آیناز خانوم بچه ها یه خورده مثه اینکه درگیر کارای عید و .... شدن زیاد دیگه فعالیت نمیکنن توی انجمن
ما هم منتظریم والله....
نمایش نسخه قابل چاپ
آیناز خانوم بچه ها یه خورده مثه اینکه درگیر کارای عید و .... شدن زیاد دیگه فعالیت نمیکنن توی انجمن
ما هم منتظریم والله....
گزینه الف "معمولا "صحیح نیست بلکه" قطعا "همین طوره.
گزینه ب درسته.
گزینه ج درسته.
گزینه د نادرسته. دریچه های لانه کبوتری 1 لت دارن ... یک طرفه هستن و در اغلب سیاهرگها وجود دارن.
گزینه ه فکر میکنم در مورد مویرگهای مغز صحیح نباشه .
گزینه ث نادرسته . حداکثر انقباض قبل از پایان موج t هست.
گزینه ن رو نمیدونم !
2 گزینه اخر هم درسته .
صبا توضیحات خوبی داد آیناز خانوم خودتون بقیه توضیحاتشا بدین . مثلا در مورد اینکه تمام مویرگ ها مقدار تراوششون متفاوت هست و ....
مثل اینکه سیستم اینجا تبدیل شده به خود پرسی و خود جواب دهی!!!
ممنون و موفق باشید....
الف)ازحدود5سالگی به بعد گلبولسازی معمولا درمغز استخوانهای پهن بخش کوچکی از استخوانهای دراز که به تنه متصل هستند ادامه می یابد.
معمولا نیس فقط
د)دریچه ی لانه کبوتری 2 لت دارد ودر بعضی ازسیاهرگها وجوددارد.
دارای 2لت هست ولی دراغلب سیاهرگها وجوددارد(یه نگاهی به شکل بندازین)
ه)همه ی مویرگها20لیتر تراوش و17لیترجذب میکنند.
همه ی مویرگها به جز مویرگ کلیه(بالای شکلو نیگا کنین نوشته)
ث)حداکثر انقباض بطنها درپایانtاست.
دراغازش هست باتوجه به نمودار
بنابراین4 غلط داره....
من یه سوال خیلی ساده میپرسم ...
کدام گزینه صحیح است ؟
الف) پروانه ها و نیز برخی از وزغ ها زمانی که در خشکی به سر می برند اوریک اسید دفع می کنند.
ب) آسیب غده های مجاور پیلور سبب کاهش تعداد گلبولهای قرمز خون می شود.
) روده انسان در ایمنی بدن نقش دارد.
د) مارها امواج فروسرخ را حس می کنند.
ایول ....!!!!
یه نکته اضافی همین جا بگم که کلا آدمیزاد روزی 200 لیتر تراوش میکنه!!!
180 لیتر در جفت کلیه ها روزانه و 20 لیتر در سایر مویرگ ها روزانه که میشه 200 لیتر روزانه!!! الله اکبر !
دیواره روده باریک و ماکروفاژها و کبد پروتیین مکمل میسازن پس نقش داره
آسیب به دیواره نزدیک به کاردیا یعنی بخش بالایی معده باعث از بین رفتن سلول های حاشیه ای و در نتیجه کمبود فاکتور داخلی معده میشه و کم خونی میاره .نزدیک پیلور سلول حاشیه ای نداریم که فاکتور بشازه . نزدیک پیلور آنزیم ساز یعنی پپتیک و اصلی هست
هم ما آدما و هم مارهای زنگی امواج فرو سرخ را حس میکنیم اما مارها اطلاعات بیشتری ازش میگیرن . مارها هم مثه ما امواج فروسرخ را نمیبینن.
سلام علیکم
یه سوال
وقتی میگه تو اولین برخورد با آنتی ژن لنفوسیتbرشد میکنه تقسیم میشه و تغییر میکنه طبق شکل کتاب با این تغییرها گیرنده رو دیگه رو سطحش نمیبینیم...حالا این گیرنده چه بلایی سرش میاد؟؟؟ اینکه مثلا کنده میشه یا این که وارد همون لنفوسیت b تغییر یافته میشه (که اونجا هضم بشه و با آندوسیتوز از وسعت غشای اون کاسته شه)؟
سلام
چون کسی سوالی نمیپرسه من دوباره یه سوال طرح میکنم ... گرچه نوبت من نیست ..
حساسیت به دانه گرده در افراد rh منفی تعداد کدام سلول را هنگام برخورد با این آلرژن در خون آنها افزایش میدهد؟
الف)ماستوسیت
ب)پلاسموسیت
ج) ائوزینوفیل
د) بازوفیل
این سوال ساده رو کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی همکاری نمیکنه؟!!!
قرار شد بنده هی نیام جواب بدم که اینطوری که نمیشه و فایده ای نداره
به هر حال سوال یه مقداری غیر استاندارد هستش یعنی گزینه هاش
در بیماری های آلرژیک ماستوسیت ها و ایوزونوفیل ها دخالت دارن که ماستوسیت ها در خون نیستن و ایوزونوفیل ها در خون هستن
ایوزونوفیل ها هم در بیماری های آلرژی و هم در بیماری های انگلی زیاد میشن. گرفتی جوابا آیناز خانوم
حالا به جای اینکه شاکی بشی خودت یه سوال طرح کن... منم که قرار شد توی تاپیک سوالات چالش بر انگیز زیست سوالاما طرح کنم