بله درسته ...
اما در سوال گفتم که کدام سلول "در خون" افزایش می یابد .
نمایش نسخه قابل چاپ
بله صبا خانوم منم برای همین تفاوت ایوزونوفیل ها با ماستوسیت ها را بیان کردمو جواب هم ایوزونوفیل میشه
مشکلی که من به این سوال گرفتم اون نبود بلکه بیشتر به خاطر این بود که در حساسیت ها باید بلا خره پادتن هم ترشح بشه و اینجا پای لنفوسیت ها و پلاسموسیت ها هم میاد وسط
سلام بازم قالبه سوالی ک میخوام طرح کنم مث قبلیاس تا به متن بیشتر توجه کنین....شرمنده
چندمورد درست است؟
الف)همه ی انعکاسهای نخاعی,پاسخ حرکتی مهره داران به محرکهای محیطی اند وبرای حفظ حیات انها انجام میشوند.
ب)عمل سمپاتیک باپاراسمپاتیک همیشه برخلاف هم هست.
پ)دستگاه عصبی خودمختار تنظیم کار غده های درون ریز رابرعهده دارند.
ت)بافرض صدمه دیدن مخچه درانسان همه ی اعمال بدن غغیرماهرانه وغیر دقیق انجام میگیرد.
ث)انتقال دهنده های عصبی به روش اگزوسیتوز وارد فضای سیناپسی میشوند.
ج)مخچه بوسیله ی 2مسیر عصبی جداگانه بادستگاه عصبی مرکزی درارتباط است.
چ)اطلاعات حسی از بعضی ازنقاط بدن درتالاموس گردهم می ایند تقویت میشوندوبه بخشهای مربوطه درقشرمخ فرستاده میشوند.
1.چار
2.سه
3.دو
4.پنج
(شاید سواله آسونی باشه ولی فک کردم این قسمتاش نیاز به دقت داشت)
ممنون بچه ها......
سلام
فکر میکنم 3 گزینه ی ت - ج - چ نادرسته.
ت - درسته که مخچه مرکز تعادل و هماهنگی حرکات بدن است ... اما با اسیب مخچه حرکات بدن فقط مختل میشوند و اینطور نیست که "همه" فعالیتهای فرد غیر دقیق انجام شود ... از جمله انعکاسهای نخاعی همچنان وجود خواهند داشت.
ج - مخچه در پشت ساقه مغز قرار دارد و ارتباط ان با دستگاه عصبی مرکزی از طریق 3 مسیر است که به ساقه مغز متصلند . (یعنی 3 دسته تار عصبی که به مغز میانی - پل مغزی - بصل النخاع متصل هستن )
چ - اطلاعات حسی از اغلب نقاط بدن در تالاموس تقویت میشوند.
الف)همه ی انعکاسهای نخاعی,پاسخ حرکتی مهره داران به محرکهای محیطی اند وبرای حفظ حیات انها انجام میشوند.
برا من که کنکوری91بودم اوله انعکاسهای نخاعی هیچی نوشته نشده بود ولی تو این سال اومده (بیشتر انعکاسهای نخاعی)نه همه....
ب)عمل سمپاتیک باپاراسمپاتیک همیشه برخلاف هم هست.
همیشه برخلاف هم نیستن بطورمعمول
ت)بافرض صدمه دیدن مخچه درانسان همه ی اعمال بدن غغیرماهرانه وغیر دقیق انجام میگیرد.
همه نمیشه...
چ)اطلاعات حسی از بعضی ازنقاط بدن درتالاموس گردهم می ایند تقویت میشوندوبه بخشهای مربوطه درقشرمخ فرستاده میشوند.
از اکثر نقاط بدن
این چارتا غلط هستن پس 3تامون درسته وجواب میشه گزینه2
درمورد (ج) اگه خوب به تصویر نیگا کنین 2تا مسیر هستش.
آیناز خانوم شما خودت سوالا طرح کردی خودتم جوابشا دادی حالا میگی نظر من چیه؟؟!!! خب معلومه نظر منم با تو هست !! چون سوال از خودت هست و به تمام جواباش مسلطی دیگه
اما از اعتماد صرف نظر کنیم!! و بخوایم از لحاظ علمی بسنجیم کاملا درسته ولی جون هر کی دوست دارین قیدی نکنید سوالات را!!! البته این سبکه آیناز هست و من کاری ندارم ولی حداقل دیگه یکیش قیدی بشه تا بیشتر مباحث علمی مطرح بشه
البته من همیشه خودم گفتم که قیدا بخشی از علم هستن ولی خب اینجا دیگه همش قید نشه دیگه نهایت دو یا همون یکی قید داشته باشیم
راستی این چند وقت که سوال چالشی نبود شرمنده به زودی به فایلای pdf مم که قبلا نوشتم یه مراجعه میکنم و دوباره براتون مینویسم {{خیلی از سوالات چالشیم برای قبلا ناست}}
ممنون
ممکنه مثالی از کار سمپاتیک بزنید که عکس پاراسمپاتیک نیست ؟
در مورد ارتباط مخچه ........ من جایی خوندم که از 3 طریق متصله . چرا ؟!
منکه نمیدونم ولی باتوجه به متن کتاب گفته معمولا به این صورت هستش....
مخچه بوسیله ی 2مسیر عصبی جداگانه بادستگاه عصبی مرکزی درارتباط هس مسیرنخاعی اون مستقل از پل مغزی از زیر بصل التخاع به نخاع میرسه بنابراین مخچه میتواند بدون واسطه ی پل مغزی نیز بانخاع درارتباط باشه.........
اگه خوب به شکل نیگا کنی میبینی دوتامسیر هست(شکل برامنکه صفحه ی39 هس)
سلام.ممنون از همه سوالا وپاسخهاتون خیلی عالین دوستان
یه سوال وقتی تو یه سوالی تعداد کروموزوم ها رو داده ولی nیا 2n بودنشو مشخص نکرده ما از کجا بفهمیم دیپلوئیده یا هاپلوئید؟
سلام
فکر میکنم نوبت من برای طرح سواله .......
یک سوال ساده ...
قارچی که تصویر آن را میبینید ...............
1.متعلق به شاخه ایست که ریزوپوس استولونیفر در آن قرار دارد.
2.همانند "همه" زنگها و سیاهک ها تولید مثل جنسی دارد.
3.هاگهای آن با الحاق هسته هایی که مواد ژنتیکی متفاوتی دارند تشکیل میشوند.
4.ساختار تولید مثلی آن فاقد میسلیوم است .
فایل پیوست 1230
دوستان کجایید ؟!
این سوال که خیلی ساده ست ...