ولی من همیشه میقاپیدمش:yahoo (68)::))
نمایش نسخه قابل چاپ
ب یجایی میرسید ک حرف بقیه ب پشماتونم نیس
من دقیقا همون اونجامممم^_^
برای همتون ی همچین جاییو آرزومندممم
دنبال شغل ام ، ولی فک میکنم باید ی سال براش زحمت بکشم بعد برم سراغش
آره اینجوریاسس
آرههه
پارسال آذر ماه بود ک باانجمن آشنا شدم خیلی فایده ها برام داشت و بهترینش دوستای خیلی خوبی بود ک بعضیاشون هنوزم دارن کمکم میکنن
ولی حواشی اواخر کنکور پارسال ضربه ای بهم زد که یک سال از عمرمو تاوانشو بدم
این ۷۰ روز باقی مانده رو میخوام یه جوری درس بخونم که هیچ حسرتی برام نمونه بااینکه خیلی کم گذاشتم و خیلی مشکلات برام پیش اومد تو این راه ولی یه جوری درس میخونم بعد کنکور وقتی یاد این روزا بیفتم بگم هیچ چیزی بیشتر این در توانم نبود
بعد موزیک تحریم بعدی ای که تا کنکور ادامه داره انجمنه دیگه انجمن نخواهم اومد تا روز کنکور هم چون باید طوری باشه که وقتی نداشته باشم براش هم بخاطر اردیبهشت و حواشی مرسوم کنکور توی این ماه
اگه کنکوری هستین و فکر میکنین ممکنه درگیر اخبار بشین تو تحریم با من شریک بشین;)
نتیجه نمیدونم چی باشه ولی چون به معجزه اعتقاد دارم ازتون میخوام برام دعا کنید که مجبور نشم چیزی رو بخونم که دوست ندارم و ۷۰ روز دیگ بتونم بخندم به همه سال های از دست رفته عمرم:)
چه ساده بودیم
که باورمان شده بود
"از محبت خارها گل میشوند"
یادمان نبود که خیلی وقت است
که دیگر ضرب المثل ها اعتباری ندارند!
آنقدر یک طرفه محبت کردیم
و بی محبتی دیدیم که خشک شدیم،
یادمان رفت قبل از هر محبتی
به ظرفیت مخاطبمان توجه کنیم؛
و الکی کسی را که ارزش ندارد بزرگش نکنیم
که نتیجه ی این بزرگی میشود
حقارت خودمان...
بیایید به هم قول بدهیم
که به اندازه ی آدم ها کاری نداشته باشیم،
بعضی ها کوچک بمانند بهتر است،
و خودمان را زیر سایه پوشالی
بی ظرفیت ها دفن نکنیم...
بعضیا بخاطر توهینی که کردن ، به روی خودشون نمیارن ، از این استفاده میکنن که اعتیادشونو به فروم از بین ببرن و
نیان اینجا دیگه ...
خخخخخ لامصب انجمن کنکوری که نیس انجمن مهدکودکیانه...
جم کنین بساطتونو با این ضایه بازی ها و امثالهم .........
چرا همه چی رو جدی میگیرین ؟ -_-
حالا جدای شوخی نه حجی منظورم نه کسیه که فعلا اینجا حضور داره نه کسی که بن شده باشه (تازگیا رفته ) ، خودش میگیره کیو میگم که فوش مون داد بدون اینکه چیزی گفته باشیم ، یادم نماید تیکه هم انداخته باشی به خودت چرا میگیری
پ. ن: من یکم رکم اگه حرفی باشه یا تو رو طرف میگم ، یا اصلا نمیگم، ولی این مورد دیگه ته کودکستانی فروم بود واسطه همین گفتم.
منچ هم که گفته منظورش تو نیست ترفند زیاد جالبی نبود که بدونی منظور کیه :)))))
@
خانوم x
موفقیت شما در خالی کردن کارت پدر و خرید مجتمع الماس شرق با پروانه کسب در نرسیده به چهار راه نواب نزدیک انتقال خون تبریک و تهنیت گفته و امیدوارم
در خصوص درس شیمی انتخاب مناسبی همچو من داشته باشید .
وجداناً باس میدونستم عکس های متوالی از یک مجتمع دو حالت داره
1- ترور و انفجار ساختمون
2- علاقه و قصد خرید ملک
ولش کنین
همه چی رو
فقط همین
نمیدونم تا حالا سگ یا گربه داشتی.
سگو اگه یکبار غذا بدی تا آخر عمر برات دم تکون میده. جونشم برات میده.
گربه هم خیلی وفادار هست. در شرایطی که بخواد بیفته به شکل انعکاسی چنگش بیرون میاد همونطوری که انسان وقتی دستش میسوزه غیرارادی دستشو عقب میکشه حالا ممکنه یکی پشت سرش باشه آرنجش بخوره به شکم اون :|
خر نداشتم ولی اگه خوب ببینی این انسان هست که فکر میکنه خر برای بارکشی به وجود اومده و روش به اندازه یک وانت بار میزنه و بعد میکشتش و با چوب میزنتش.بعد اعتراض هم میکنه که چرا جفتک میندازه.
ولی بحث جانوری به نام انسان جداست اگاهانه خیلی کارها میکنه.
اگه علم به جایی برسه که زبون جانوران دیگه رو بفهمه احتمال داره بفهمه حیوونها بین خودشون انسانها رو به عنوان بدترین موجود مثال میزنن :|
باور خودش یک سد برای تفکر هست.
یکی از دلایل این بحث ها هم همینه که اکثرا فکر میکنن باورشون باور درستی هست و باور بقیه غلط و سعی میکنن از باورشون دفاع کنن و باور بقیه رو بکوبن.
وقتی باور به مرحله ایمان برسه کاملا دریچه تفکرو نسبت به اون موضع میبنده.
یکی از مشکلات بعضی از ایدئولوژی ها مخصوصا ایدئولوژی های دینی همین هست که به تفکر و صحبت های شخص دیگه ایمان دارن. و هر کسی که تفکرشونو به چالش بکشه کافر و .... میدونن و این حقو به خودشون میدن که به نام خدا بکشنش، زندانیش کنن یا شلاق بزنن یا ازش غنیمت بگیرن.
ایمان به هر چیزی میتونه انسانو آروم کنه حتی ایمان به خورشید. ولی باعث میشه نتونی درک درستی از اون موضوع داشته باشی و شخصو به سمت افراط گرایی سوق میده.
:yahoo (110)::yahoo (110):wow البته با لحن رضاعطاران در نهنگ عنبر یک بخوانید :))
به خدا که زندگی بی تواز من بر نمی آید!جز آنکه با دوست داشتنت قدم بزنمجای خالی ات را بغل کنم
همیشه دور نما ها:دی
خواستنی ترند
مثل سراب
مثل فردا
مثل تو . . ..