خب خب
اخرین پست سال 97
با اینکه از مهر زیاد فعالیت نداشتم انجمن ولی بچه های همین انجمن حالم رو خوب کردن ... شاید اون اوایل اومده بودم با خودم یگفتم : یعنی میشه یک روزی با همه ی این بچه ها صمیمی بشم ؟ و اینطور هم شد ..
برای حرف اخر سال 97 میرم سراغ لیست دوستام .. خب سوپرایز شدم .. خیلی ها حذفم کردن از دوستانشون .. اصلا ناراحت هم نشدم:))
خب برم به ترتیب لیست دوستان
AhmadrezaTheG@ اقا دکتر .. همیشه همین طور صاف و ساده باش ..:yahoo (8):
Alireza...kh78@ کسی که تک تک تراز و درصدام رو میدونه:)) نمیدونم از کجا ولی با اینکه مدت زیادی نیست که باهاش حرف میزنم ولی به نظرم همیشه سعی داره در حرف زدن احترام رو نگه داره .. دکتر بشی ایشالله:yahoo (83):
Amvaff@ آوای دوست داشتنی من :yahoo (8): دختری لطیف و دوست داستنی .. آواجونم همیشه قوی باش :yahoo (6):
Arianrezz@ آریان عزیز:)) عجبز:)) فکر کنم ریلکس ترین فردی که در زندگیم دیدم :))
BRAIN SURGEON@ خانم دکتر مغز و اعصاب اینده :yahoo (8): همیشه همین قدر مهربون باش .. همین طور در برابر سختی ها مقاوم باش :yahoo (8):
Dela@ اولین دوستم در انجمن که امسال خانم دکتر شد .. دلم تنگ شده برای زمان امتحان نهایی و با هم حرف زدنمون .. دلای عزیز من رو فراموش نکن:yahoo (101):
Dr.Aylar@ مهربون ترین:yahoo (8): خیلی کمکم کردی پارسال:yahoo (8):
فاطمه هم که نیست ولی خب با هم در ارتباطیم .. اجی خودمه .. عشق من .. اصلا شما بدی از این فرد دیدید بیاید بزنید تو گوشم:))
LI20@ ازت خبر ندارم ولی شماره ای که بهم دادی رو دارم:yahoo (17): خیلی دوست دارم .. امیدوارم شاد باشی همییشه:yahoo (8):
lime@ داداش دکترمون :yahoo (9): از بامعرفتا .. پیچیده هست:))
Mohammad_tezar@ تزار عزیز .. کتابات جاشون امن هست:)) از کسایی که پارسال روزای قبل از کنکور واقعا در آروم کردنم نقش داشت:yahoo (8): مهندسمون:yahoo (8):
Reza9898s@ خب داداش نمیگم چون خوشت نمیاد داداش رضا:)) از وقتی رفتم گروه انجمن آشنا شدم .. کلا بی اعصاب هست:)):)) حسم بهم میگه که با WickedSick@ رل هست:))
خب کلا اینا ریکوئست دادن برای دوستی :))
حالا میریم سراغ اونایی که درسته جز دوستان انجمن نیستن ولی stick in mind هستن :
Behnam10@ پیناسیت مون .. همیشه کمک کرده و بدی ندیدیم ازش:))
mahsa dr@ هنرمند ترین :yahoo (8)::yahoo (8): یعنی از هر انگشت این بشر هزاران چیز میریزه:))
Soviet Union@ بله بله شوخ طبع ترین :)) والا الان رفتم ایسنتا دیدم یک نفر ریکوئست داده .. خودتی ؟:)):))
Wild Rose@
مدیرمون .. در اینده قراره مخش رو بزنم رنگم رو قرمز کنه:))
zahra8@ در وصف نمی گنجی:yahoo (8):
Zahraa.a.p@ من نوشتم زهرا ای پی .. شما بخوانید : پیکاسو:yahoo (8): .. مهربووون در حد فول اچ دی
_Bahar@ کسی هست این بشر رو دوست نداشته باشه ؟ اگر هست بیاد پ خ:yahoo (92):
zahra.ch@ نازنین ترین زهراا:yahoo (8):
@it is POSSIBLE میگما نیست اسم ها اینجا فرق میکنه همون شهریار خودمونی ؟
:)) اگر هستی که باید بگم ادامه دهنده راه استاد شهریار:yahoo (8):
ali,nanok@ چاکر برادر نانوک
:)) شما هم در وصف نمی گنجی
shaghayegh.yi@ دختر رشتی:yahoo (8): عشق منیییییییییییی .. خوشگل ترین:yahoo (8)::yahoo (8):
sasanmmmmm@ اصلا این بشر قهر نمیکنه با آدم:)) هزار تا فحش بدی هم ازت دلگیر نمیشه .. شاید بخاطر اینه که خرخونه:))
hamid_hmd@ چاکر هم استانی و نِرس جان .. یعنی باید یک قرص درست کنن به نام ایشون
:)) شاعر میگه : آقا حمید بر هر درد بی درمان دواست .. شما ناراحتی برو با ایشون حرف بزن غم و غصه دنیا از یادت میره .. موفق باشی داداش:yahoo (8):
Mrya@ عاقا همون مریم کنکور هنری ؟ انشالله خودشی .. اگر خودشی میخواستم بگم خیلی باحالی :)) آدم در حرف زدن در برابرت کم میاره انقدر که دلایل ات قانع کننده هست:)) من تو را دوج:yahoo (8):
Engineer24@ خرخونه :))
WickedSick@ از بهترین ها .. یعنی تکه .. خدایی اول که اومدم فکر میکردم مغروره ولی بعدش دیدم نه بابا خاکی خاکیِ:)) واقعا پسر آقایی هست ( خیلی ریز دارم تعریف میکنم ازت که یک زن خوب داخل انجمن برات پیداکنم:))) ... بمونی برامون داداش:yahoo (8)::yahoo (8):
و در آخرررر نفس نفس نفس .. یعنی عشق .. M
@ .. بهترین .. قدیما که من رو نمی شناخت همیشه دوست داشتم باهاش هم کلام بشم ولی میگفتم : نه بابا انقدر این دختره شاخه که من رو آدم حساب نمیکنه ک:yahoo (17): ولی از وقتی باهاش حرف زدم دیدم نه بابا این بشر عشقه .. از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون کراش داشتم روش :yahoo (101): .. خداوند در این بشر همه آپشن خوباش رو قرار داد
اگر کسی رو یادم رفت شرمنده:yahoo (101): همه جاشون در قلب ما هست
میشه همه تگا درست باشه کی میخواد دوباره پست رو ادیت کنه؟:((
سال نوتون مبارک با آرزوی بهترینااااا:yahoo (8)::yahoo (8):
امیدوارم امسال آرزوهاتون رویا بشن:yahoo (8)::yahoo (8):
موقع سال تحویل منم فراموش نکنید:yahoo (8):