هورمون ضدادراری هم باز جذب آب را زیاد میکنه و هم دفع یون های خونی مثل سدیم را کم میکنه که هر دو باعث افزایش فشار خون میشن
Sent from my LG G3
نمایش نسخه قابل چاپ
هورمون ضدادراری هم باز جذب آب را زیاد میکنه و هم دفع یون های خونی مثل سدیم را کم میکنه که هر دو باعث افزایش فشار خون میشن
Sent from my LG G3
سوال 3 من فقط تونستم تاثیرش را بر کلیه توی کتابمون پیدا کنم اما دگااثیر روی غدد عرق را پیدا نکردم
هورمون adh روی مجاری جمع کننده تاثیر می ذاره و نفوذ پذیری به آب را بیشتر میکنه و آب بر اساس انتشار وارد خون میشه
در مورد سوال 4 افزایش هماتوکریت باعث غلظت خون میشه و فشار وارد بر عروق زیاد میشه اما گلوکز چون در خون محلول هست فشار اسمزی خون را بالا میبره البته تمام این موارد نتیجه گیری من بود و ممکن در واقعیت فرق داشته باشد
Sent from my LG G3
@amir0017 @...zahra...
فایل پیوست 46704
برخی... نه همه
سلام
١-چرا الگو ميگه گربه ماهي نميتونه ميدان الكتريكي توليد كنه؟همه ماهي كه در اطراف خودشون يه ميدان ضعيفي دارن مثلا خود گربه ماهي ميدان اطراف ساير ماهي هارو تشخيص ميده
٢-در سوال زير كه تو پاسخنامه جوابش گزينه يك هست؛
فایل پیوست 46721
گزينه ٢ چرا درسته؟؟عصب بينايي كه پيامو به تالاموس ميبره نه قشر مخ!!
در مورد گزينه يك تو پاسخ نامه گفته:عصب بينايي مجموع دندريت سلول هاي گيرنده نور است؛يعني مجموع دندريت مخروطي ها و استوانه ايي هست؟مگه اينا فقط تو چشم نيستن؟؟؟
درود
چرا الگو میگه در خرس و گربه گیرنده های لمس باید با شی نزدیک برخورد کنند
http://s3.img7.ir/XFyZh.jpg
در حالی که فردینن جوادی در فاگوزیست میگه باید جانور در نزدیکی شی باشه و لمس صورت نمیگیره
http://s3.img7.ir/bXzYV.png
سلام
1.با توجه به فسفات ها در ساختار اسیدهای نوکلییک حداقل 8نوع و حداکثر 24نوع نوکلوتید وجود دارد.”غ”
درستش چیه و چرا؟
2.در روش پرتو ایکس،این پرتو را مستقیما به بلور جسم زدند ولی اطلاعات را غیر مستقیم از تجزیه و تحلیل فیلم به دست اوردند.”غ”
پاسخ نامه اش همین جمله رو گفته فقط بجای فیلم گفته الگوهای روی فیلم.
من میگم خب هردو صفحه فیلم بودن دیگه.تحلیل کردن هم یعنی غیرمستقیم ساختارو تشخیص دادن.باید درست باشه.کجای حرف من اشتباهه؟
)اگه بخاطر اینکه عکس بوده و تست گفته فیلم غلط گرفته ک واقعا سوال ابکیه!(
3. منظور از دو راهی همانند سازی چیست؟
الف.محل شروع همانندسازی
ب.محل باز شدن موضعی دو رشته dna
الف یا ب؟
4.اگر یک مولکول دی ان ای دارای نوکلوتیدهای معمولی را تا 3/4 همانندسازی آن در محیط رادیواکتیو انجام دهیم تا این موقع نسبت نوکلوتیدهای معمولی به رادیو اکتیو چقدر است؟
جواب گفته 4/3
ولی من میگم 5/3
ب نظرم اشتباه کرده و نوکلوتیدای اولیه رو هم جز رادیواکتیوا گرفته.
شما میگین چنده؟4/3یا5/3؟
ممنون