دوست من میخواست بزنه شهید بهشتی باهم بریم رتبش به پردیس میخوره ولی فکر نکنم یهو 50 درصد زیاد شه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
اولا که این نظر شخصی منه و معاونت آموزش وزارت بهداشت بر عهدم نیست که اینچنین جبهه در مقابلم گرفتید اینجا بحث آزاده و هر کسی نظر خودشو میده.
ثانیا شما از چی هراس دارید؟ اگه آزمون جداگونه از شما گرفته بشه مگه قراره چیزی رو از دست بدید؟ من خودم اگه میخواستم امسال کنکور بدم از اینکه آزمون جداگانه ای ازم گرفته بشه استقبال می کردم.
ثالثا اگه شما الان دبیرستانی بودید نظرتون راجع به کسی که فارغ دانشگاهیه و میخواست کنکور مجدد بده چی بود؟تا حالا خودتونو جای اونا گذاشتید؟
رابعا سال گذشته 450 هزار نفر کنکور تجربی شرکت کردن و امسال 520 هزار نفر و سال دیگه با این آمار و ارقام 600 هزار نفر.پس من در کمترین آمار ممکن امتحان دادم.حتی از سال 93 هم کمتر.
دوست عزیز نوشته های منو توی فروم ا بخون بعد می بینی داری راجع بهم بی انصافی می کنی.
من درک می کنم وضعیت دوستانی که شرایطشون مثل خودمه و آرزوم اینه که به آرزوهاشون برسن.
دوست عزیز ار صمیم قلب با تمام وجودم واسه شما و برای تمام کسانی که برای آرزوهاشون می جنگند آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم به بهترین ها برسید.
شما لطف کن نظرتو واسه خودت نگهدار وقتی خودت توو شرایط ما نیستی پس حق نظر هم نداری اگه خودت کنکور میدادی حق نظر داشتی.. این نظراتو میدن که سنجش میخوابه یه شبه برامون خواب میبینه.. فعلا شما جای یه دبیرستانی رو گرفتی نه من.. دوس داری بگن انصراف بده دوباره کنکور بده؟؟؟؟ میام اینجا اعصابم خورد میشه :|||||||||||||||||||||||||
از همه دوستان تقاضا دارم که در جهت ایجاد روحیه مثبت و دادن انگیزه به بچه های فروم قدم بردارن . قبل از گذاشتن کامنت کمی فکر کنیم .. شاید دوستانی که حرف من و شما رو میخونن مسیر زندگیشون عوض شه و به هدفشون نرسن .
رفقا
اشتباه منو نکنیییید
من پشیمونم.ی سال از زنذگیمو باختم.بی هدف و بی فایده
برای ماها کنکور خیلی سخته.انجام ندید اینکارو
کنکور دادن دوباره فارغ التحصیلان دانشگاهی هیچ عیبی نداره. ولی تنها عیش اینه نمذارن رایگان بخونیم. رایگان خوندن حق ماست!