^
طبق معمول، ما هیچ، ما نگاه، ما کاکتوس..:|
نمایش نسخه قابل چاپ
^
طبق معمول، ما هیچ، ما نگاه، ما کاکتوس..:|
عزیز دلممممم:yahoo (8):
جا نمیشد تو امتیاز گفتم همینجا بگم :)))
اولش که دیدم کلی اسم ردیف کردی پشت سر هم فک کردم پست خدافظیه:yahoo (20):
بعدش چون منشن نشده بودم فک کردم از من یاد نکردی ،، میخواستم بیام دعوا:y (750): ولی بعد اون آخرا اسم خودمو دیدم :)))))
خواستم بگم قربونت برم *-* مرسی که انقد مهربون و با معرفتی :yahoo (8):
دل منم کلی برای حرف زدن باهات تنگ شده :yahoo (65):
تابستون که وقت دوتامونم خالی شد ،،، حسابی با هم میحرفیم :yahoo (76):
میدونم بعضی وقتا چقد همه چی برات سخت میشه
اما مطمعنم از پسش بر میای،، و بهترین ها رو برای زندگیت رقم میزنی
همیشه بخند و به خودت ایمان داشته باش:yahoo (90):
بوس:yahoo (11):
خب ادامه پست قبلیم:))
@BRAIN SURGEON
الی جانم:yahoo (8):سمیعی فرومی شما بانو:دیامیدوارم همیشه اینقدر با انرژی و پر از امید بمونی:yahoo (11):
@WickedSick
میدونی یه جورایی مشکلاتتو درک میکنم ولی واقعا هیچ کمکی از دستم برنمیاد برات...امیدوارم هر چی زودتر به زندگی ایده آلت برسی:yahoo (76):
@khate
امیدوارم بتونی تصمیم درست بگیری تو زندگیت عشقم:yahoo (8):
@Seyed Chester
سید بد اخلاق خودمون:)))مهربونو مودب :)))یکمی از ارزوهاش دور شده ولی میتونه بهش برسه:yahoo (9):
چقدرخوشحال شدم :yahoo (8)::yahoo (8)::yahoo (8):مرررررررسیییییی عــــــــــشـــــــــــقـ ـــــم دمت گرررررممممممم +دمت قیژژژژژژژژژ:yahoo (8)::yahoo (8)::yahoo (8)::y (663)::y (605)::y (467)::y (694)::y (565)::y (565)::y (565)::y (694)::y (467)::y (605)::y (663):
:y (477)::yahoo (90)::y (477)::yahoo (90)::y (477)::y (430)::yahoo (90)::y (477)::yahoo (90)::y (477)::y (430)::yahoo (90)::y (477)::yahoo (90)::y (477)::y (430)::yahoo (90)::y (477)::yahoo (90)::y (477)::y (430)::yahoo (90)::y (477)::yahoo (90)::y (477)::y (663)::y (697)::y (602)::y (694)::y (602)::y (697)::y (602)::y (454)::y (602)::y (697)::y (663)::y (605)::y (575)::y (466)::y (575)::y (768)::y (575)::y (592)::y (575)::y (605)::y (766)::11::38::22::6:
هرچی آرزوی خوبه مال توامیدوارم هرچی که ازخدای مهربون میخواهی بهت بده بازم مرسی عشقم که افتخاردادی:)
مرسی ابجی گلم ایشالا همیشه زندگی توام با آرامش و شادی داشته باشی:yahoo (8):
مرسی عزیزِ دلم
همینجا پیشاپیش سبزشدنتو تبریک میگم فاطمه جانم
مرسی که منو قابل دونستی و تو پستت یادکردی
قبلا که صمیمی نبودیم باهم همیشه حسِ خوبی به من میدادی
تودلم میگفتم این یکی فاطمه رو هم باید براخودم بردارم : )))))
بعدازجیران و الی جانم @Eli.1997 شماسومین فاطمه جانِ فرومی که سعادتِ آشناشدن دارم و افتخارمیکنم منو دوستِ خودش میدونه
دلم برا اون یکی فاطمه جان هم خییلی تنگ شده
@-pink- میدونم فروم نمیاد تاباتمرکز درسشو بخونه
دلم برات تنگ شده مهربونم ان شاالله حالِ دلت خوب باشه همیشه منتظرم بیای باخبرایِ عالی :yahoo (8):
و فاطمه ساداتم که خودش میدونه و همیشه به من محبت داره :yahoo (8):
از پستِ شما یه کوچولو سواستفاده کردما : ))) :yahoo (81):
فاطمه جانیم ان شاالله همیشه دلت گرم باشه قلبِ مهربونت آروم و شاهدِ موفقیتهایِ روزافزونت باشم:yahoo (81)::yahoo (8):
@Dr.Aylar@
فقط خاستم بگم خیلی مهربونی:y (697)::y (454):
@samin.key@
ثمین حواست هس خیلی وقته نیستی!؟!!:yahoo (101):
مهساجانم مرسی ازمحبتت عزیزم
من سنه قوربان
این مهربانی قطعادرقلبِ خودِ شماست که منو مهربون میدونی
فایل پیوست 85417
سلامت شاد و همیشه دلت گرم باشه
:yahoo (8):
امیدوارم شاهد موفقیت همه دوستان کنکوری باشیم
یادش بخیر دو سال قبل من هم مثل شما بودم و داشتم برای کنکور میخوندم
سلام اومدم بگم توبعضی تاپیکا نمیدونم چرا یه عده یه حرفایی میزنن که ادمو ناامید میکنه خودم که ناامید نشدم هنوز خداروشکر ولی بچه های دیگه شاید باخوندش ناامید شن ودست ازتلاش بردارن که البته امیدوارم نا امید نشن هرگز وتااخرش تلاش کنن وازصمیم قلب میخوام همه ی کنکوریا ی عزیز موفق بشن
ولی میخوام به اونایی که دارن نا امید میکنن بگم شاید حرفاتون درست باشه که البته من قبول ندارم محاله درست تلاش کنیو بخوای ونشه ولی اینجا خیلیا پشت کنکورن پشت کنکور بودن سخته آدم روحیش خیلی تغییر میکنه یه مدت بعضیا افسرده میشن ناا مید میشن خیلی چیزا باعث ناراحتیشون میشه تحمل سروصدا روندارن ازدست بقیه میخوان فرار کنن ازدست سوال پرسیدناشون از دست خودشون خستن راضی نیستن ازوضعیتشون خیلیاشون مثل من خیلی گریه کردن بچه های پشت کنکوری بچه های خیلی حساسین با خوندن یه جمله روحیشون زیرو رو میشه چون تحملشون کم شده خیلیاشون راه بلد نیستنو خیلی تاثیر میگیرن پس خواهش میکنم این مدتو مراقب باشیم چی میگیم بهم حتی اگه تلاش کنیمو نشه( که درست نیس)نباید بگین به خدا ناامیدی یه نفر وتلاش نکردنش چیزی رو عوض نمیکنه شاید از روی خیر خواهی بگین ولی الان وقتش نیس الان زمان حساسیه وقت تلاشه خواهشا بیاین به فکر هم باشیم ممنونم ازتمام بچه های گل توانجمن که بهم کمک میکنن:yahoo (83)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81):
هیچوقت کسیو قضاوت نکنین سرنوشت دنبالتون می کنه و تو همون حالت گیرتون می ندازه!