X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 28 از 39 نخستنخست ... 1827282938 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 406 به 420 از 582
    1. Top | #406
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسـا نمایش پست ها
      سلام

میبخشید هزینه هر ترمتون حدودا چقد میشه؟اگه فضولیه جواب ندین معذرت
      نه خواهشمی کنم این چه حرفیه.
      8 تومن.

2. Top | #407
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به دوستان گل
      من از امسال بعد عید شروع به درس خوندن کردم 12 سال هم از کنکور و درس دور بودم با شناختی که از خودم دارم تو هیچ درسی مشکل ندارم جز ریاضی و فیزیک امروز تصمیم گرفتم برم برای این دوتا درس کلاس آموزشگاه چون واقعا صفرم قرار شد برم با مشاورش صحبت کنم مشاورش به محض اینکه منو دید با تمسخر گفت میخوای حتما سه رشته تاپ هم قبول شی با کلی دلیل و برهان که اصلا قیدشو بزن کنکور سخت شده دانش آموز داشته اینجا معدلش 20 بوده 5000 شده.... میخواستم ببینم همه عزیزانی که اینجا هستن نظرشون در مورد این مشاور چیه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

3. Top | #408
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هزینه دانشگاه شبانه هر ترم چقدره دوستان؟

4. Top | #409
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      اره شروع کردم ولی هدف دندان پزشکی که برای سهمیه ای هام سخته رتبه زیر ده هزار میخواد
      آخی !!!!! واقعا چقدر سخت

5. Top | #410
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahanmoonspell نمایش پست ها
      سلام به دوستان گل
      من از امسال بعد عید شروع به درس خوندن کردم 12 سال هم از کنکور و درس دور بودم با شناختی که از خودم دارم تو هیچ درسی مشکل ندارم جز ریاضی و فیزیک امروز تصمیم گرفتم برم برای این دوتا درس کلاس آموزشگاه چون واقعا صفرم قرار شد برم با مشاورش صحبت کنم مشاورش به محض اینکه منو دید با تمسخر گفت میخوای حتما سه رشته تاپ هم قبول شی با کلی دلیل و برهان که اصلا قیدشو بزن کنکور سخت شده دانش آموز داشته اینجا معدلش 20 بوده 5000 شده.... میخواستم ببینم همه عزیزانی که اینجا هستن نظرشون در مورد این مشاور چیه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
      با سلام خدمت دوست عزیز.
      در مورد سخت تر شدن کنکور درست میگه
      در مورد معدل بیست هم درست میگه
      ولی کار نشد نداره
      خیلی خیلی سخته ولی شدنیه

6. Top | #411
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      منهم اگر نظام وظیفه وشهریه های پردیس اجازه بدند قراربود شرکت کنم(گویا اجازه هم نمی دهند!)
      مهندسی شیمی.....خیره سرم فقط زیست هم مشکل داشتم
      ویرایش توسط julian : 30 مرداد 1395 در ساعت 23:49

7. Top | #412
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      دوست عزیز
      اصلا بحث پول نیست دیگه الان
      بحث اینه که نظام آموزشی داره به بیراهه میره
      آمار و ارقام نشون میده جمعیت شرکت کننده در تجربی سال 96 به بیش از 600k خواهد رسید و ممکنه جمعیت شرکت کننده ریاضی به 1k هم نرسه.
      صد البته این لجام گسیختگی به خاطر شرایط نابسامان اقتصادی و رفاهیه ولی اینو در نظر بگیرید که یه نفر با سن 18 19 سال واقعا توان رقابت با کسی که در بحث کنکور تجربه داره رو نداره هر چند که بنیه علمی یک دانش آموز دبیرستانی قویتر از یک فارغ دانشگاهی باشه.
      تا سال 91 که قانون ممنوعیت فارغ التحصیلان دانشگاهی برقرار بود شرکت کنندگان تجربی زیر 400k بودن والان این رقم داره به بالای 600k میرسه.
      اونچه میتونه شرکت فارغ التحیصلان دانشگاهی را عادلانه کنه اینه که یک امتحان جداگانه از اونا گرفته بشه و این عزیزان با خودشون رقابت کنن.
      عزیزم این حرفهای شما کلا سفسطه و مغلطه بازی هست.

اولا که خودت لیسانس داشتی و 94 کنکور سراسری عادی دادی و جای یه دبیرستانی بد بخت رو گرفتی و الان داری پردیس می خونی. پس خودت ناقض ادعای عدالت محوری هستی که مطرح می کنی. خرت که از پل گذشت طرفدار عدالت شدی ؟؟ !!!!

2- پردیس و مازاد و کلا هر جاییکه شهریه به این سنگینی گذاشته اومده و یه فیلتری برای ورود گذاشته به اسم پول. یعنی جامعه رو به دو گروه تقسیم کرده : کسانی که پولدار هستند و از عهده شهریه پردیس بر میان و مابقی

همین تقسیم بندی عدالت رو دیگه از بین برده . دیگه ادعای اینکه عدالت باید وجود داشته باشه حرف مفته .

3- ادعای عدالت آموزشی برای جایی هست که از امکانات دولتی داره استفاده می کنه . یعنی همون رشته های پزشکی روزانه و اونجا هست که دولت اجازه داره و باید برای توزیع عادلانه امکانات محدودیت وضع کنه که این کار رو هم کرده .

بله کسی که لیسانس روزانه داره نباید بیاد دوباره روزانه بخونه . ولی تو پردیس هزینه تحصیلشو داره پرداخت می کنه.

نگران بودن از اینکه پزشکی داره اشباع میشه و فردا ممکنه کار گیرت نیاد دلیل نمیشه شما بیای تعریفی از عدالت ارائه کنی که باب میلت باشه.

8. Top | #413
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان 7500 سهمیه شهدا و بهعبارت دیگه 260 هزار کشوری. شانسی برای پزشکی داره؟ برای یکی انتخاب واحد میکنم. هر چی میگم نمیشه میگه باید بشه!
      بر می خیزم!

9. Top | #414
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      عزیزم این حرفهای شما کلا سفسطه و مغلطه بازی هست.

اولا که خودت لیسانس داشتی و 94 کنکور سراسری عادی دادی و جای یه دبیرستانی بد بخت رو گرفتی و الان داری پردیس می خونی. پس خودت ناقض ادعای عدالت محوری هستی که مطرح می کنی. خرت که از پل گذشت طرفدار عدالت شدی ؟؟ !!!!

2- پردیس و مازاد و کلا هر جاییکه شهریه به این سنگینی گذاشته اومده و یه فیلتری برای ورود گذاشته به اسم پول. یعنی جامعه رو به دو گروه تقسیم کرده : کسانی که پولدار هستند و از عهده شهریه پردیس بر میان و مابقی

همین تقسیم بندی عدالت رو دیگه از بین برده . دیگه ادعای اینکه عدالت باید وجود داشته باشه حرف مفته .

3- ادعای عدالت آموزشی برای جایی هست که از امکانات دولتی داره استفاده می کنه . یعنی همون رشته های پزشکی روزانه و اونجا هست که دولت اجازه داره و باید برای توزیع عادلانه امکانات محدودیت وضع کنه که این کار رو هم کرده .

بله کسی که لیسانس روزانه داره نباید بیاد دوباره روزانه بخونه . ولی تو پردیس هزینه تحصیلشو داره پرداخت می کنه.

نگران بودن از اینکه پزشکی داره اشباع میشه و فردا ممکنه کار گیرت نیاد دلیل نمیشه شما بیای تعریفی از عدالت ارائه کنی که باب میلت باشه.
      دوست عزیز
      من که نگفتم افراد از آموزش آزاد محروم بشن بله حق هر کسیه که از آموزش آزاد بهره مند بشه.ولی در ضوابط قانون و عدالت شما باید با هم جنس و هم نوعای خودت رقابت کنی و سنجش بشی نه اینکه با تجربه ای که از کنکور دادن داری از دروس دانشگاهی داری با یه کسی که اولین تجربه کنکورشه سنجش بشی.
      اما در مورد خودم شما چی از من میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من به خاطر عشق و علاقم اومدم توی این مسیر و اصلا مثل شما به کار و این چیزا فکر نمی کنم چون وضعمون جوری هست که در هر صورتی بتونم گلیممو از آب بکشم بیرون.تموم هدف من در زندگی اینه که بتونم مفید باشم بتونم مسئولیت خطیری که به دوشمه به نحو احسنت انجام بدم وگر نه که پول و کار و رفاه که گذراست و شما هر جور که بگیری میگذره یه روز با خوشی یه روزم با ناخوشی.جهان بینی من با شما فرق می کنه پس خواهشا در مورد بقیه تفسیر به رای نکنید و زود قضاوت نکنید.اولین قدم در راهی که انتخاب کردید یعنی پزشکی اخلاق پزشکیه.
      اگه شما از همین الان نگران اشباع شدن و کار پیدا نشدنه چرا میخوای بیای توی این مسیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10. Top | #415
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      دوستان 7500 سهمیه شهدا و بهعبارت دیگه 260 هزار کشوری. شانسی برای پزشکی داره؟ برای یکی انتخاب واحد میکنم. هر چی میگم نمیشه میگه باید بشه!
      نه دوست عزیز نهایتا تا 3000 سهمیه که 3000 هم بازه خیلی شانسی نداره و ممکنه پردیس زابل و زاهدانو بیاره.

11. Top | #416
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اقا شهریه سالانه پردیس خودگردان دندون شده سالی 26 میلیون چطوری از 17 میلیون شد 26؟
      ?

12. Top | #417
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      من که نگفتم افراد از آموزش آزاد محروم بشن بله حق هر کسیه که از آموزش آزاد بهره مند بشه.ولی در ضوابط قانون و عدالت شما باید با هم جنس و هم نوعای خودت رقابت کنی و سنجش بشی نه اینکه با تجربه ای که از کنکور دادن داری از دروس دانشگاهی داری با یه کسی که اولین تجربه کنکورشه سنجش بشی.
      اما در مورد خودم شما چی از من میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من به خاطر عشق و علاقم اومدم توی این مسیر و اصلا مثل شما به کار و این چیزا فکر نمی کنم چون وضعمون جوری هست که در هر صورتی بتونم گلیممو از آب بکشم بیرون.تموم هدف من در زندگی اینه که بتونم مفید باشم بتونم مسئولیت خطیری که به دوشمه به نحو احسنت انجام بدم وگر نه که پول و کار و رفاه که گذراست و شما هر جور که بگیری میگذره یه روز با خوشی یه روزم با ناخوشی.جهان بینی من با شما فرق می کنه پس خواهشا در مورد بقیه تفسیر به رای نکنید و زود قضاوت نکنید.اولین قدم در راهی که انتخاب کردید یعنی پزشکی اخلاق پزشکیه.
      اگه شما از همین الان نگران اشباع شدن و کار پیدا نشدنه چرا میخوای بیای توی این مسیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      شما خودتون ليسانس داشتين بعدش دوباره كنكور دادين و برديس قبول شدين؟؟؟
      زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
      و دلم بس تنگ است
      باز هم می‌خندم
      آنقدر می‌خندم که
      غم از روی رود…
      زندگی باید کرد
      گاه با یک گل سرخ
      گاه با یک دل تنگ
      گاه باید رویید در پس این باران
      گاه باید خندید بر غمی بی‌پایان…

13. Top | #418
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اقا شهریه سالانه پردیس خودگردان دندون شده سالی 26 میلیون چطوری از 17 میلیون شد 26؟
      آقا بهزاد امسال تو دفترچه هیچ حرفی از هزینه ها هم زده نشده تا سال پیش میزد تو دفترچه هزینه ها رو ولی امسال نزدن فکر کنم واگذار کردن به هیئت امنا دانشگا هها اونا هم هرچقدر دلشون بخواد اعلام می کنن.

14. Top | #419
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bengisu نمایش پست ها
      شما خودتون ليسانس داشتين بعدش دوباره كنكور دادين و برديس قبول شدين؟؟؟
      بله دوست عزیز.

15. Top | #420
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله دوست عزیز.
      جالبه!!!!! خودتون کنکور دادین و قبول شدین حالا که به ما رسید دم از عدالت میزنین که باید کنکورمون جدا شه؟؟؟ خودتون جای یه بچه دبیرستانی رو گرفتین بعدش دنبال عدالتین واقعا جالبه.. اگه اینجوری باشه که باید همه لیسانسا انصراف بدن دوباره کنکور جدا بدن تا عدالت برقرار شه |||| خوب شد معنی عدالت رو هم فهمیدیم
      زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
      و دلم بس تنگ است
      باز هم می‌خندم
      آنقدر می‌خندم که
      غم از روی رود…
      زندگی باید کرد
      گاه با یک گل سرخ
      گاه با یک دل تنگ
      گاه باید رویید در پس این باران
      گاه باید خندید بر غمی بی‌پایان…

صفحه 28 از 39 نخستنخست ... 1827282938 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن