همه ی کسایی که یه سال پشت کنکورموندن تادانشگاه قبول شن فقط تا31شهریوروقت دارن تاثبت نام کنن ویه برگه برانظام وظیفه ببرن وگرنه غیبت میخورن یعنیتنهاراه برای غیبت نخوردن فرستادن دفترچه هست؟؟؟؟؟؟؟چون نتایج خیلی دیرمیاد الآن براپیام نورانتخاب رشته کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ی کسایی که یه سال پشت کنکورموندن تادانشگاه قبول شن فقط تا31شهریوروقت دارن تاثبت نام کنن ویه برگه برانظام وظیفه ببرن وگرنه غیبت میخورن یعنیتنهاراه برای غیبت نخوردن فرستادن دفترچه هست؟؟؟؟؟؟؟چون نتایج خیلی دیرمیاد الآن براپیام نورانتخاب رشته کردم
upppppppppppp...این همه پشت کنکوری یعنی هیشکی مشکل سربازی نداره؟؟خواهشاجواب بدین
:yahoo (101)::y (406):
up
مطمئن باش نتایج زود تر از ۳۱ شهریور میاد.
احتمال خیلی خیلی زیاد ۲۷ یا ۲۸ شهریور نتایج نهایی اعلام میشه.
اگر چیزی که دوست داشتی قبول شدی که میری ثبت نام میکنی.
اگرم نه میری پیام نور یا دانشگاه ازاد ثبت نام میکنی مرخصی تحصیلی میگیری میشینی میخونی برای کنکور ۹۶.
اگرم خودت خواستی میری سربازی.
سربازیم همون یک هفته اول مهر ماه بری دنبال کاراش غیبت نمیزنن برات
مطمئن باش
سربازی هم نرید کسی کاریتون نداره. تا دفترچه نگیری سرباز فراری نیستی
الان هم سرباز زیادی اومده . من دوستم رفت درخواست دفترچه بهش گفتن برو بهمن بیا :))
آخه منم همین فکرمیکردم ولی توپیک سنجش بایکی ازهمین مسئولامصاحبه کرده بودن گفته بودبایدوضعیت سربازی مشخص شه وگفته بودتاریخ اعزام حداقل یه بارتمدیدمیشه یعنی غیرمستقیم گفته بایدبرین دفترچه پست کنین:yahoo (35):خیلی ازپشت کنکوری هاهم فک کنم همین تصورمیکنن که حساسیت نشون نمیدن ولی تومملکت ماهیچی معلوم نیست
سلام راستش من خودم برا سومین بار میخوام کنکور بدم ولی سربازیم رسیده میرم دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبت نام میکنم ولی کلاساش نمیرم از اینطرف برا کنکور 96 میخونم. موفق باشی
من الآن ازروزکنکوراسترسم بیشتره چطوربعضی پشت کنکوری هااینقدربیخیالن؟بحث سرببببببازیه یه اطلاع رسانی درست حسابی هم نکردن هرکی یه چیزی میگه
:((
والا به ما مدرسه یه گواهی اشتغال به تحصیل داد بعد رفتیم پلیش +10 من که تاریخ تولدم 77.4.3 بودم تا 97.4.3 معفیت بهم دادن