مهندسی برق دانشگاه علم وصنعت
نمایش نسخه قابل چاپ
1- در ایام سر نوشت ساز کنکور با افراد دورو و دروغگو دوستی نکنید .مطمئنم همتون تجربه برخورد با این آدما رو داشتید...مثلن بهت میگه چقد درس خوندی؟ تو صادقانه میگی 7 ساعت اون میگه وااااای من هیچی نخوندم اینو میگه که مثلن رقیب کشی کنه یا به قول خودشون توی چشم نیان...توی ایام کنکور یا باید تنها درس خوند یا با دوستای مصمم و با پشتکار که فقط تشویقتون کنن. کسی که پنچرت کنه یا آیه یاس بخونه شک نکن که دوست نیست... بخدا توی کنکور هیچکس جای هیچکسو نمیگیره..فقط هرکی مزد تلاششو میگیره...فکر نکن اگه به دوستت بگی چقد و چجوری خوندی اون جاتو میگیره و تو هیچی نمیشی.
بدترینش همینه متاسفانه
من تو امتحانام از همین خیلی ضربه خوردم :yahoo (101):
آقای محترم شما لطفا هنر نماییاتو رو نکن
کنکور ریاضی اصلن به هیچ وجه با تجربی قابل مقایسه نیست... منم یکی از آشناهامون اهله هر فرقه ای هست دو رقمیه هنر شد...چه ربطی داره
من دارم راجب رشته های تاپ تجربی حرف میزنم...واقعا که :yahoo (31):
اینهمه آدم بخاطر همین دوس پسر دوست دختر و نت و چت و این کوفتا از درس و آینده و زندگی افتادن اونوقت شما اینو به کنترل و جنبه ربط میدی؟؟؟؟؟؟
آره... هست اما نه به اندازه ی تجربی.... داوطلبای تجربی خیلی خفن و درس خونن... خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنی...بین 5هزار نفر اول رقابت وحشتناکه .... ینی هر چقدر هم بخونی سانت سانت میری بالا
ما توی مملکت پزشک معتاد و قلیونی و سیگاری هم داریم در حالی که اسمشه پزشکه... این دلیل میشه که بقیه هم معتاد شن؟ قلیونی شن؟؟؟این دلیل میشه که سیگار خوبه؟ هان؟؟؟
هیچ وقت راه های پر دردسر و گنگ رو به کسی پیشنهاد ندید...راه راست و پاک بهترین راه واسه موفقیته جناب
مثال راجب اشتباه از جانب کسیه که موفق شده و در جایگاه الگوییه یه پزشک رفته...
کی گفته بالای پنج هزار سیاهی لشگرن جناب؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
5 تا از دوستای فوق درسخونه من با معدل کتبی نهاییه 20 رتبشون 18-19 هزار یا بالای 20 هزار شدن... در حالیکه خیلی هم تلاش کردن و خوندن... خاهشا انقد سطحی نگاه نکنید
پسر عموی من ریاضی بود تغییر رشته تجربی داد سال آخر... معدل کتبیشم 20 بود... با اعتماد به نفس گفت فقط یه زیست باید بخونم دیگه... اونوقت کنکور پارسال گند زد رفت هنر...اشتباهه ریاضیا اینه فکر میکنن فقط یه زیست اضافه شده...در حالیکه نمیدونن رقیبای فوق العاده باهوش و سر سخت هم هستند
به هر حال نظر هر کس قابل احترامه اما بهتره این 150 روز مونده به کنکور این ذهنیت رو واسه کسی نسازید که چت و دوستیابی و اینا به آیندشون صدمه نمیزنه...
الان همه شما دارین میگین با کسایی که فقط انگیزه رو از آدم میگیرن دوست نباشین ولی میشه راه حلش هم بگین ؟؟؟؟؟
من الان مجبورم دبیرستان تو مدرسه ای درس بخونم که غیر از خودم با لاترین معدلش 16 !!!! اون وقت میشه بگین من با این وضع با کی دوستشم ؟؟
اگه میبینی کسی هم فکر و همراه واست توی مدرسه پیدا نمیشه...سعی کن تنهایی درس بخونی اجی
من نگفتم آدم همیشه چت کن یاپای نت باشه گفتم تویک زمان محدودبه این چیزااخنصاص بده.یکی ازبچه های خودمون که برق امیبرکبیر میخوند همشهریمه سال 93کنکور تجربی دادشدزبر100کشوری فک کنم رتبش 76کشوری شد.شماازحرفای من استباه برداشت میکنیدمثل اون تاپیک قبلیتون :yahoo (77)::yahoo (77)::yahoo (77)::yahoo (77):