رتبه. و کارنامه ایشون. توسط مدیر انجمن چک شده. کاملا واقعی هست. حالا شاید بعضی جاها یکم غلو کرده باشن.( تو مصاحبه)
همون اول که مصاحبه اومد. خیلی ها کار گاه بازی در اوردن گفتن ساختگیه وو.... تا اینکه مدیر اومد چک کرد. و تایید شد که واقعی هست همه چی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یکی از دلایلش آشنا شدن با این جا و شماها بود که از تجربیاتتون استفاده کنم دلیل دیگش دانلود کردن آزمون های آزمایشی و حل سوالاتون بوده که تو همین سایت کنکور هست و....
تمام تست های الگو تمام تست های آزمون های آزمایشی که تو خونه دانلود می کردم رو می زدم
سعی کن تو هر درس یکم کم کنی و بداری برا اون درس تو اون درس هر سوالی که مطمینی رو بزن و دست آخر برگردم سوالات وقت گیر. رو بزن
نه زیاد تمرین می کردم شاید باورتان نشه اما تو دفترچه عمومی 19 دقیقه وقت اضافی آوردم با این که هر 100 سوال رو زده بودم تو خونه هم هر 100 سوال رو می زدم. تو عمومیا
http://forum.konkur.in/thread43709.html
این کارنامه رو هم خودشون گذاشتن، درصد عربی و زبانشونو با این کارنامه مقایسه کنین...
و جالب اینه که الان که داشتم تاپیک بالایی رو نگاه می کردم به یه پیام با این مضمون رسیدم که ایشون گفتن:
فقط دوستان متوجه تلگرام زیاد راجع به زمان بندی من راجغ به دروس میپرسن همین جا جواب همه رو بدم زمان بندی من تو دفترچه عمومی این بود
ادبیات ند 15 دقیقه 84%
عربی 16 دقیقه 100%
دینی 10 دقیقه 73%
زبان 8 دقیقه 100%
واسه زبان من امتحان نهایی تشریحی سوم رو 15 دقیقه نشسته بودم جواب دادم به قرآن هم قسم میخورم هرچی نوشتم راست هست البته دوستانی که باور نمی کنن مشکل خودشون هست
@Amin97
یه جا به قرآن قسم می خورن که عربی و زبانو 100 زدن بعد این جا تو کارنامه شون یه درصد دیگه می بینیم
پ ن: من نمی دونم چه اجباری هست آدم دروغ بگه، فک کنم اینم یه نوع بیماریه
پ ن: آدمی که صادق باشه معمولا نیازی نمی بینه قسم بخوره، کسی قسم خورد بدونین به احتمال 99 درصد حرفش دروغه؛ مخصوصا اگه قسمش به قرآن و چهارده معصوم باشه
هیش کی کاملا خوب یا کاملا بد نیست
شما هم آدم بدی نیستی
فقط این کارت به نظر من اشتباهه چون بچه ها میان اینجا بر اساس اطلاعات دروغی که بهشون می دی می رن رو آینده شون برنامه ریزی می کنن
الان باز بررسی کردم دیدم یه دروغ دیگه هم گفتی، تو تاپیک "کارنامه ی من" گفتی زبانم قویه، امتحان تشریحی نهایی رو تو 15 دیقه نوشتمو 20 شدم ولی تو این تاپیک می بینم که 18.25 شدی !!!! ( حالا فرضو بر این می گیریم که 18.25 راست باشه) حداقل دروغ می گی سازمان دهی شده دروغ بگو، همین طوری فله ای که نمی شه...
همون پارسال که این بحثا پیش اومد اقا سجاد که عضو تیم مدیریت هم تشریف دارند:))تایید کردن کارنامشون رو..
من نمیفهمم چیش غیر قابل باوره:|
حالا اگر هم توی تاپیکی (ک البت من اطلاعی ندارم چون ندیدم)چیزی گفتن،حداقل میدونیم کارنامشون صحت داره:))
ببخشید من نقل گرفتما:yahoo (15):
سلام آقای تارم......میشه بگید چ مباحثی رو تا قبل عید تموم کردید.......میشه نمونه برنامه ریزیتونو بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=drmachome;1248320]سلام آقای تارم......میشه بگید چ مباحثی رو تا قبل عید تموم کردید.......میشه نمونه برنامه ریزیتونو بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTبودم سلام به جز زیست و فیزیک همه رو تموم کرده بودم من هر روز هرر9 تا درس رو می خوندم
خب دکتر جان،عکس بزار از کارت دانشجوییت،تا دهان همه بسته شه
راس میگه یه عکس از کارت دانشجوییتون بزارید همه بیخیال شن دیگه