تاپیک تعطیل شد :)
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک تعطیل شد :)
یک جسیکا نامی میخواد مخت بزنه =)
خدا شانس بده: دی
البته تبلیغاتی و سرکاریه : ))
دومی یه مدت سینا تو فاز اینکارا بود
@biskie
هرکیو برق میگیره مارو چراغ نفتی =))))
بیا ورش دار ببرش برا خودت=))) عکسشم تو ایمیلشه =)))
منم فکر میکردم تبلیغیه ولی اون میهن بلاگ اون وسط ایمیلش چی میگه؟ چون ایمیلم تو میهن بلاگ بود اصلا چرا از اینا برای شما نمیاد؟ =)))
اون یکی که نوشته سرطان تخمک داره مشخصه تبلیغیه
جالبیش اینجاس از این ایمیلا همیشه برام میاد من فکر میکردم هکری چیزی باشن سریع همون موقع پاکشون میکردم =))) امروزم اشتباهی دستم خورد باز شد
بورکینافاسو =)))) فک کنم کل خزانه کشورشونم انقدر نیست =)))ناموسا نمیزارن ادم درس بخونه ابر و مه فلک درکارن تا من روزی بیشتر از 5 ساعت نتونم بخونم =)))
عجب :))
میفرمایند که:
اسمم جسیکاس،همینجوری تو نت ول میچرخیدم که از طریق وبلاگتون (احتملا تو پروفایل بلاگت ایمیلت رو نوشته بودی) تصمیم گرفتم باهاتون تماس بگیرم،من دنبال یه دوست واقعی ام که عاقل و بالغ باشه :))
اگه از نظر شما موردی نداره جوابم رو بده ،میخوام باهاتون وارد مذاکرات جدی بشم :)) جوابمو دادی عکسای بیشتری برات ارسال میکنم،خب؟ :))
منتظر پاسخت هستم
قربانت،جسیکا
+خدایا خودت ظهور کن :)) :| :دی
ایمیل پایینی هم بنده خدا سرطان داره :))
ولی کلا ایمیل ناشناس باز نکنین،راحت میتونن با یه ایمیل پی سی تون رو از کار بندازن :| خیلی راحت اونم با آنتی ویروسایی که ما داریم :)) همشون قفل شکسته و غیرقانونی :|
رضا قید کنکور که زدی پیشنهاد جسیکا قبول کن باهاش برو کشور خودش :))))))))
باشه الان میرم یه نگاه رو کتابا بندازه ببینم چه خبره خدافظ =((((((
از یه فیک ایمیل کشیده شد به هک و ساعت مطالعه و فشار روحی
عاجزانه خواهش میکنم اگر مرجع تقلیدی داره این تاپیک رو میخونه قبل از وخیم شدن اوضاع فتوای پلمپ شدن کارخونه ی صابون گـ.لنار رو صادر کنه
به دلیل خارج شدن تاپیک از بحث اصلی، تاپیک تا لحظاتی دیگر بسته خواهد شد.
با تشکر
"معاونت سایت انجمن کنکور"
به به ملت خارجی گیرشون میاد
من تنها برخوردم با یه خارجی
توی نیمباز بود
هندی هم بود
:|
شبیه کربن خالص بود
بعد از اون تو عالم مخ زنی موفقیت چندانی نداشتم :))
پ.ن : البته تا وقتی چشماشو پیدا کردم (احساسی شد )
اینم همچی تافته جدا بافته ای نبود گرافیتی بود واسه خودش
نیمباز؟ یادش بخیر اونم دورانی داشت واسه ی خودش موقعی رفتم داخلش 12-13 سالم بود سنمو الکی میگفتم 20-25 داخلش همه سن بالا بودن مث الان نبود بچه 4-5 ساله میزنه این رررررل
من تو نیمباز تنها مخی زدم جیمی بود که اونم با احساساتم بازی کرد فیلتر شد رفت :|
خخخخخخخخخ...واقعن ارزوي خوشبختي ميكنم واست...:yahoo (20):
بعد كنكور رو پيشنهاد جسي جون :yahoo (20): حتتتتتتتتمن فك كن....
حيييييييفه...دخيه خوبيه...:yahoo (20):...مودبه....
....ميخاد باهات وارد مذاكرت جدي :|بشه...
سلام عزیز دل برادر
شما چون ایمیلت فعاله و زیاد ازش استفاده کردی دست بقیه افتاده و واسه خیلی از کارا مانند تبلیغات خود ایمیلت(ادرسش)به فروش میره!
حالا اینم از همون موارد تبلیغیه!توصیه میکنم اینارو اصلا باز نکن -احتمال ویروس و.......هست!تازه به دردتم نمیخوره!اونا میدونن کنجکاویو از همین طریق واسه خودت درد سر درست میکنی!
فقط پاکشون کن و ادرس هاشونو بلوکه کن-تمام
اینا واسه همه میاد روزانه واسه من 10 تایی میاد:دی
سلام اره همیشه پاکشون میکردم اینم فقط چون داخلش نوشته بود میهن بلاگ برام عجیب شد یذره ایمیلم زیاد فعال نیست فقط تو وبلاگم گذاشتمش ولی الان تو گوگل سرچش کردم تو جاهای عجیب غریبی اسمش هست خخخ 4حرف اول ایمیمو میزنم بقیشو میاره خود گوگل خخخ
والا میدونم الکیه و به دردم نمیخوره اینقدر سر کوفت نزنید اینم اشتباهی باز شد فقط میهن بلاگش جالب بود چون از منم تو پروفایل میهن بلاگ بود خخخخ وگرنه چیزی زیاده جسیکا وطنیه خخخ
نچ نچ معلوم نیست با ایمیلت چه فعالیتی میکنی که از اینا براش میاد :)
خوبه دیگه
طرف با پای خودش اومده :|
تو یکم ناز کن بگو شرطه تو کشور ما که دختر به پسر مهریه بده :|
ایمیل امروز صبح -درخواست کاره فکر کنم!اونم از کیاگروپ!!!:yahoo (20):
BacheMosbat@
@BacheMosbat
فایل پیوست 54509
واسه منم یه الیور نامی همش از این چرت پرتا میفرسته فروش فیلم دانش اموزهی ماهیانه فلان قدر درامدو منم بلافاصله که میاد پاکش میکنم تو هم بازش نکن خطرناکه نامردا عرضه ندارن بیان رودر رو حرف بزنیم میخوان هک بکنن بیان جلو ببینم چند مرده حلاجن
این ایمیل ها معمولا اسپم هستن . یاهو خیلی خیلی ازین ایمیلا واسم میفرستاد .
مطمئن باشید پرنسس رویایتون یا ماه آسمونیتون رو از تو ایمیل های اسپم نمیتونید پیدا کنید :yahoo (50):
ولی پیش اومده تو مسنجر یاهو یا اسکایپ طرف درخواست فرستاده و خب یه کارایی صورت گرفته ...:yahoo (10):