با سلام
شاید طنز خوبی باشه ولی بگید
شما تا به حال چه قدر برای کنکور خرج کردین ؟؟؟؟؟؟//
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
شاید طنز خوبی باشه ولی بگید
شما تا به حال چه قدر برای کنکور خرج کردین ؟؟؟؟؟؟//
من چن سال کنکور دادم ! دوبارم تو این سالا ازمون شرکت کردم ! و متاسفانه هم کلی پول دی وی دی !
تقریبا ی چیزی حدود 8 تومن ! شایدم بیشتر !
8 تومن خرج کردم کلی هم از زندگی عقب افتادم :| ! ینی خیلی بالاتر از 8 میلیون پای این کنکور ب فنا دادم
1.5 تا 2 ميليون يا شايد بيشتر .
پارسال نزدیک ۵.۵ میلیون ولی امسال بعیده از ۱ یا ۱.۲ بیشتر خرج کنم همون قلمچی میرم+چند تا کتاب ولی چرا گفتید طنز خوبیه؟بیشتر احساس شرمندگی و ناراحتیه
از سه میلیون بالا زده خدا کنه نتیجه که میخواما بگیرم وگرنه نمیدونم چه جوری باید تو صورت مامان و بابا م نگاه کنم:(
لعنت به کنکور:(
کمتر از 3 تومن
سال اول حدود 6 تومن
سال دوم حدود 4 تومن
کل دوسالی که کنکور دادم با کتاب و کلاس وازمون و شهریه مدرسه کمتر از ۲ میلیون
فکر کنم با امسال ۴ ملیون بشه
۲ تومنش واقعا به فا* عظمی رفت سر دی وی دی
فقط کتاب و ازمون...:yahoo (35):
از اول دبیرستان تا الان حدود
9 ملیون.
الان مامانم حساب کرد :))
بیشتر کتابای انتشاراتو خریدم و بعد دور انداختم :دی
خخخخخخ
شیش ملیون در عرض دوسال امسالم فك كنم چهار پنج ملیون این كه خرج میكنیم خیلی مهم نیس این كه نتیجه نمیگیریم این مهمه من تو این دوسال همه جور كلاهی سرم رفته از دی وی دی های مزخرف كنكور اسان گرفته تا دبیرای كم سواد( دلم خیلی پره:(()
فقط ازمون وکتاب سرجمع 1200
کنکور شده بازار قبول دارین ؟
کتاب خریدیم ... جمع بزنی بیشتر از 300 نشد ;)
به غیراز مدرسه فقط کتاب و آزمون. من کتابم زیاد نگرفتم.
ولی متاسفانه شهریه مدرسه اونقدر بالا هست که کتاب و آزمون اصلا به چشم نیاد!
خوب منبع درآمدی راه انداختن با این کنکور
رفقا تو شهرتون دبیرا چن میگیرن برا یه زنگ تو شهر ما از هفتاد تومن تا دویس میگیرن واقعا به نظرتون انصافه برا یكو نیم ساعت ؟؟؟؟
سه میلیون اگر کنکور نبود خرج نمیشد.
برای نهایی 30 هزار تومن.
برای کنکور هم کتاب گرفتم فک کنم 200 تومن شد و ازمون گزینه دو که اونم 88 هزار تومن.
البته بعضی کتابارو ندارم برای کنکور :yahoo (117):
ازمون+کتاب
فک کنم 1تا 1/5
تقریبا 3m اخرش هم رتبم شد 30K :))
من که در حد کتاب تست و کتاب آموزشی بیشتر خرج نکردم با این وضع بی توجهی به مدرک همینشم زیاده والا
حدود 3 میلیون
حدود 400 تومن :)
تا کنکور هم همینقدر میمونه
مال من پارسال یه تومن کتاب و ازمون شد احتمالا امسال هم 600 تومن بشه هزینه ازمون
سال اول 400 آزمون سال دوم 90 تومن سه تا آزمون آخر و حدود 700-800 کتاب .
من هیچی:))..... فقط کرایه رفت و آمد و خوراک و پوشاک....:yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
هزینه کتابا با ازمون
تقریبا 2
سال سوم دبیرستان..کلاس حسابان+کتاب+آزمون۲تومن
واسه کنکور فعلا فقط کتاب خریدم ۲۰۰تومن احتمالا مهر به بعدم یه تومن خرج کنم واسه آزمون و کتابای جمع بندی:))
با کانون یا بی کانون ؟
نمیگم بد این قلمچی ولی سیستمش مناسب همه نیست!و برای من هیچوقت خوب نبود الان هم نیست!حالا نمیگم که بخوره تو دوا دکترت...ولی خب امیدوارم در آینده جریمه بشی دهنت سرویس بشه!:))
اما کنکور آسان است!خب ما که خودمون پکیج رو نگرفتیم ولی یه نامرد قربانی ** نشوری اومد پکیج رو کرد تو پاچه ما عوضـی:)) باز جای شکرش باقی که خودم "پکیج مقدس" رو نگرفتم! دیگه پکیج رو با کلی تخفیف و فلان و اینا شریکی با 2 نفره دیگه گرفتیم.خب این یکی دیگه امیدوارم ایشالله بده همه رو واسه دوا آمپول:)) نامرد!:)) هرچند شخص مذکور خود یک قربانی بود ولی خب مالید و رفت دیگر:yahoo (20):.مهم نیست
خلاصه بخوام بگم حدوداً 3.5m فقط دور ریختم که ازین میان تنها 950kاش مفید بود و کافی!:|
پ:کلاس و معلم خصوصی هم اصلاً حال نمیکنم و نرفتم همون کلاسای مدرسه هم هفته 1 بار یه سری میزدم در حدی که از جو مفیدش دور نشم:))
حالا ما معلمای آشغـالی داشتیم حقیقتا ولی اگه از شما خوب بودند حتماً استفاده کنید و سعی در پیچوندنش نکنید)
همین
up
تا به حال حساب نکرده بودم :/
خب من فقط سال کنکور رو حساب میکنم :
شهریه مدرسه شد 1 تومن
کتابا حداکثر 500 تومن
2 سال گزینه 2 کامل : 400 تومن
1سال گزینه2 نصفه :100 تومن
دی وی دی :1/200 ------------------------------ حروم شد به خدا :/ ولی هر طور شده باید ازشن استفاده کنم .. نمیزارم این یه میلیون حروم بشه :/
کلاس ریاضی : 200 تومن دادم 200تومن هم چک .. موسسه کلاه بردار ازاب درومد :)) نمیدونم چه بلایی سر چک اومد فعلا که برنداشته از حساب :))
کلاس فیزیک 300 تومن ... جزوه ها سفید سفید :/ امروز سوزندمشون
هوفففف.. تقریبا 4 تومن :/ ولی طی سه سال .
اینقد نمی ارزم خودم واقعا :/
شرمنده ایم :(
3تا کلاس تست رفتم تابستون 300ت ، کانون 700ت ، حدود 400ت هم کتاب ؛ با شهریه مدرسه و ... نهایت 2تومن . شرمندگیم فقط واسه کلاسا تابستونه ک اصلا استفاده نکردم اونطوری ک باید ولی با این رتبه فک کنم مفید خرج شده بقیش
کمتر از ۵۰ هزار تومن کتاب
۳۵۰ تومن هم بابت آزمون گاج
فرستاده شده از MediaPad M1 8.0ِ من با Tapatalk
تا الان 100 هزار تومان کتاب
تا اخر امسالم فکر کنم 100 هزار دیگه هم خرج کنم ... ولی کم کم خرج میکنم زیاد معلوم نمیشه