نوشته اصلی توسط
Ali TiR
اگه مشکلت سرکوفت خوردنه من بدتر خوردم ... جلو کل فامیل خوردم ... چندین بار هم خوردم ، نه فقط تو جمع خانواده از پدر و مادر ... از پدر و مادر جلو جمع فامیل سرکوفت خوردم ! به عنوان مثال داداشم جلو جمع پسر خاله و دختر خاله و پسر دایی و پسرعمه و دختر عمه و....... در مقایسه من با برادر دوستش !! گفت " خاک تو سرت " که رتبه فلانی از تو بهتر شد ... خودتو بذار جای من ... چه حسی بهت دست میداد ؟!!!؟؟!خیلی از این بدتر ها هم بوده اما جاش اینجا نیس بگم ... این حرفا به جای اینکه عقده بشه انگیزه شد برادر ... در واقع هر کسی که با این موضوع مواجه شده و بعد ها موفق شده و به هدفش رسیده ، به جای اینکه کینه جمع کنه از حرف بقیه ، انگیزه گرفته از حرفاشون ... نمونش خود من که به جای اینکه دست از کار بکشم تلاشمو بیشتر کردم ... خیلی بیشتر .... بعضی شبا از شدت خستگی نمی تونستم خودکار تو دستم بگیرم اما باز ادامه میدادم ... و نتیجه شو تو آزمون هایی که دارم میدم همه میبینن و شاخ در آوردن ...اونقد هدف من مقدس بود که با 4 تا حرف کمرنگ نمیشد ... هدف شما مقدس نیست ... هدف نباید با 4 تا سرکوفت و کنایه و طعنه سرکوب بشه ... شما خودت داری میگی مدتیه درس نخوندم ... ینی حرف بقیه از هدفت با ارزش تر بوده ...این حرفا شعار نیس عین حقیقته ... تنها دلیل این حرفایی که شما میزنی اینه که بی هدفی ... یا هدفت واست با ارزش نیست ...