سلام دوستااااای گلمممممممی سوااااا فننننننننننننننننی من فیزیک و ریاضیم از وقتی یادم میاد ضعیف بود تو رو خدا ی کمکی کنین بگین چ کتاب کاری برای فیزک خوبه؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (17)::yahoo (8):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستااااای گلمممممممی سوااااا فننننننننننننننننی من فیزیک و ریاضیم از وقتی یادم میاد ضعیف بود تو رو خدا ی کمکی کنین بگین چ کتاب کاری برای فیزک خوبه؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (17)::yahoo (8):
سلام عزیزم فیزیک پایه فقط گاج ولی پیش مبتکران
یه توصیه می کنم بهت اگه ضعیفی هستی خوندش هم سخته واست همم وقت گیر ...
یا با یه دبیر خوب و وارد کلاس برو یا دی وی دی بگیر .... خوندن فیزیک با کتاب یه خورده سخته مخصوصا اینکه ضعیف هستی
میدونم اینجا جای همچنین سوالی نیست ولی مجبورم....
فیزیک سال اول واس آزمون24 قلم چی صفحه87تا120 صفحه های چند گاجپایه میشه؟؟؟؟:((:((
فصل اول_نورهدسی1
فصل2_نورهندسی2
فصل3-نور هندسی3
فصل4-نور هندسی4
خب این یعنی چی ؟؟؟من کجاشو مربوط به آزمون بزنم؟؟؟
مخم هنگید اینقدر روش فکر کردم
منم یه سوال بپرسم،ببخشید :-!
من فیزیکم گاج هم پایه هم پیش چاپ 92هست بچه ها گفتن موردی نداره میتونم ازش استفاده کنم،حالا اگه بخوام یه کوچولو هزینه کنم بنظرتون پیش مبتکران شهریاری رو بخرم یا پایه گاج چاپ جدیدش؟
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟ :(
فیزیک که به نظر من برا شما که سطحتون به گفته خوتون یکم پایینه، گاج نقره ای بهتره، چون به جز گاج، فقط الگو خوبه که اونم سطحش خیلی بالاس و اگه اول کاری برین سراغش، شاید براتون مشکل پیش بیاد، برا ریاضی هم من خودم توش تو دوم خیلی خیلی مشکل داشتم، ولی وقتی کتابمو عوض کردم و اومدم رو گاج نقره ای، پیشرفت شگرفی داشتم و آزمون آخر هم 100 زده بودم ریاضی رو. :)
من که میگم همون گاج نقره ای 92 رو کار کنید، تو این 2 چاپ 93 و 94، هیچ موردی اضافه نشده و فقط تست های کنکورهای 93 و 94 اضافه شده که اونم مهم نیست، چون خودتون میتونید جداگانه تست های کنکورهای این 2 سال رو تهیه بکنید و بخونید، به نظر من هزینه نکنید برای این کار. :yahoo (76):
اصول ی درس رو که بلد باشی هر سوالی رو میتونی بفهمی که از چه روشی باید حل بشه
Galexy Note 10.1
ی درس رو چند بار میخونی بعد تست هاش رو حل میکنی؟
Galexy Note 10.1
یعنی واقعا فک کردی این جا هر کسی برا خودش دوست داره رقیب درست کنه با راهنمایی هاش؟؟؟؟
Galexy Note 10.1
میدونید چیه، شما نگران اینین که شاید روش مطالعتون اشتباهه که با اینکه تلاش میکنین نتیجه نمی گیرین، ولی باید بگم که من خودم هم این عقیده رو داشتم قبلا، ولی بعدا فهمیدم که اصلا چیزی به نام روش مطالعه وجود نداره، فقط باید تست بزنید، هرچی تست و تمرین بیشتر، درصد بیشتر، شما هم برا فیزیک و ریاضی، یه منبع رو کامل بزنید، اگه دیدین که باز به حد دلخواهتون نرسیدین، بازم منبع دیگه ای بگیرین و اونو هم کار کنین، خلاصه از هرجا که تستی به دستتون رسید حل کنین، مطمئن باشین خود به خود درصدتون میره بالا، اینم بگم که با یه بار زیاد خوندن مثلا فیزیک، نمیشه درصد رو از 20 به 90 رسوند، شما شاید یه بار زیاد تلاش میکنین و وقتی میبینین که نتیجه نداد، دیگه دفعه بعد ناامید میشین و اون تلاش قبلیتون رو میذارین کنار، ولی این اشتباهه، چون یه بار زحمت زیاد نمی تونه تاثیر زیادی داشته باشه، شما باید اون زحمت زیاد رو ادامه بدین تا بلکه به اون حد دلخواهتون برسین، بعد از اینکه به اون درصد دلخواه رسیدین، ساعت مطالعتون رو برگردونین به حالت الانتون، یعنی به حالت تلاش معمولی که الان میکنین، مثلا خودمو مثال میزنم، من قبلا عربیم همیشه خیلی پایین میشد، مثلا حدود 30، ساعت مطالعم هم اون زمان هفته ای مثلا 0.5 ساعت عربی میخوندم، بعد، یه تصمیم قطعی گرفتم که من هر هفته باید 2 ساعت عربی بخونم، آزمون بعدش باز همون 30 درصد زدم، ولی باز 2 ساعت خوندن رو ترک نکردم که دوباره به 0.5 ساعت برگردم، بلکه ادامش دادم، آزمون بعدی یکم بهتر شدم، آزمون های بعدی بهتر و بهتر و بعد که درصدم رسید به حدود 70، چون دیگه درصد 70 تو عربی ایده آل منه، دیگه به این راضی شدم، الان، با اینکه باز به هفته ای 0.5 ساعت برگشتم، ولی بازم همون 70 درصد رو همیشه میزنم و دیگه نیازی نیست که 2 ساعت بخونم، نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه، و در آخر هم اینکه اصلا نگران نباشین و استرس نداشته باشین، آدم از هر درسی بترسه، اونو همیشه پایین میزنه، مطمئن باشین.
سلام آجی :)
اول منابع رو خدمتون میگم آجی ؛
ـ ریاضیات تجربی : کتاب ریاضیات تجربی جامع کنکور خیلی سبز یا ریاضیات جامع مهروماه پیشنهاد خودم خیلی سبز هست
ـ فیزیک : فیزیک پایه و پیش نقره ای گاج
برای درس ریاضیات : شما باید اول درسنامه کتاب رو با دقت مطالعه کنی و مثال های آموزشی رو حل کنی بعد یه تعدادی تست آموزشی (تالیفی) بزنی و تست هایی رو که نتونستی بزنی رو از روی پاسخنامه ببینی مشکل شما دقیقاً کجا بوده که نتونستی تست رو حل کنی به هر حال باید ببینید که مبحث مربوطه رو یاد گرفتین یا نه و مشکل شما دقیقاً کجاست و برطرفش کنی بعد از برطرف کردن مشکلتون تو اون مبحث و یادگرفتن اون مبحث بری سمت تست های سراسری و سنجش
و امثالش و ...
برای درس فیزیک : خب تو این درس شما باید ابتدا درسنامه های کتاب گاج میکرو رو دقیق و مفهومی مطالعه کنید طوری که موضوع مورد بحث رو درک کنید و بفهمین ، بعدش میرین سمت تست زدن ، اول هم با تست های تالیفی ساده و متوسط شروع کنید تا با مبحث آشنایی پیدا کنید ، منظورم اینکه یه دفعه نیای تست کنکور سراسری رو بخوای حل کنی ، بعدشم که تست هایی که در بعضی از مراحل حلش مشکل داشتین رو از روی پاسخنامه نگاه میکنید و مشکلتون رو برطرف میکنید یا دوباره به درسنامه کتاب مراجعه میکنید و دوباره مبحث مربوطه رو میخونید بعدشم میرین سمت تست های سراسری و سنجش و ...
موفق باشی آجی :yahoo (81):