهلیام سستیام وحماقتام منودرآستانه نوزده سالگی تبدیل به یه افسرده ناامیدکرده حرفی نیست یه سیکل معیوب یه دورباطل ویه گذشته گندکه به هردری زدم تافراموشش کنم نشدازدورزدن توکوچکه پس کوچه های اینستا تاچت کردن توفروم وبه جایی رسیدم که هیچ چیزدیگه برام رنگ وبوی گذشته رونداره وخیلی زودبه این بن بست رسیدم منی که داخل عزیزترین روزاولحظه هام زجرمیکشم وکارایی که براشون بال بال میزدم قبلن عذاب آورن ودردناکه این حالت مقطعی یاسینوسی نیست همیشه هست جوری که لذت بخش ترین کاربرام فقط خوابیدنه اینکه هرلحظه حاظری همه چیوول کنی وتموم کنی بره ولی یه غل وزنجیر ازجنس آتیش وجهنم میکوبونتت زمین اینارونگفتم کسی دلش بسوزه یابگم چقدربدبختم نه برعکس من خیلی خوشبختم چون این حال وهواروتونوزده سالگی تجربه کردم نه79 سالگی وقتی که کارازکار بگذره به هردری زدم تااین وضعیت ازبین بره افسوس حسرت ناامیدی ولی بیشترشد، یه پروانه تموم عمرشودنبال شمع میگرده ولی وقتی بهش میرسه بااشتیاق تمام روش میشینه گرم میشه ازدرون میسوزه ازبیرون میسوزه ولی آخ نمیگه اون تمام عمرشودنبال شمعه بااین که میدونه میمیره ولی برای اون مرگ درگرو زندگیه جاودانگیه رسالت یه پروانه گشتن دنبال شمعه رفیق دل تویه تیکه ای ازجواهره روحت یه تیکه ای ازجاودانگیه پس خودتوگول نزن دنبال راه درروهم نگرد چون هرراهی بری سرشکسته تربرمیگردی آخرش میشی مثل من البته اگه نشده باشی سعادت شهرت ثروت نامحدود میخوای وفک میکنی حقتوازدنیانگرفتی؟آره؟ ایرادی نداره بدنیست خاک توسراونی که بگه بده ولی اینجانه تواین دنیانه به وقتش چون رسالت این دنیا خوشبختی جاودانگی ورستگاری نیست نه وآدمایی نادونی مثل من انتظاردارن یه معادله که فقط یه جواب داره هرعددی بدی حل شه دوست داریم ته همه چیودربیاریم براهمینه که مرگ برامون ترسناکه شکست ترسناکه طردشدن مسخره شدن زمین خوردن ترسناکه وبایه کنکور به ته بن بست می رسیم به خاطرهمینه که هرکاری میکنیم ازمرگ فرارکنیم به یکی میگی بمیری میزنه تودهنت درحالی که باید قربون صدقت بره میدونم دل خوشی ازاسلام ودین نداری یاهمه چیزبرات تکراریه میدونم ولی فقط یبار جورچین زندگیتوبانشونه های خدابیطرف بسازلازم نیست ازهمون اول همه کارادرست باشه نه هرروزی که لب بیشتری رومیخندونی یه نفرو بهترمیبخشی هوای یکی روبهترداری وکمک میکنی ینی داری نزدیک ترمیشی قوی ترمیشی اینجاست که میبینی همه تیکه های خالی پازل زندگیت تکمیل شده بدون اینکه توبفهمی، باکنکور منافاتی ندارم بادرس خوندنم خیلی موافقم ولی اون دنیاتا دلت بخواد تعجب میکنی که طرف دانشجوی پزشکی تاپ ترین دانشگاه ایران بوده یه دکترحاذق که یه ایران بهش اقتدامیکردن وروسیاهه وکارگر فلان روستای دورافتاده سالاره وروسفید همه تعجب میکنن واونجاست توهمی که همه این مدت توش بودنودرک میکنن اگه پشت موندی اصلا بیست سال یانخوندی یادت باشه تازنده ای فرصت داری فرق توبااونایی که دکتردکترصداشون میکنی یه سال گوشه نشینی وعزلت با ده دوازده ساعت روزانه مطالعه مفیده که هرسطحی باشی میتونی برسی وجبرانش کنی دوتاکتاب تستی که قبلا نخوندی والان داری جبران میکنی، یادت باشه خداتوقرآن گفته ملاک برتری چیه فقط تقواپرهیزکاری وعدم اطاعت ازاون نفس سرکش لعنتی نه رتبه ورشته وترازودوتاعددکه تازه هروقت اراده کنی بهش میرسی به بهتریناش اگه باماشین حساب دنیاداری خودتومیسنجی بابقیه وافسوس میخوری خاک توسرت چون داری خودتو بااونایی میسنجی که هیچ خبری ازظاهروباطن اعمالشون نداری.پس اینم باشه یه ویس خداحافظی پروپیمون که کاریکسره بشه اینم بگم تواین سالا کم کاربرندیدم وباهاشون برخوردنکردم دمشون گرم که تحملم کردن ولی بعضیا واقعادمشون گرم که الماس بودن دقیقا جوری که دوست داشتم باشن،
Old seyed@
Wonderland@
R.roza@
n1x@
Shah1n @
@zhi.a
راستی حرفامونصیحت ندون چون من هیچچی نیستم نصیحت کنم فقط گفتم بهتره حرفای دلمو بزنم وبرم.
بدی خوبی دیدید حلال کنید
التماس دعا
خدانگهدار
نمیدونم اعتقاداتون در چه حده ولی براتون امشب میخوام بهترینا تو زندگیتون رقم بخوره❤
شاید فکر کنی شکست خوردی تو کنکور و راهی دیگه وجود نداره برای موفقیت،با اکثر دوستاتون در تماس نباشید و فشار زیادیو تحمل کنی ولی باید بدونی هیچی به آخر نرسیده تو ممکنه جای دیگه یا رشته و دانشگاه و کار دیگه موفق ترین خودت بشی،خودتو وابسته به کنکور یا آدم خاصی نکن برو سراغ پلن بی همونجایی که حست میگه درسته❤ من براتون این حال خوبُ میخوام❤
امشب حالم اوکی نبود و یه حس عجیب غریبی داشتم تا این که تلفن زنگ خورد و حالم دگرگون شد مشکلم حل شد و از الان وارد یه مرحله تازه تری از زندگیم میشم چون پخته ترم کردن آدما.. همیشه گفتم الانم میگم دوباره: زندگی خیلی کثیفه و آدما هم زیاد تمیز نیستن ولی مشکلاتی که توشون غرق میشیم ۱۰۰ درصد بخاطر تصمیمای اشتباه خودمونن نه هیچ کس دیگه! درک نکردن همین جمله قبلی واسه من یه تجربه تلخ شد و این مدت زندگیم پر از استرس و عذاب شده بود. اثراتش همیشه میمونه البته. و اصلا خوشحال نیستم که چرا اوضاع درست شد. چرا؟ چون الان با مغز استخونم اینو درک کردم که چیزی رو نداشته باشی بهتره اینه که داشته باشی و بعده یه مدت از دستش بدی و نبودش بهت ضربه بزنه. ولی چیزی که هست این استرسه به من عجیب ساخته! یعنی یه جورایی بدمم نمیاد یه استرسی هم باشه و یه کمی هم عذاب بدم و عذاب بکشم. آدما خصلت شون عذاب دادن همدیگست؟ نیست؟ محیط آروم واسه من کشنده است مثل قبرستونه. تا میتونید همدیگه رو دق بدین و له کنید قشنگی دنیا به همین جهنم بودنشه وگرنه بهشت هم همچین آش دهن سوزی نیست....ما همدیگه رو دوست نداریم چرا الکی ادا در میاریم؟ که چی بشه؟ خنجر تو پشت هم نزنید اون خنجرو از روبرو فرو کنید تو قلب کسی که دوستش ندارید هم شما راحت میشید هم اون بدبختی که فکر میکرد شما دوستش بودین لااقل میدونه از کی خورده:yahoo (105):
من یه گِله دارم
یسری افراد در این انجمن هستن که حضورشون نیازه، خودشون هم میدونن که بچه ها بهشون نیاز دارند
من به شخصه روی حرفاشون حساب باز میکنم چون حرفاشون رو هوا و سلیقگی نیست، منطق پشتشه
حالا این افراد رفتن تو حالت"در انتظار تایید ایمیل"
ای این افراد باشین لطفا
پ.ن: البته میدونم این کمک هایی که میکنند لطفشون رو میرسونه و هیچ اجباری در اومدنشون نیست. اما خب این اخریا مهمه،لطفا بیاین.