نحوه تاثیر معدل کتبی دیپلم و پیش دانشگاهی در کنکور سال های 95 و 96 !!
نحوه تاثیر سوابق تحصیلی
نمایش نسخه قابل چاپ
نحوه تاثیر معدل کتبی دیپلم و پیش دانشگاهی در کنکور سال های 95 و 96 !!
نحوه تاثیر سوابق تحصیلی
نامردا امسال شد ۳۰ درصد !!!
۵ درصد هم پیش دانشگاهی
با تشکر از شفاف سازی...
با اینکه اعصابم خورد شد اما ممنونم...
پیش واسه 95 تاثیر مثبته :)
پس 95 هم شد 25 درصد.
بازم جای شکرش باقیه.
خوبیش اینه پیش دانشگاهی 5 درصدش بصورت مثبته نه مستقیم.
دوستان من سال تحصیلی 90-91 پیش دانشگاهی بودم و همون سال 91 هم اولین کنکورم بوده و مدرک پیش دانشگاهیم تیر 91 صادر شده. یعنی الان من مشمول 5 درصد پیش هستم یا نه ؟ اخه نوشته سال تحصیلی 90-91 به بعد.
بابا دمشون گرم این خوبه از الان تکلیف کنکوریای ۹۶ هم مشخص شد اولا بگم تاثیر پیش دانشگاهی مثبت پس مهم نیس بنابراین مثل سال پیش سومم که همون ۲۵ درصد
خدا ر شکر غیرحضوری نگرفتم!
هاهاهاهاهاها...:y (562):
یه جوری عنوان تاپیکتو انتخاب کردی و یه جوری گفتی الله اکبر اینا دارن... ، گفتم وامصیبتا باز چه بلایی سرمون آوردن!! خدایی این سری خییلی راه اومدن!! :))
پس مثبته!:yahoo (117):
با اینکه تاثیر مثبته ولی بازم ناراحتم :|
سال96قطعیه یا مثبت؟؟؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
پس این ترمیم معدل چی شد؟؟؟؟
ولی توجه کردید انقدر گفتن ۳۵ درصد یا میگفتن هرسال ده درصد اضافه میشه ولی بخداا باید ممنون سنجش باشیم چون اون مخالفت کرده وگرنه........
همش تقصیر لعنتی اموزش پرورشه که خودش تو هر آشی میندازه
انتططار داشتم بشه 15 درصد:y (625):
پوریا جان باید ممنون سازمان سنجش بود انصافا چون اگه یادتون باشه دکتر خدایی هی مخالفت میکرد
درسته ولی این اموزش پرورش خیلی ....
دم سازمان سنجش گرم .....مرگ بر اموزش و پرورش.....به امید حذف کلی این قانون گند
دوستان توجه کنن تاثیر پیش در کنکور 95 مثبت و در کنکور 96 قطعیه...دوستان پشت کنکوری امسال رو هر جور شده تلاش کنید و اون چیزی رو که میخواین قبول بشین که اگه بخواین بزارید واسه سال بعدش نمرات پیش هم باز تاثیر قطعی داده میشه.
خوش به حال 96 ها چون میدونن تکلیفشون چیه
این اموزش پرورش خیلی ... هست من امسال تو مسابقه احکام اول شدم هم مدرسه هم شهرستان چار گانه تا استان رسیدم به همه 100هزار تومن دادن یعنی با ی نفر دیگه که بچه رییس اموزش پرورش بود دادن ولیربه من ی کتاب قصه بخدا از اون کتاب قصه پیامبرا دادن برا بچه دو ساله
دوستان راست جریان این ترمیم معدل چی شد؟
اجرا شدنیه یا نه؟
دوستان میشه تفاوت تاثیر مثبت وقطعی رو بگین؟؟؟
عجب پس که اینجوریاست...
یکم عجیبه!؟:yahoo (77):
برا 2سال بعد هم از الان برنامه ریختن،اونم با تاثیر یکسان!:yahoo (77)::yahoo (13):
95 که تکلیف مشخصه ولی برای96 این خط | اینم نشون. اگه اینا زیر حرفشون نزدن...اگه سال بعد 35/40 نشد هرچی خواستید بگید!
2- آزمون سراسري سال 1396
الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
----------------------------------------------------------
من 96 کنکور دارم!
حالا باید خوشحال باشم یا ناراحت؟؟ :|
سال اول دبیرستان امتحان ریاضی 1 مون کشوری بود! اونم تاثیر میدن؟! ((خدا رو شکر 20 شدم! :yahoo (109):))
بخدا گریم گرفته
ما میخایم نون زن بچه بدیم میفهمیم
خوب یه سوال پیش میاد اینجا
اون دسته ازبدبختایی که مث من که میخوان دیپ 2 بگیرن میتونن با مثلا دیپ تجربی و پیش ریاضی کنکور بدن ؟
اگه نشه که رسما جر خوردیم :)
میشه...منم میخام دیپ انسانی بگیرم...باید دفترچه بیاد همه چی مشخص میشه. ولی بستگی داره که دو تا کد سابقه تحصیلی بهمون میدن (یکی جدا برای سال سوم و یکی برای پیش دانشگاهی) که اگه اینجوری باشه مشکلی نیست ، ولی اگه فقط یه دونه کد سابقه تحصیلی بدن مجبوریم پیش مجدد رو هم بگیریم چون ما کد دانش آموزیمون برای پیش و سال سوم با هم متفاوته!
:yahoo (76):سلام من تازه اومدم
یه سوال برای پیش تجربی چه درسایی نهاییه؟
و یه سوال دیگه اینکه فرضا یکی بتونه توی کنکور درس زمین که سوالاش یکم سخت هست رو 100 بزنه
از اونجایی که ضریب زمین برای پزشکی صفر هستش. تاثیری داره؟
ینی برای بقیه درسا ضریب دوبل حساب میشه یا نه؟
من نفهمیدم:(
بند الف گفته دیپلمه های بعد از 84....بند ب گفته دیپلمه های بعد از 90-91...
من 93 فارغ التحصیل شدم...الآن تکلیف من چیه؟:|
ینی فقط 5درصد تاثیر پیش؟؟؟