انجمن هر روز خلوت تر از دیروز :/
نمایش نسخه قابل چاپ
انجمن هر روز خلوت تر از دیروز :/
انتظار بیشتری می رفت ولی مهم نیست:|
باتون قهرم
مخاطب: 2 نفر: ن و م
ظاهرا تاپیک بسته شده
ولی خودتون کنترلش کنید
یا اصلا انجام بدین و شاد باشید (نمیدونم بعد انجامش کسی هست ک شاد باشه یا تازه آدم یه حس پوچی خاصی رو تجربه می کنه که شدیدا تاثیر داره رو کارای بعدی و برنامه ها....خلاصه اگر هم آره بعدش حتما استحمام کنید...برای اثباتشم یه روز صبح قبل این ک درس خوندن رو شروع کنید انجامش بدین بعدا درس رو شروع کنید و ببینید بازدهی چطوره و حس و حال و ...)
افراط تو هیچ کاری درست نیست حالا افراط نیاز ب کنترل داره ولی چیزی ک هست اینه ک هیچ موقع نمیشه کنترل داشت روی این کار و بعد از یه مدت زندگی یکنواخت یه کنکوری با دیدن انواع اقسام فیلم ها رنگ تنوع بخودش میگیره و دیگه اصل بحث از سرکوب نکردن میرسه به تنوع گرایی و همین آسیب اصلی رو میزنه. بحث دینی نکردم داخل اون تاپیک که حرف از نشر اکاذیب زدین ولی مطمئنم اگر یه کنکوری سال کنکورش دست ب انجام این کار میزنه ۲۰ درصدش تمایل و ۸۰ درصدش فرار موقتی از افکار منفی در بازه های اوج تنش و اضطراب هست. چون مسئله غریزی محسوب میشه اون ۲۰ درصد رو نمیشه کاریش کرد و بقول شما در همه هست ولی با کار کردن روی ذهن میشه عادات بهتری رو جایگزین کرد.
_Saturn_@
خودت میگی که نبودی چند مدت و یه سر ماجرا رو دیدی یه تهش رو!
از طرفی یادبگیریم وقتی کسی یه اشتباهی میکنه در راستای اون جزاش رو هم میدن! خب منم 2 ماه بن شدم ! و از این لحاظ دیگه کسی نباس برا من ببافه قدیم الیام رو !
و طوری هم که معلومه من تو این انجمن و فروم نه به کسی میپرم نه کسی رو قضاوت میکنم! اما متاسفانه متقابلاً نمیبینم که اینطور باشه!
در اون تاپیکی که میفرمایی شما ! ابتداً من اومدم نظر دادم! و نظری نبود که هیچکدوم از اعضا براش شاکی بوده باشه! اومدم گفتم فولیک اسید و عدس بخورید!!!! که فک کنم هر ننه قمری اینو میدونه که برا کمخونی و فقر اهن مناسبه
اما بعد اون موضوع تماما به سخره گرفته شد با پیام های دیگران و حتی اعضایی هم که نظر کاملا جدی داده بودند هم به تشویق و تشویش موضوع پرداختند همچون من و دیگران!
استارتر تاپیک بهم علنا امتیاز داد که موضوع رو قبل از پاک شدن برطرف کنیم! ، دونه دونه به پسرایی که ولو شده بودن امتیاز دادم که پاک کنید تا تاپیک خودمون رو باز کنیم! حتی پست هم گذاشتم که بیاین تاپیک خودمون رو بسازیم!
بعضا پاک کردن و بعضا بی توجه بودن !
و چون بعضی از نظرات پاک شد باز همین خانوما نظر دادن که چرا نظرات گهربارتون رو پاک کردین؟
منم همزمان همون شب فکر کنم ساعت 7 و 8 بودش که تاپیک مشکلات رو زدم! و کلا چون همه از قبل دچار توهم بودن (حتی خود من) شر و ور و خزبلات سرودیم
و چون وایلد رز ان بود و بدون حتی یک دونه گزارش تاپیک بسته شد!
و دو نفر بن شدن
کل ماجرا این بود که شما میای تیکه میپرونی و میری !
نقل قول:
در ضمن 12 تا امتیاز و 4 تا خصوصی فرستادن اعضا که ایا همچین پیشنهادی که دادی درسته یانه ؟ اصلا میشه و گاها حجمی از فحش و ناسزا که شر ور نگو ( خطاب به من)
عزیزان من برای کنترل هیجان گفتم که فیزیکی رفتار کنید برید ورزش و تخلیه انرژی جسمی بکنید . گاها میبینی بدون هیچ پیش زمینه میگی برم یه دونه سایت فلان چرخ بزنم دلم باز شه ! در حالی که رفتن به سایت = معضلی که بعد پشیمون میشی
ولی گاها میبینی که عین غذا خوردن گرسنه ای! و نیازمندی جواب بدی! من برای این غریزه هیچ جواب و پیشنهادی ندارم و نخواهم داشت چون وقتی غذایی نیس بخوری مجبوری ته بشقابو لیس بزنی!
کمی تامل کنید بعد مثل تگرگ متهم و تخریب شخصیت کنید!
ندونسته و نخواسته میاین و خورد میکنین کسی رو که هیچ اطلاع دقیقی از گذشتش و ایا تغییر کرده یا نه میدید
و در اخر مهر تایید صحت حرف خودتون رو با لطفا ریپ نکنین میزنین و فاتحه؟
سلام
باورتون میشه همون ۹ م بعد خدافزی گوشیمو دادم دست مامانم؟ و دیروز ازش گرفتم؟ از بس اون چن روز اعصابم داغون بود با یه عالمه حس بد رفتم ، کرومم رو انجمن باقی مونده بود یهو گفتم این تاپیکو ببینم که پست هاتونو دیدم.... گفتم واسه دوسه روز قبله حالا کمتر یادشونه و این حرفا ولی نخواستم نادیده بگیرم این حرفاتونو و عوضی بازی دربیارم...
مریم عزیزدلم میدونم گفتی بدون مخاطبه ولی اگه ۱٪ ربط داشت به این ماجرا ... تو که خودت اون روز آن بودی تو باکس بت گفتم ک میخوام گورمو گم کنم ولی فک کنم نمیدونستی جدی باشه خخخ
فک نکنین قصدم بازی دادن بوده یا هرچی ب خداقسم فقط بخاطر شما چن نفر برگشتم...
جاتون تو قلب ماس =))))
اگه منو گفتی فداتم ک اگرم نگفتی ک بهتره =)))
یادته رضوان اون اولا حدود دی و اینا.. فقط باتو آشنا بودم و حتی معین هم با اینکه قبل تو میشناختم ولی اسمشو نمیدونستم ،باهم تو پ.خ حرف میزدیم و ی روز بت گفتم شبیه یلـ... هستی؟ بت نگفته بودم ولی تو ی دنیا از اون بهتری مخصوصا اون اواخر ک اومد و از چشام افتاد و حذف..
و بت گفته بودم خیلی ازت خوشم اومده وقتی خیلی حالم بد بود تنها کسی که اومد باهام حرف زد تو بودی و اهمیت داد، حتی یه کلاژ و طراحی واست کشیدم اون موقعا که مشغول این چیزا بودم ولی هیچ وقت بهت نشونش ندادم..
ایناهاش.. اولین طرح بین تموم طرحا ک تقدیمی شد..
شاید خوشت نیاد ولی خب اینو ی ابراز درنظر بگیر.
میتونستم پ.خ کنم ولی ربط داشت به این نقلا و حرفا.
https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۵۰۳..._3k1_rb3i.jpg
واااااااااااای نسییییییییییمممممم نمیدونییییییی چقدرررررررررر خوشحالم برگشتیییییییییی:y (731)::y (731)::y (602)::y (602)::y (591)::y (591)::y (719)::y (719)::y (719)::y (655)::y (655)::y (655)::y (622)::y (622)::y (622)::y (470)::y (470)::y (557)::y (557)::y (491)::y (491)::y (491)::y (663)::y (663)::y (435)::y (435)::y (477)::y (477):
اغاااااااا من کلیییییییی ذوق مرررررررگ شدممممم خیلیییییی نازههههه:yahoo (8)::yahoo (8)::yahoo (11)::yahoo (11): فداااااای مهربونیت بشم مننننن....
بعله ک یادمه عزیزدلللللل.....کم پیش میاد ک جذب ادما بشم در نگاه اول:دیاما تو یکی از اونایی بودی ک در برخورد اولی خوشم اومد ازت..واقعا اهل ادا و این چیزا نبودی و خاکی بودی..همچین کسایی کمیابن و نایاب..و بوی ناب ادمیت میدن:yahoo (8):
خیلی دوست دارم نسییییییییییممممممممممم دیه نریااااااااا:((:((:yahoo (11):
خخخخ خرابتم بدجور نفس♥♥♥
ن من غلط بکنم دگ این اولین و آخرین بارم بود
حتی موقتم نمیگم :)))))
توام بمون امیدوارم از بچه های خودمون کسی نره تا بعد کنکور تل شونو راه بندازن=[
فداو غلـــــیظ
https://s4.uupload.ir/files/_d8_a7_d...d8_af_91kd.gif
بعد از چند روز دوباره برگشتم به سایت . . . . . . . .
خیلی دلم براتون تنگ شده بود . . . . .:y (673)::y (605):