نوشته اصلی توسط
omid94
من خودم کارشناسی دارم میخوام بحث بنیادی و ریشه ای کنم مجالش نیست ولی به نظرم باید شبانه ها هم شهریه بدن اصلا شما میدونی تا اومدی فارغ شی چقدر هزینه واسه دولت داشتی؟با یه حساب سر انگشتی بخوای حساب کنی با ارزش پول الان چیزی حدود ترمی 10 میلیون.چرا؟میدونی یه استاد عضو هیئت علمی ترمی چقدر میگیره؟چیزی حدود 10 میلیون.میدونی امتحان پایان ترمی که میدی نمرش اول میره آموزش دانشکده که اونجا چند نفر کارمند داره بعد میره آموزش کل با کلی کارمند از امور دانشجویان گرفته تا امور فارغ التحصیلا.میدونی آزمایشگاه ها و کارگاه های که میرفتید هزینه تجهیزاتش چقدر بود؟فارغ از هزینه های تعمیر و نگهداریشون تازه.میدونی هر پرس غذایی که تو رستوران دانشگاه میل می کردید پرسی مثلا 1000 تومن آزادش بیرون حداقل پرسی 10000 تومنه.میدونی هزینه های اینترنت دانشگاه چقدره؟اصلا یه چیز ساده بگم سال 84 هزینه برق دانشگاه امیر کبیر واسه 2 ماه 150 میلیون تومن شده بود.میدونی همین دانشکده ها کلی کارمند نظافت چی داشتن که دائم در حال تمیز کردن دانشکده ها بودن؟حالا شما حساب کن ببین ترمی همون 10 میلیون واسه دولت آب نمیخوره...
در ثانی شما الان اومدی و از امکانات دانشگاه استفاده کردی سطح معلوماتت رفته بالا میای کنکور تجربی ریاضی فیزیک بالا میزنی ولی یه دانش آموز تجربی که بعضا از داشتن یه معلم هم مخروم بوده از این امتیاز محروم بوده به هر حال باید یه فرقی بین شما و اون دانش آموز باشه یا نه؟؟؟؟؟؟