سلام دوستان
آیا کشیده شدن مونوسیت به سمت باکتری ها و ویروس ها و سایر عوامل بیماری زا مثل نوتروفیل تاکتیک شیمیایی محسوب میشه؟
فقط همین دو گلبول سفید تاکتیک شیمیایی دارن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
آیا کشیده شدن مونوسیت به سمت باکتری ها و ویروس ها و سایر عوامل بیماری زا مثل نوتروفیل تاکتیک شیمیایی محسوب میشه؟
فقط همین دو گلبول سفید تاکتیک شیمیایی دارن؟
سلام .
خب همانندسازي هيچ ربطي به چرخه سلولي نداره ( هر چند يكي از مراحل آن ، همانندسازي هست ) .
نه خب بكرزايي هم نوعي كلون شدنه . پس فقط توليد مثل غير جنسي سبب كلون نميشه !!
اما تست خ ٩١:
منم با شما موافق هستم كه تست يه جوريه اما خب در نظر بگير كه ٣ گزينه ديگه ، خيلي غلطه !!
سلام،همگی خوبین؟مخمر میتوکندری و اندامک داره ؟و این که غشای میتوکندری جدیدی رو خود میتوکندری میسازد یا شبکه اندوپلاسمی صاف؟
سلام دوستان!یکی بم بگه سر این یارو کجاست!همین روزاست برم تو دیوار!ی جوون رو نجات بدید از زندگیش
فایل پیوست 62727
علیکم!!
نخیر!مخمر مانند گلبول های قرمز و سلول های لوله غربالی زنده اس ولی میتوکتدری نداره و همانند گلبول قرمز طی گلیکولیز atp میسازه و تخمیر سلولی +nad رو بازسازی میکنه!ولی مخمر برخلاف دو سلولی ک ذکر کردم اندامک داره(گلبول قرمز در برخی جانوران و لوله های غربالی در شرایطی میتونن اندامک داشته باشن)
غشای دوم میتوکندری طی درون همزیستی ایجاد شده ک چین خورده نیس!و میتوکندری فاقد اندامکه و طی فرایند های خاصی غشای خودشو میسازه و تقسیم میشه!
🌹ممنون🌹
بهنام جون داداش نخند!بابا iq روانیم کرده!
من تاحالا اون قسمت قرمز رو سرش در نظر میگرفتم!واقعا میخوره بش ک باشه!ولی تو iq تاکید میکنه جهت حرکت خون تو رگ پشتی کرم خاکی از جلو ب سمت عقب و تو رگ شکمی از عقب ب سمت جلو!دیگ دارم از دست این کتابا روانی میشم!نشرالگو ی چی میگه این ی چی دیگ!بعدشم جالب اینجاست تو iq ی تست میگ رگ پشتی سیاهرگه تو ی تست دیگ میگه سرخرگ!یکی اگ بلد نباشه باید ی راست تیمارستان!
واقعا دکتر اشکان هاشمی اینو قشنگ گفته!تنها گل بی عیب خداس
دوستان مگه ژنوم بر اساس گونه ها دسته بندی نمیشه ؟ پس این iq چرا ژنوم مرد رو با ژنوم زن متفاوت میدونه ؟
علیک سلام
برای تمیز بین گونه ها باید نوع ژنوم رو تعیین کنید .
ژنوم سیتوپلاسمی در بین گونه ها متفاوته اما ژنوم هسته ای یکسانه !!
اما اگه در کلیت گفت ، داره همون محتوای ژنتیکی رو میگه که :
در مرد 22a+2g و در خانم ها 22a+1g هست که به ترتیب میشه 24 و 23 نوع . پس بین زن و مرد متفاوته!!!
سلام
دوستان من 2 سوال دارم راجب تستای IQ برام عجیب بودن یکم
تست اول
به طور معمول در فرایند ترجمه،..........فقط در چایگاه.........ریبوزوم،رخ می دهد.
1-تشکیل پیوند پپتیدی بین دو آمینو اسید برخلاف شکستن پیوند بین رشته ی پلی پپتید و A-tRNA
2-استقرار آنتی کدون UGA برای اولین بارهمانند ایجاد رابطه مکملی بین عامل پایان ترجمه و A_RNA
3-آزاد سازی زنجیره ی پلی پپتیدی از tRNA برخلاف ورود آنتی کدون UAC در مرجله ی ادامه ی ترجمه _P
4-شکستن پیوند هیدورزنی بین کدون و انتی کدون برخلاف فعالیت آنزیم هیدرولیزکننده در مرجله ی پایان ترجمه_P
گفته جواب گزینه 3 است(قبول دارم این گزینه درسته) اما در مورد گزینه 1 گفته شکستن پیوند بین tRNA و رشته ی پلی پپتیدی در جایگاه A است!!
تست دوم
پلازمید ها نمی توانند.....
1-تحت تاثیر هر آنزیم محدود کننده،انتهای چسبنده ایجاد می کنند.
2-با بیان ژن هایی،فرایندهای سلولی برخی باکتری ها را مختل کنند.
3-بلافاصله پس از اتمام تقسیم باکتری ،همانندسازی شوند.
4-دارای ژن هایی متفاوت با ژن های باکتری باشند.
من میگم گزینه های 1&2 در ستن!! اما IQ میگه گزینه 2 درسته و غلط نیست(یعنی جواب تست گزینه ی 1 میشه)،حالا چرا؟!میگه پلازمید ها ژن آنتی بیوتیک دارند!(دقت کنید نه ژن مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک بلکه ژن آنتی بیوتیک!)یعنی باکتری های دارای پلازمید آنتی بیوتیک ترشح می کنند!!!
دوستان ممنون میشم ابهاماتم رو بزطرف کنید و این 2 سوال رو توضیح بدید،من خودم فکر میکنم این 2 سوال مشکل داشته باشن،خواستم نظر دوستان صاحب نظر رو هم داشته باشم
ممنون