نوشته اصلی توسط
rezvan81
هلو ملو : ) ) الهی ک خوب باشین رفقای گل گلاااب
اغا من دیشب قبل خواب گفتم ی سر فروم بزنم چون یاددم اومد جناب ارتور ی تاپیک زده بود
هیچی! مام دیدیم همه گفتن خدافظ و اینا منم جوگیر شدم نوشتم ب نام خدا سلام خدافظ :/ زودم درومدم :/ واقعا جوگیر کلمه ای مناسب بود!!!
ازمون 7 فروردین ک من نمیرسم جمع بندی کنم!فقط تا اونموقع میسینم اون چیایی ک داغونم میخونم/اصل کاری رو گذاشتم 27 فر سنجش ! میدونم ممکنه سوالاش خوب نباشه اما واسم مهم زمانش بود ک بیشتره!مخصوصا ک با یکی از بچه های اینجا قرار گذاشتیم ازمون بدیم فضا رقابت طوریه بدجور : ) ) خطاب بهش : جا نمونییییی : ))
جناب ارتور گف دوهفته اما من تا اونموقع نمیام : ( ( دلم نیومد خدافظی کنم...اغا یه ماهه اما خو دلم تنگ میشه بدجور..شماها تنها ادمایی بودین ک باهاشون مرتبط بودم(بجز خانواده البته :/ ) ن تل ن وات ن اینستا ن گوشی :/ تازه اینورم با کامپیوتر اتاق داداشم میومدم :/
خب خب . سال نوتون پیشاپیشم مباااااررررککککککک
لحظه تحویل سال عین روزیه ک میخوای کنکور بدی...همه ی کارایی ک کردی و نکردی میاد جلو چشات...حس اضطراب و نگرانی و یکمم شادی ...راز و نیاز با خدا و توکل کردن ب خودش....
کلی ارزوی خوب خوب کنین و نذارین ارزوهاتون حسرت بمونه...کلی دعا کنین واسه همدیگه : )
نسیم و یاس و فاطمه و فازی و پوکر و خانم اصغری(شما نمیشناسینش : )) من بش اینو میگفتم : )) ) و همه ی کسایی ک اخراج شدین یا غیرفعالید هم سال نو رو بهتون تبریک میگم
اغای فرهاد هم ک باید یک فروردین بش گف تفلد عید شما مبارک : ))
حلالم کنین اگه گاهی اذیتتون کردم با شوخیام ..بخدا قصد فقط دورهم بودن و خوش گذشتن بوده..اهای اونیک همش میای میگی باید با احتیاط حرف بزنی ک سوتی ندی اینجا وگرنه ولت نمیکنن : )) حلال کن
اهای اونی ک از من متنفری ( ب نظرم ی تاپیک بزن بگو از من و مدل شخصیتم بدت میاد ایجوری بهتره :/ ) و شوخیام واست کنتور انداخته و خیلی رو اعصابتم ! ماشالا تو هم کم نیوردی هرچی دلت خواسته گفتی بم خخخخ تو هم حلال کن
خواسم واس همتون بنویسم اما ترسیدم کسی جا بمونه : ( همگی حلال کنین....... اونی ک بم میگی میمون : )) اودافظظظظظ
تیکه تیکه یادم میاد اضاف میکنم خخخ وروجک تو هم حلال کن : ))
الناز...منتظرت بودم بیای ولی نیستی..خیلی دلتنگتم...دلتنگ همون روزا ک اونور بت میگفتم ار تو ددم بیدی روزی 60 مرتبه ایکوفتومت : (( دلتنگ اون روزای خوش.....تمام تلاشتو بکن دختر...این روزا رو ازدست نده..نمیدونم کی ناراحتت کرده...ولی سعی کن زود فراموش کنی...سلاممو ب بهار هانا حنانه کوثر پریماه سارا کیمیا مبینا انگوری ریحانه درسا و همه ی همه برسون...
میناااا امرو پوی تل بابام دیدومتتتتتت هلههههه ایگم خدا ای بچیکو دوش چش بی هی ایگو ایخوم بیام بوشهر خخخخخخ یه زاغ دینشتی سی خوت درست کن : )) نمک نمک : )) مراقب خودت بااااااش
گریم گرف خخخخخ
خدافظی نمیکنم خدافظی نکنین : )) فعلاااااااااا