عمومی ها 4 درصد تاثیر دارن فکر کنم. تخصصی هات فقط از روی کنکور محاسبه میشن.
نمایش نسخه قابل چاپ
من دینی20 زبان فارسی17/75شیمی19 ریاضی19/25زیست ضایع ادبیات ضایع فیزیک17/75زمین17/75زبان18/25عربی19/5
به خاطر زیست و ادبیات که وحشتناک دادم و ضریبشونم خیلی بالاست معدلم شد 17/38
بیخیال ذیپلم مجدد شدم...اول خواستم بگیرم بعد با خودم گفتم اون درسای نامربوط به چه دردمون میخوره!!تو کنکور جبران میکنم
اما دوستی که تاپیک زدید هرچی بوده تموم شده...از وقتتون خیلی خوب استفاده کنید ایشالا برای کنکور...به فکر تاثیر معدل هم نباشید..من پارسال این کارو کردم به هیچ جایی نرسیدم......ذهنتونو با حاشیه ها پرنکنید...
بالاخره میزان تاثیر اعلام شد می تونید در سایت قلم چی ببینید
تاثیر معدل در کنکور 95 بعد از هفته ها کشمکش و تشکیل جلسه بالاخره اعلام شد ...
طبق پیش بینی ها نمرات کتبی نهایی سال سوم بیشتر از 25 درصد تاثیر مستقیم ندارد و این همان رویه سال های قبل است .
اما 5 درصد تاثیر بیشتر برای نمرات دروس نهایی سال چهارم با تاثیر مثبت دیگر چیست ؟
اول اینکه 4 درس نهایی بیشتر در سال چهارم نداریم و امتحانات آن همه ساله در هغته اول خرداد برگزار می شود . مثلا برای رشته تجربی دروس زیست ، فیزیک ادبیات و دینی
دوم اینکه اگر حتی کسی برای امتحانات نهایی پیش دانشگاهی ترم دوم در این چهار درس هم تلاشی جز پاس کردن آنها نداشت و نمره خوبی بدست نیاورد ، عملا" مشکلی نیست و نمرات نهایی با همان تاثیر 25 درصد نهایی سوم برای او عمل خواهد کرد ؛ اما اگر با برنامه ریزی درست در کنار دوران جمع بندی توانست نمرات خوبی در امتحات نوبت دوم سال چهارم دبیرستان بدست بیاورد ، آنگاه در این چهار درس 5 درصد تاثیر خوب برای او خواهد داشت و به نمرات نهایی سال سوم او کمک می شود . این یعنی یک شانس و نه یک محدودیت
شانسمون دینی رو 9 گرفتم!
سلام دوستان
والا تو همین انجمن یکی از کاربران خبرشو اورد گذاشت
فک کنم شد 30% تا 35%
یعنی حدودا تفاوتش با پارسال 5 تا 10% هستش
موفق باشید
بای:yahoo (83):