سلام به دوستان گل
من از امسال بعد عید شروع به درس خوندن کردم 12 سال هم از کنکور و درس دور بودم با شناختی که از خودم دارم تو هیچ درسی مشکل ندارم جز ریاضی و فیزیک امروز تصمیم گرفتم برم برای این دوتا درس کلاس آموزشگاه چون واقعا صفرم قرار شد برم با مشاورش صحبت کنم مشاورش به محض اینکه منو دید با تمسخر گفت میخوای حتما سه رشته تاپ هم قبول شی با کلی دلیل و برهان که اصلا قیدشو بزن کنکور سخت شده دانش آموز داشته اینجا معدلش 20 بوده 5000 شده.... میخواستم ببینم همه عزیزانی که اینجا هستن نظرشون در مورد این مشاور چیه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
منهم اگر نظام وظیفه وشهریه های پردیس اجازه بدند قراربود شرکت کنم(گویا اجازه هم نمی دهند!)
مهندسی شیمی.....خیره سرم فقط زیست هم مشکل داشتم
ویرایش توسط julian : 30 مرداد 1395 در ساعت 23:49
عزیزم این حرفهای شما کلا سفسطه و مغلطه بازی هست.
اولا که خودت لیسانس داشتی و 94 کنکور سراسری عادی دادی و جای یه دبیرستانی بد بخت رو گرفتی و الان داری پردیس می خونی. پس خودت ناقض ادعای عدالت محوری هستی که مطرح می کنی. خرت که از پل گذشت طرفدار عدالت شدی ؟؟ !!!!
2- پردیس و مازاد و کلا هر جاییکه شهریه به این سنگینی گذاشته اومده و یه فیلتری برای ورود گذاشته به اسم پول. یعنی جامعه رو به دو گروه تقسیم کرده : کسانی که پولدار هستند و از عهده شهریه پردیس بر میان و مابقی
همین تقسیم بندی عدالت رو دیگه از بین برده . دیگه ادعای اینکه عدالت باید وجود داشته باشه حرف مفته .
3- ادعای عدالت آموزشی برای جایی هست که از امکانات دولتی داره استفاده می کنه . یعنی همون رشته های پزشکی روزانه و اونجا هست که دولت اجازه داره و باید برای توزیع عادلانه امکانات محدودیت وضع کنه که این کار رو هم کرده .
بله کسی که لیسانس روزانه داره نباید بیاد دوباره روزانه بخونه . ولی تو پردیس هزینه تحصیلشو داره پرداخت می کنه.
نگران بودن از اینکه پزشکی داره اشباع میشه و فردا ممکنه کار گیرت نیاد دلیل نمیشه شما بیای تعریفی از عدالت ارائه کنی که باب میلت باشه.
دوستان 7500 سهمیه شهدا و بهعبارت دیگه 260 هزار کشوری. شانسی برای پزشکی داره؟ برای یکی انتخاب واحد میکنم. هر چی میگم نمیشه میگه باید بشه!
بر می خیزم!
دوست عزیز
من که نگفتم افراد از آموزش آزاد محروم بشن بله حق هر کسیه که از آموزش آزاد بهره مند بشه.ولی در ضوابط قانون و عدالت شما باید با هم جنس و هم نوعای خودت رقابت کنی و سنجش بشی نه اینکه با تجربه ای که از کنکور دادن داری از دروس دانشگاهی داری با یه کسی که اولین تجربه کنکورشه سنجش بشی.
اما در مورد خودم شما چی از من میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به خاطر عشق و علاقم اومدم توی این مسیر و اصلا مثل شما به کار و این چیزا فکر نمی کنم چون وضعمون جوری هست که در هر صورتی بتونم گلیممو از آب بکشم بیرون.تموم هدف من در زندگی اینه که بتونم مفید باشم بتونم مسئولیت خطیری که به دوشمه به نحو احسنت انجام بدم وگر نه که پول و کار و رفاه که گذراست و شما هر جور که بگیری میگذره یه روز با خوشی یه روزم با ناخوشی.جهان بینی من با شما فرق می کنه پس خواهشا در مورد بقیه تفسیر به رای نکنید و زود قضاوت نکنید.اولین قدم در راهی که انتخاب کردید یعنی پزشکی اخلاق پزشکیه.
اگه شما از همین الان نگران اشباع شدن و کار پیدا نشدنه چرا میخوای بیای توی این مسیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم که غم از روی رود…
زندگی باید کرد
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه باید رویید در پس این باران
گاه باید خندید بر غمی بیپایان…
جالبه!!!!! خودتون کنکور دادین و قبول شدین حالا که به ما رسید دم از عدالت میزنین که باید کنکورمون جدا شه؟؟؟ خودتون جای یه بچه دبیرستانی رو گرفتین بعدش دنبال عدالتین واقعا جالبه.. اگه اینجوری باشه که باید همه لیسانسا انصراف بدن دوباره کنکور جدا بدن تا عدالت برقرار شه|||| خوب شد معنی عدالت رو هم فهمیدیم
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم که غم از روی رود…
زندگی باید کرد
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه باید رویید در پس این باران
گاه باید خندید بر غمی بیپایان…
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)