اقای محمد امیر اگه انشاالله تاثیر معدل حذف بشه به اندازه ای خوب خوندی که بتونی امسال پزشکی قبول شی؟یا خودت واسه 96اماده می کنی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضیاشون مثل همین کوچک زاده وبلاگ دارن انجام نظر بدین
تا 7 فروردین خدانگهدار. ولی قول میدم روزی حداقل 1 ساعت را برای تماس و پیام به نماینده ها اختصاص بدم. یا علی
نوشته اصلی توسط محمد امیر http://forum.konkur.in/images/vbiran...wpost-left.png
دروس عمومی تشریحی و تستی خوندنش خیلی فرق داره . مثلا زبان فارسی و ادبیات فارسی تشریحی خوندنش کل وقت آدم رو میگیره یا عربی که واسه کنکور معنی لغت لازم نیست والی واسه تشریحی لازمه یا دینی که تشریحی و تستی خوندنش زمین تا آسمون فرق میکنه و یا حتی ریاضی و فیزیک باید کلی اثبات کردن و راه های تشریحی بیخودی و ... را باید یاد گرفت من یقین دارم دانش آموزان پیروز میدان حذف معدل میشن البته اگه همه با هم تلاش کنند نه این که فقط تعداد محدودی تلاش کنند و بقیه نظاره گر باشن.
دقیقا!مشکل اینجاست که اگه صرفا هدف کسب یه نمره ای (هرچقدر!) بود میشد هیچ توجهی به تفاوتهای مطالعه کنکوری و امتحان نهایی نکرد
اما هدف کسب نمره بالاست(بازه ای بین 18 تا 20) که دقیقا بخاطر همون 2 نمره باید به تمامی این تفاوت ها تسلط پیدا کرد
1.ادبیات:معنی اشعار و آرایه های موجود در نثر و نظم(که برخلاف آرایه تستی اصلا امکان داره با تکنیک تستی حلش کرد)
2.عربی:مبجث ترجمه و لزوم بلد بودن لغات و ترجمه های متن درسها و مباحث تجزیه و ترکیب و قواد(که کاملا متفاوت با تکنیک های تستی هستش)
3.دینی:معنی آیات و لزوم تشریحی بلد بودن مفاهیم
4.ریاضی:بسیاری از تستها رو میشه در کنکور با یه عمل فوق العاد ه ساده جایگذاری(مثلثات تابع و ... )یا تکنیک هایی مثل هوپیتال (در مشتق) یا هم ارزی (در حد) که مباحث سال سوم هستن ، حل کردودر صورتی که ابدا در نهایی امکان استفاده این موارد نیست
5.فیزیک:اثباتها و حل تشرحی سوالات و گذاره های صحیح و غلط مفهومی(مثلا در خازن و مقاوت بسیاری از تستها با روش تناسب قابل حله اما آیا درنهایی چنین کاری میشه کرد؟)
6.شیمی:مبحث استوکیومتری و محلول که کاملا با استفاده فرمول(کسر های پیش ساخته) قابل حل هستن اما در نهایی باید روش دیگری حل کرد
گمون میکنم تنها موضوعی که بین نهایی و کنکور واقعا قرابت داره درس زیست هستش که نیازه داره به مفاهیم بطور خط به خط تسلط وجود داشته باشه
هی میخوام نیام ولی بعضی ها با ساده لوحی شون به ترمیم راضی شدن و دست از تلاش برای راضی کردن نماینده ها برداشن. وقتی آقای حجازی میگه کفه ترازو داره به سمت حذف سنگینی میکنه چرا با کم کاریهاتون زحمت های قبلیتونو خراب میگنن و باعث کیف و حال آقایان خدایی و عمادی و... میشین. این ها به کنکوریهای 93 و 94 ظلم کردن و الان هم برای این که خطای خودشونو بپوشونن میخوان مارو قربانی کنند. برای یک بار هم که شده نشون بدید قدرت دست کار دست جمعیه نه دست لابی بازها و...
اگر پیگیری نکنید یقین داشته باشید یک کمیسیونی رو مخفیانه تشکیل میدن و تصمیم رو اون چیزی که می خوان می گیرن
سال پیش رئیس دانشگاه تهران رو همین طور انتخاب کردند در حالی که دبیر شورای انقلاب فرهنگی مخالفت کرد و دقیقا بعد عید که دانشجو ها از حال هوای این مسائل بیرون اومده بودن کمیسیون رو مخفیانه تشکیل دادند!
خیلیا با شنیدن خبر اجرا شدن ترمیم
نسبت به ابطال بیخیال شدن
تورو خدا بیخیال نشید دوستان ...
ابطال خیلی بهتره ترمیم ! ولی در کل تاثیر مثبت بهتره! نه سیخ میسوزه نه کباب!
مدیركل سایت نشر دریافت میگه: ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ در ۱۹:۳۳
نمایندگان مجلس دارند متوجه میشوند که ماجرای تاثیر معدل در کنکور ماجرای ساده ای نیست به همین دلیل دوباره کمیسیون آموزش مسول بررسی موضوع شد و از حالا به بعد فعالیتهای تک تک شما دوستان تاثیرگذار است
توروخدا بچه ها بیخیال نشین به لحظه هایی که زحمت کشیدین فکر کنین که اگه تلاش نکنیم به باد میره!!!! کافیه روزی ۱ ساعت تلاش کنین وگرنه با ترمیم امسال نمیتونین دربیاین که هیچ خود ترمیمم خراب میکنین اینوقت سال
واسه اونایی هم ک میخوان ترمیمو سال بعد بدن!!!!! به خدا نمیتونی کنکورو ترمیمو باهم بدی این خط اینم نشون
یقین داشته باشید آقایون وقتی دیدن زور ما بیشتره راضی به ترمیم شدن تا از شدت اعتراضات کم کنن و کار خودشونو بکنن و با قربانی کردن ما گند کاریهای خودشون توی کنکور 93 و 94 را پوشش بدن. داریم به پیروزی نزدیک میشیم . خواهش میکنم عرشه این کشتی که درگیر دریای طوفانی و مواج آقایون شده را ترک نکنید. به جان خودم جزیره پیروزی حتی با چشم غیر مسلح دیده میشه فقط باید با زنگ زدن های پیای و نه پراکنده موتور این کشتی را تقویت کنیم و آن را به جزیره پیروزی برسونیم.
اگه از حقتون بگذرید و کوتاه بیان و حتی یه قدم عقب نشینی کنید یقین داشته باشید آقایون صدها قدم جلو میان و شما رو زیر چکمه های قدرت و لابی له میکنند و حتی به راحتی میگن امسال نمیتونیم نتایج ترمیم را به سنجش برسونیم و ما تا بیاییم دوباره جمع و حور شویم و قوت بگیریم کار از کار گذشته ولی حالا که یک جنبش یک دست و هماهنگ با آراء 90% از مخالفین معدل راه افتاده و موفق شدیم شمار زیادی از نماینده ها رو راضب کنیم خواهش مکنم و تمنا میکنم و استدعا دارم تماس با نماینده ها را ترک نکنید و روزی نیم ساعت را وقف این کار کنید. متشکرم
۲۷ اسفند ۹۴ ، ۰۱:۵۱
http://blog.ir/media/images/guest.png?1 فاطمه ا
ارمین تو اینستا گرام یه اقای نماینده فیاضی راجع به معدل پست گذاشت بعد یسریا نظر دادن بعدشم تهش خوده فیاضی گف :اشتباه سازمان سنجش در تاثیر معدل سال سوم اصلاح خواهد شد لکن حذف سابقه سه ساله تحصیلی مطرح و مفتوح میباشد.
این الان یعنی چییییی؟؟؟؟چیکار میخوان بکنن؟؟
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]۲۷ اسفند ۹۴، ۱۹:۵۸
پاسخ:
یعنی امکان حذف هست
[/COLOR]
همه وبلاگها و سایت ها و اعضاشون دارن تلاش میکنند تا معدل حذف بشه . دوستان شما نیز بیکار نشینین و تلاش کنید و شماره هر نماینده ای که خواستید از وبلاگ کنکور 100 <آقا آرمین> بگیرید.
نوشته اصلی توسط محمد امیر http://forum.konkur.in/images/vbiran...wpost-left.png
دروس عمومی تشریحی و تستی خوندنش خیلی فرق داره . مثلا زبان فارسی و ادبیات فارسی تشریحی خوندنش کل وقت آدم رو میگیره یا عربی که واسه کنکور معنی لغت لازم نیست والی واسه تشریحی لازمه یا دینی که تشریحی و تستی خوندنش زمین تا آسمون فرق میکنه و یا حتی ریاضی و فیزیک باید کلی اثبات کردن و راه های تشریحی بیخودی و ... را باید یاد گرفت من یقین دارم دانش آموزان پیروز میدان حذف معدل میشن البته اگه همه با هم تلاش کنند نه این که فقط تعداد محدودی تلاش کنند و بقیه نظاره گر باشن.
دقیقا!مشکل اینجاست که اگه صرفا هدف کسب یه نمره ای (هرچقدر!) بود میشد هیچ توجهی به تفاوتهای مطالعه کنکوری و امتحان نهایی نکرد
اما هدف کسب نمره بالاست(بازه ای بین 18 تا 20) که دقیقا بخاطر همون 2 نمره باید به تمامی این تفاوت ها تسلط پیدا کرد
1.ادبیات:معنی اشعار و آرایه های موجود در نثر و نظم(که برخلاف آرایه تستی اصلا امکان داره با تکنیک تستی حلش کرد)
2.عربی:مبجث ترجمه و لزوم بلد بودن لغات و ترجمه های متن درسها و مباحث تجزیه و ترکیب و قواد(که کاملا متفاوت با تکنیک های تستی هستش)
3.دینی:معنی آیات و لزوم تشریحی بلد بودن مفاهیم
4.ریاضی:بسیاری از تستها رو میشه در کنکور با یه عمل فوق العاد ه ساده جایگذاری(مثلثات تابع و ... )یا تکنیک هایی مثل هوپیتال (در مشتق) یا هم ارزی (در حد) که مباحث سال سوم هستن ، حل کردودر صورتی که ابدا در نهایی امکان استفاده این موارد نیست
5.فیزیک:اثباتها و حل تشرحی سوالات و گذاره های صحیح و غلط مفهومی(مثلا در خازن و مقاوت بسیاری از تستها با روش تناسب قابل حله اما آیا درنهایی چنین کاری میشه کرد؟)
6.شیمی:مبحث استوکیومتری و محلول که کاملا با استفاده فرمول(کسر های پیش ساخته) قابل حل هستن اما در نهایی باید روش دیگری حل کرد
گمون میکنم تنها موضوعی که بین نهایی و کنکور واقعا قرابت داره درس زیست هستش که نیازه داره به مفاهیم بطور خط به خط تسلط وجود داشته باشه
هی میخوام نیام ولی بعضی ها با ساده لوحی شون به ترمیم راضی شدن و دست از تلاش برای راضی کردن نماینده ها برداشن. وقتی آقای حجازی میگه کفه ترازو داره به سمت حذف سنگینی میکنه چرا با کم کاریهاتون زحمت های قبلیتونو خراب میگنن و باعث کیف و حال آقایان خدایی و عمادی و... میشین. این ها به کنکوریهای 93 و 94 ظلم کردن و الان هم برای این که خطای خودشونو بپوشونن میخوان مارو قربانی کنند. برای یک بار هم که شده نشون بدید قدرت دست کار دست جمعیه نه دست لابی بازها و...
یه لحظه وقتتو میشه بگیریم ... آره با توام ... میدونی الان کجا وایستادی؟؟؟
همونجایی که بهش میگن دو قدمی پیروزی فقط دوقدمی پیروزی ....
میدونی چ راه طولانی ای رو اومدی؟؟؟ واسه اینکه به نماینده ها اطلاع بدی قانون بد داره اجرا میشه
اینکه نه تنها قانون بد اجرا میشه بلکه خود این قانون بی عدالتیه
حالا که نماینده ها هم فهمیدن
الان میخوای جا بزنی
الان که همه با تو موافقن
فقط چند روز دیگه تلاش میخواد
نذار سازمان سنجش و آموزش پرورش با ایندت بازی کنه مثل آینده کنکوریای ۹۳−۹۴
اره داره واسه ماست مالی اشتباهاتش با ایندت بازی میکنه
از حقت دفاع کن ... حقتو بگیر
همه چیز دست خودته
میتونی بمونی و از حق دفاع کنی و قهرمان زندگیت باشی
میتونی بری
ولی یادت باشه داستان زندگی و انتخابتو واسه بچه هات تعریف کردنی چی درموردت فکر خواهند کرد!!!