مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
شما سه ماه دیگه کنکور داری ولی ما که سومیم چی؟ باید بدونیم که تکلیف این داستانا (از پخش جواب و گواه و نوشتن نام دبیر و سخت شدن غیر اصولی آزمون و دیر اومدن یا نیومدن کارنامه و تعادل نداشتن میزان سختی سوالا و.....) تا حداقل مثل کنکوریای این انجمن سال بعد به این حالت چندگانگی تو انتخاب آزمون دچار نشیم .
ویرایش توسط salam55 : 07 فروردین 1395 در ساعت 22:10
در یک جمع بندی کلی آزمون های کانون با برنامه و بودجه بندی بسیار خوب،اما ضغیف از لحاظ کیفیت سوالات،ضعیف از لحاظ فاکتور قیمت و هزینه،ضعیف از نظر حمایت معنوی تلقی میشود! تازه با چشم پوشی از برخی مشکلات امنیتی مثل لو رفتن سوالات ،تراز های غیر واقعی و ....راستش را بخواهید قبل نوشتن این مقاله ساعت ها در این مورد فکر کردم که نکات مثبتی از این موسسه استخراج بکنم که این مقاله حالت تخریبی و تهاجمی به خود نگیرد و خیلی ها فکر نکنند که این مقاله سعی در تخریبِ این آزمون دارد! ولی باور کنید کنکاش چندین روزه من در پیدا کردن نقاط مثبت این آزمون به جایی ختم نشد
حالا گزینه ی دو !
در یک جمع بندی کلی آزمون های گزینه دو با بودجه بندی متناسب با دانش آموزانِ قوی،سوالات بسیار با کیفیت و هم سطح کنکور سراسری،قیمت مناسب،و خدمات جانبی بسیار خوبی ارزیابی میشود
دیدید روزنامه های صبح فردا رو کی میبندن کامل؟ 11 شب قبل
چون خودمون توی یکی از روزنامه های مملکت اقوام داریم میگم
این روزنامه 11 شب مطالبش بسته میشه و میره برای چاپ خونه
صبح فردا هم توی نصفش بیشتر کشور روی دکه هاست.
خب چطوره این/
فقط چند تا چاپ خونه دارن در نقاط مختلف
سوالا از سه شنبه قبل آزمون توی کانون هر شهر باشه معلومه لو میره
توی 8 تا شهر با منطق اینکه دسترسی بقیه شهر ها آسون باشه چاپخونه بزنه قلمچی ، سوالا رو شب قبل بفرسته براشون که چاپ بشه ، بعد توزیع از 1 شب شروع بشه حداکثر تا 7.30 صبح سوالا تحویل نمایندگی ها بشه در کل کشور
اینم مشکله؟ فک نکنم برای درآمد میلیاردی جناب کاظم خان مشکلی داشته باشه که این کارو برای اعتبار خودش و آزموناش بکنه
البته اگه بتونن امنیت چاپخونه رو تامین کنن! واقعا از سه شنبه تو نمایندگیه؟ خب اگه اینجوری باشه که راه حل تو خیلی عالی تره فکر کنم با 5یا 6 تا چاپخونه کارشون راه بیافته
اقای خندان راستی برای سوال های گواه هیچ فکری ندارین ! حداقل گزینه ها رو عوض کنید جاشونو اگه هدف سازمان قلمچی یادگیری باشه اصولا باید یا جای گزینه ها رو عوض کنه یا..... مگر این که هدف چیز دیگه ای باشه که متاسفانه هم به نظر میرسه که همینه ! اکه جای گزینه ها عوض بشه کسی که تستای کنکور و کتاب آبیرو خوب و کامل بررسی کرده به خوبی جواب میده نه کسی که ........ امیدوارم خودتون بهتر از من شرایط رو بدونید !

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)