چی شد:troll (6):
اقا بهنام برعکس نگفتی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا برعکس ؟
مگه شما نخوندین که تمامی ژن ها در تمامی سلول های یک انسان وجود داره !!
خب یک گونه ی پستانداران مثل انسان میان خودش تمامی ژن ها رو داره . یعنی ژنی که شما دارین رو قطعا منم دارم .
خب این بین گونه های دیگه هم مشترکه . یعنی ژن ها یک سویه از میمون های آفریقایی با ژن یک سویه دیگه از میمون های آفریقایی یکسانه اما با گونه ی میمون های سرخ ، متفاوته !!
حالا ژنوم سیتوپلاسمی ؛ ژنوم موجود در میتوکندری یک سلول شما با تمامی سلول های خودتون یکسانه ؛ اما باژنوم میتوکتدری های من متفاوته !
برای اطلاع بیشتر میتونید به پست مشترک من و آقا پارسا مراجعه کنید( دقیقا ص و شماره ی پست رو نمیدونم!!!!)
خب شما اگه در کتاب الفاظ محدود کننده مثل " فقط"و...... رو مشاهده میکنید ، بله باید همون ها رو در نظر بگیری ؛ اما اگه نه خب یه دامنه ی وسیعی هست که کتاب برای مثال ، دو یا سه مورد رو ذکر کرده !
اینقدر مطالب مهم تری در کتاب وجود داره که هیچگاه اینجور چیز ها در آزمون های استاندارد و کنکور مطح نمیشن ( 1درصد اگه شد شما خط کتاب رو ملاک فرار بده !!)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2346199e8f.jpgسلام سوال ١٥٣ ديوووونه ام كرده هيچ جوره نميتونم حلش كنم تو پاسخنامه هم درس حسابي جواب نداده
كدوم گزينه ها درستن كدوما غلط
به نظر من الف جوابه
الف: هنگام دم هوا از شش ها وارد کیسه های پیشین میشه نه اینکه از کیسه ها وارد شش بشه پس الف جوابه
ب:طبق شکل کتاب و توضیح خیلی سبز هنگاه بازدم هوای کیسه های پیشین وارد شش ها و بعد از مجاری تنفسی خارج میشه پس این گزینه ممکن هست..
ج:اینم که واضحه هوای کیسه های پیشین از شش ها اومده دیگه پس ممکنه
د:در مرحله دم هوا وارد کیسه های هوادار میشه و هوایی از کیسه های هوادار وارد شش ها نمیشه
1- آیا به این صورته که هر مرحله از مهندسی ژنتیک ممکنه به دلخواه حذف بشه؟ مثلا 4 تا دیگه ش بمونه و یکیش حذف بشه؟
2- ساختار ریبوزوم rRna + پروتئینه. این پروتئین ها پیوند پپتیدی دارن؟
١-طبق زير نويس شكل مراحل مهندسي ژنتيك ؛ هر كدام از مراحل به تنهايي مشمول مهندسي ژنتيك هستند . پس اگر يك يا چد تا از مراحل اصلي انجام نشن يا حتي حتي علاوه بر آن مراحل ديگه اي هم در روند استخراج ژن و يا محصول آن صورت گيرد ، باز مهندسي ژنتيك انجام داده ايم !!
٢- خب تعريف پروتئين رو اگه توجه كنيد ، سوالي ديگه براتون پيش نمياد !
خود پروتئين ، حاصل پيچ و تاب و شكل ٣ بعدي پلي پپتيدهاست . خوب پلي پپتيد شامل آمينواسيد هايي است كه ترسط پيوند پپتيدي ايجاد شده اند .
عزيز اين هفته هيچكدوم از پاسخگو ها نيستن و من دست تنهام .
خدايي خودت ببين چقدر حجم سوالات بالاست و علاوه بر اين تاپيك ، تاپيك هاي ديگه هم هستند كه زير نظر بنده فعاليت دارند.
اگه كه دوستان ديدن سوالي يا ... بود كه من جواب ندادم ، دو حالت داره :
١- نديدمش
٢- ديدم اما اينقدر پيش و پا افتاده بوده كه دوستان ديگه هم ميتونستند پاسخ بدن
بنابراين از دست من ناراحت نشين
در مورد اين سوالت . خب اولا پاسخ نامه رو ببين و اگه قسمتي از پاسخ نامه مبهم بود بصورت موردي مطرح كن و نه اين كه كل تست رو بزاري ( اونم اين همه طولاني )
تست ١-مورد١ :
خب در مرحله ي ادامه كه اصلا شكستن پيوند بين پلي پپتيد و trna نداريم ؛ پس اصلا قابل مقايسه نيست كه لفظ برخلاف رو آورده . اين عمل در مرحله پايان صورت ميگيرد و اونم در جايگاه p (كه البته خوشبختانه دركتاب iq برخلاف الگو ، اين موارد رعايت شده )
تست٢-مورد٢ :
در بيشتر باكتري ها ژن آنتي بيوتيك معمولا روي كروموزوم اصلي هست . ولي خوشبختانه در كتاب درسي هيچ برسي اي نشده اند !!
حرف شمام تا حدودي درسته اما ديگه گزينه ١ هم درسته و هم داخل كتاب .
سلام.........
فسفولیپیدهای غشا رو شبکه اندوپلاسمی صاف میسازه یا زبر؟
تست۱۱۹iqنوشته اندوپلاسمی صاف و تست۲۳۱نوشته اندوپلاسمی زبر غشاسازی میکنه.....فرق این دوتا چیه؟غشا از فسفولیپید و پروتیینه،یعنی باهم غشا رو میسازن؟
سوال دیگه:هردو لایه پوشش غشا جزو دستگاه غشادرونی مجسوب میشه یاوفقط غشای بیرونی ک درتماس با سیتوپلاسم و شبکه اندوپلاسمیه؟
آنزیم های شبکه اندوپلاسمی صاف لیپید ها رو میسازنن ، ولی این آنزیم های اندوی صاف رو ریبوزوم های روی شبکه ی اندوپلاسمی زبر سنتز میکنن ، پس فسفولیپید غشا بصورت مستقیم توسط آندوی صاف و بصورت غیر مستقیم (از طریق تولید آنزیم آندوی صاف) توسط آندوپلاسمی زبر ساخته میشه . پروتئین های غشا هم توسط اندوپلاسمی زبر ساخته میشه پس یه غشای سالم و فعال محصول مشترک آندوپلاسمی زبر و صاف هست .
تنها ساختار دولایه ی دستگاه غشای درونی هسته هست . تو تعریف دستگاه غشای درونی گفتیم که باید غشا ها یا باهم تماس فیزیکی داشته باشن یا از طریق ویزیکول هایی به همدیگه مرتبط باشن ؛ غشای داخلی هسته جز غشای درونی حساب میشه چون نگاه دستگاه غشای درونی اندامکی هست ، یعنی کلا یک اندامک یا جز غشای درونی حساب میشه یا نمیشه