پاسخ نامه هم همینطوری دیگه
فقط آزمون که شروع شد توی چاپ خونه ها فایل بره و چاپ بشه و بعد از تموم شدن آزمون به نمایندگی ها توزیع بشه ، هر کی خواست عصر آزمون بره بگیره از نمایندگی
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرتون چیه به جای سر و کله زدن با کانون بریم گزینه دو ثبت نام کنیم ؟ واقعا گزینه دو چی کم داره ؟؟
کاش نظرشون در در مورد طرح من بگن آقای خندان
سلام دوستان
به نظر من کسانی که رفتن کانون ثبت نام کردن پولاشون رو ریختن دور
بعنی به نظر من اگه پولاشون رو میسوزوندن خییلی بهتر تا بیان بدن به کانون
مثلا کانون با این کارش چی میخواد بگه؟؟
الان کسانی که مشتاقن خودشون رو گول بزنن و بگن من این تراز رو تو ازمون ازمایشی کانون اوردم میرن این سوالا رو با جواب میگیرن و میخونن و تو ازمون ازمایشی تراز خوبی بیارن و توی فامیل و رفیقاشون سرشناس بشن
من از اون اول هم به کسایی که میخواستن برن ثبت نام کنن گفتم که برن گزینه دو ثبت نام کنن اما گوش ندادن...
موفق باشید ;)
یرای پاسخ نامه ها چرا باید چند روز معطل شیم درصورتی که میتونن همون روز جوابا رو بعد آزمون برای نمایندگیها بفرستن واونا خودشون چاپ کنن جوابا رو حتما ینی فقط نمایندگی اصلیش که تو تهرانه چاپخونه داره و حتما جوابا باید با پست فرستاده بشه اونم بعده چند روز برسه دستمون که دیگه بدردمون نمیخوره من سعی نمیکنم خودم خیلی درگیر این حواشی تقلبو اینا کنم ولی هرموقع میخام آزمونمو تحلیل کنم همش به قلم چی لعنت میفرستم انقدر که قلمچی ما رو اذیت میکنه با ایده های جدیدش .واقعا فکر نمیکنم کار سختی باشه که هر نمایندگی خودش جوابا رو چاپکنه همون روز .من حاظر بودم تقلب میشد تو آزمونا ولی حداقل پاسخنامه داشتم گرچه الانم میشه .قلمچی باید کارکنان خودش رو که باعث لو رفتن سوالا میشن رو تنبیه کنه نه ما هایی که هزینه دادیم ولی قلم چی خدمات مورد نیاز آزمونو کامل در اختیارمون نمیگذاره
نظرتون درباره چاپخونه که گفتن چیه خوب نیس؟؟ @mkh-ana
@mkh-ana
لطفا حتما نظرتون رو بگید
من به مدیر گروه آزمون پیام میدم،ولی برای پاسخ نامه راهی نیست به جز تاخیر چون بچه ها تقلب میکنن.
خیلی از حوزه ها دیده شده دفترچه پاسخ تشریحی و دفترچه آزمون رو باهم به بچه ها میدن
باور کنین راست میگم
ولی ممنون از نظراتتون حتما انتقال میدم
چرا راه دیگه هم برای پاسخ نامه هست :
aو b و c کردن دفترچه های سواله که هم فرایند تصحیح رو یکم طولانی میکنه (نه اونقد البته ، خیلی راحت میشه بالای هر پاسخ برگ توی کد درج شده یه تغییری بدن که دستگاه با خوندن اون متوجه بشه این پاسخ برگ برای دفترچه b هستش مثلا،یا نه a یا نه c ، افراد کانون هم توجیه بشن که مثلا با توجه به این کد توی پاسخبرگ باید به داوطلب کدوم دفتر چه داده بشه ) و مثلا ترتیب سوالات توی دفتر چه عوض بشه یا ترتیب گزینه ها ، فقط لازمه که سه نوع پاسخنامه a و b و c هم چاپ بشه .
درضمن من گفتم بعد از پایان آزمون ولی همون روز دفترچه پاسخ به نمایندگی تحویل داده بشه ، خب وقتی آزمون تموم شده حتی اگه بدن پاسخ رو باز هم به درد تقلب نمیخوره !!!
آقای خندان لطفا حتما این مواردو انتقال بدین الان درسی رو 100 میزنی اصلا تراز بالا نمیره که قبلا 100 واقعا ابهت داشت دیگه بالای 80 90 جای خود داره
قبلا تراز نفرات برتر کسور بالای 8500 هم میشد اما الانه 8000 به زور میشه ( سوم رو عرض میکنم پیش خبر ندارم )
@mkh-ana
دقیقا این ایده که شما داده بودی رو من دادم.
ولی این ایده رفت برای سال بعد.((امسال شدنی نیست))