عاقا
این یارو تو مدرسه ماست ... :/
سوم ریاضی ... :/
دیگه حرفی ندارم ... :/
فایل پیوست 46093
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا
این یارو تو مدرسه ماست ... :/
سوم ریاضی ... :/
دیگه حرفی ندارم ... :/
فایل پیوست 46093
:yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (39)::yahoo (39)::yahoo (39)::yahoo (39):
به 7000 هم راضی نشده طرف
هزار بار گفتم مثبت فکر کنید:))
اون دفعه ها نزده بود که ریا نشه الان شیطون رفته تو جلدش:yahoo (50):
اگه جهش زیاد داشته باشه فک کنم دیکه کارنامه واسشون نیاد تا معلوم شه:yahoo (35):
یعنی آدم پول بده یه بار آزمون شرکت کنه، بعدم پول بده جوابا رو بخره. :yahoo (20):
اگه خیلی جهش داشته باشه ،مجدد ازش امتحان تشریحی میگیرن،اگه نتونه خودشو نشون بده مدیریت کانون براش تصمیم میگیره،اگه بتونه و جواب بده هدیه میگیره
خب که چی مثلا:yahoo (31): چه نتیجه ای از این کارش گرفته
دستش رو میشه از4000 با 8500 جهش کرده
حداقل یکم کمتر پاسخ ها رو پر می کرد که این قدر ضایع نباشه
این کاملا ساختگیه.....این عکسم ماله ازمون 6 اذر سوم ریاضیه نفر اول 8300 شده ...:yahoo (20):فایل پیوست 46094
غیبت نکنین....طرف زرنگ بوده ها....نمیخواسته چشم بخوره....
خداییش چطور 4000تا پیشرفت...من میگم ادم میخواد یه کار بکنه...تمیز انجام بده نه انقد ضایع....حداقل 6000 میشد ازمون بعدی 8000 منطقی تره...
ممد کاظم دروغ گو نیست:yahoo (24):
من تاییدش میکنم:yahoo (112):
حتما دو تراز قبلیشو با هم جمع کردن شده این:yahoo (20):
منم 600 تا جهش داشتم..از 5500 به 6100..باید منم امتحان تشریحی بدم؟
جان مادراتون توی آزمون ها جوگیر نشید! :|
همین یک جامعه آماری رو داریم اینم که فاتحه اش خوندس!
:|
فرشاد، میخوای شمارنده و پسووردش بدم نگاه کنی؟! :yahoo (9):
@farshad7
این ساختگی نیست
کسایی جهش غیر معقول داشته باشن اسمشون رو نمیزارن توی نفرات برتر این قانون کلی بوده از اولم هست
برای نفرات برتر هر درسم همین قانون هست کسی که مثلا شیمی رو این آزمون صفر شده آزمون بعد مثلا بزنه 80 اونم اسمش نمیاد
اهههه چرا نتیجه نمیاد پس؟؟
من خودم سال 89 که کانون بودم یه باند تقلب راه انداخته بودم.
یه 10 دقیقه زودتر جلسه امتحان رو ترک میکردم و پاسخنامه رو میگرفتم و جواب ها رو به ترتیب برای دوستام اس ام اس میکردم اونام تراز بالا کسب میکردن.
هر سه تاشون تقریبا همه آزمون ها جزء صد نفر اول کشور بودن ترازشون ولی کنکور که دادن بهترینشون رتبه 66 هزار شد پیام نور کشاورزی میخونه الان هنوز نصف واحداشم پاس نکرده :yahoo (20):
اومد:دی
حالا یه نوع تقلبم هست
همونطور که میدونید سه شنبه یا چهارشنبه سوالا میرسه به حوزه ها
توی تهران علنا سوالارو قبل از آزمون میفروشن بقیه جاهارو نمیدونم
دوست خوبم اصفهان 4شنبه ها سوالا رو میفروشن:yahoo (20):
اینقد گند زدن ک دیگه پاسخنامه تا دوشنبه بهشون نمیدن:yahoo (50):
اینطوری اس ام اس میکردم
شیمی:
4321234123234 فقط جواب ها رو به ترتیب. ارسال جواب ها که دو سه دقیقه بیشتر وقت نمیبرد فقط هم اختصاصی ها رو اس ام اس میکردم براشون. قیمتشم هر درسی 5 تومن بود. با پول اون تقلب هام یه گوشی سامسونگ اومنیا2 خریدم تابستون کنکور :yahoo (20): آزمونای آخر که خیلی زیاد شده بودن مشتری هام :yahoo (20):