همه ی کسایی که یه سال پشت کنکورموندن تادانشگاه قبول شن فقط تا31شهریوروقت دارن تاثبت نام کنن ویه برگه برانظام وظیفه ببرن وگرنه غیبت میخورن یعنیتنهاراه برای غیبت نخوردن فرستادن دفترچه هست؟؟؟؟؟؟؟چون نتایج خیلی دیرمیاد الآن براپیام نورانتخاب رشته کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ی کسایی که یه سال پشت کنکورموندن تادانشگاه قبول شن فقط تا31شهریوروقت دارن تاثبت نام کنن ویه برگه برانظام وظیفه ببرن وگرنه غیبت میخورن یعنیتنهاراه برای غیبت نخوردن فرستادن دفترچه هست؟؟؟؟؟؟؟چون نتایج خیلی دیرمیاد الآن براپیام نورانتخاب رشته کردم
upppppppppppp...این همه پشت کنکوری یعنی هیشکی مشکل سربازی نداره؟؟خواهشاجواب بدین
:yahoo (101)::y (406):
up
مطمئن باش نتایج زود تر از ۳۱ شهریور میاد.
احتمال خیلی خیلی زیاد ۲۷ یا ۲۸ شهریور نتایج نهایی اعلام میشه.
اگر چیزی که دوست داشتی قبول شدی که میری ثبت نام میکنی.
اگرم نه میری پیام نور یا دانشگاه ازاد ثبت نام میکنی مرخصی تحصیلی میگیری میشینی میخونی برای کنکور ۹۶.
اگرم خودت خواستی میری سربازی.
سربازیم همون یک هفته اول مهر ماه بری دنبال کاراش غیبت نمیزنن برات
مطمئن باش
سربازی هم نرید کسی کاریتون نداره. تا دفترچه نگیری سرباز فراری نیستی
الان هم سرباز زیادی اومده . من دوستم رفت درخواست دفترچه بهش گفتن برو بهمن بیا :))
آخه منم همین فکرمیکردم ولی توپیک سنجش بایکی ازهمین مسئولامصاحبه کرده بودن گفته بودبایدوضعیت سربازی مشخص شه وگفته بودتاریخ اعزام حداقل یه بارتمدیدمیشه یعنی غیرمستقیم گفته بایدبرین دفترچه پست کنین:yahoo (35):خیلی ازپشت کنکوری هاهم فک کنم همین تصورمیکنن که حساسیت نشون نمیدن ولی تومملکت ماهیچی معلوم نیست
سلام راستش من خودم برا سومین بار میخوام کنکور بدم ولی سربازیم رسیده میرم دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبت نام میکنم ولی کلاساش نمیرم از اینطرف برا کنکور 96 میخونم. موفق باشی
من الآن ازروزکنکوراسترسم بیشتره چطوربعضی پشت کنکوری هااینقدربیخیالن؟بحث سرببببببازیه یه اطلاع رسانی درست حسابی هم نکردن هرکی یه چیزی میگه
:((
والا به ما مدرسه یه گواهی اشتغال به تحصیل داد بعد رفتیم پلیش +10 من که تاریخ تولدم 77.4.3 بودم تا 97.4.3 معفیت بهم دادن
up:yahoo (101):
ببین خب جوابا 10 روز آخر شهریور میاد، تو یه روز میری ثبت نام میکنی تموم میشه میره دیگه...!
اگر برای فرار از خدمت میخوای درس بخونی کار به شدت اشتباهیه
چه الان چه 4 سال دیگه شما باید بری خدمت
مدرک تحصیلی توی تقریبا هیچ تاثیری توی تقسیمات نداره
بعد تقسیم هم اینکه چه طوری از شما استفاده کنن به یگانت بستگی داره مثلا کلانتری تقریبا بین سرباز درجه دار و عادی فرق زیادی نیست
بیشترین فرق اینه که عادی نظافت میکنه درجه دار کمتر نظافت میکنه
اگر بری خدمت بای 2 سال دیگه با فکر باز میتونی تصمیم بگیری
یا اینکه الان میخوای درس بخونی رشته ای انتخاب کن که به دردت بخوره وگرنه 4 سال دیگه باید بری خدمت که در مجموع میشه 6 سال و یه سال پشت کنکوری میشه 7 سال، یعنی 7 سال دیگه شماره رشته ای خوندی که به دردت نخوره و حالا از خدمت برگشتی هیچی به هیچی...
دوست عزیز معافیت حداکثر ی ساله یعنی ی سال بعد از فارغ التحصیل شدنت فرصت داری من خودم 94 فارغ التحصیل شدم معافیتم تا 96 بود ولی از پنظام وظیفه پرسیدم گفت وقتت تموم شده یا باید بری خدمت یا دانشگاه
این همه پشت کنکوری بیان بگن میخوان چیکارکنن ؟ناسلامتی بیشترجمعیت کنکورپشت کنکورین ازاسترس مردم :troll (15):
سلام ... شما واسه سال سوم میخوایید بمونید و کنکور بدید ... یعنی سال قبل رو قانونی پشت موندین و از این بابت مشکلی نداشتید .... الان هم حق شماست که دغدغه سربازی نداشته باشید ... انتخاب رشته ازاد تازه 15 شهریور تموم میشه ... امسال کنکور دیرتر برگزار شد .. و این تقصیر امثال شما ها نیست .... :yahoo (13):
باشه پس دیگه مشکلی پیش نمیاد ... گواهی اشتغال رو از پلیس=+10 گرفتی ؟؟؟ فقط اولش موقع ثبت نام بگیری بعد خودش به صورت خودکار رد میشه براتون ;) الان چرا استرس داری وقتی دانشجویی ؟؟؟ :yahoo (56): سعی کن اشنا داشتی مرخصی بگیری :yahoo (100): ولی باید امسال رو بترکونی :yahoo (16):
دوستان تا میتونید خدمتو بندازید عقب. ادم دو سال از زندگی عقب میمونه من نرفتم ولی میدونم برم از زندگی دو سال عقب میوفتم
دوستان خواهشا الکی جو ندید.نظام وظیفه بد قانون ترین سازمان محسوب میشه والا ما بالا خره نفهمیدیم غیبت خوردیم رفت یا نه ....سر باز فراری هستیم یا نه ؟ دفترچه پست کنیم یا نه.؟یعنی حتی من نمیدونم از اول مهر سربازم یا دانشجو
ای کاش دختربودم البته فقط برای این مورد
این سوال رو هر روز یه نفر می پرسه بابا یکیتون پاشه بره نظام وظیفه ببینید چی بهتون میگن.....
غیبت رو همه میخورن داداش
نگران نباش ، منتظر بمون تا نتایج بیاد بعد دفترچه پر کن ، چون هزینه داره دفترچه
چاره دیگه ای نداری
up
up
up