ببخشید این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده گفتم اینجا مطرح کنم .
در آزمون هشتم آبان قلم چی ، یه سوالی بود که یکی از گزینه هاش مربوط به جذب ویتامین ها در روده باریک میشد .
سوالم اینه که کدوم ویتامین با انتقال فعال جذب میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده گفتم اینجا مطرح کنم .
در آزمون هشتم آبان قلم چی ، یه سوالی بود که یکی از گزینه هاش مربوط به جذب ویتامین ها در روده باریک میشد .
سوالم اینه که کدوم ویتامین با انتقال فعال جذب میشه ؟
سلام
١-كرم كدو انزيم گوارشي و گوارش داره؟چون كتاب گفته هر جانداري بايد محلي خاص براي عمل انزيم گوارشي داشته باشه
٢-كتاب الگو گفته:هيدر پوست نداره
كتاب خانه زيست شناسي هم ميگه:هيدر بوسيله سلولهاي مكعبي اش تنفس پوستي داره
بالاخره هيدر پوست داره يا نه؟
٣-مركز بلع و مركز تنفس مگه هردو بصل النخاع نيست؟اخه كتاب يجوري گفته مركز بلع با اثر بر مركز تنفس باعث قطع تنفس ميشه...
٤-{بخشي از مواد رنگي صفرا جذب خون ميشه و رنگ زرد ادرار رو ميسازه}
{ورود مواد رنگي صفرا به خون باعث يرقان ميشه}
چرا در جمله دوم يرقان ايجاد ميشه ولي در اولي نه؟يعني در يرقان كليه ديگه نميتونه رنگ هاي صفرا رو دفع كنه؟
سلام.
1-طبق کتاب گوارش نداره و مواد اماده رو از روده انسان می گیره.اما بالاخره باید مواد رو وارد سلول هاش بکونه مثلا می تونه با اندوسیتوز این کارو انجام بده.(اما گوارش به معنای تبدیل پلی مر به مونومر نداره.
2-پوست کامل نداره.اما اپی درمیس داره.(چون کتاب توضیح نداده تو کتاب های کمک اموزشی از روی شکل بررسی می کنن.پس به شکل دقت کن)
3-هر دو بصل النخاع هست.اما هر کدوم در بخش خاصی از بصل النخاع.
4-ازمایش خون دادی؟!!:yahoo (76):
یه مقدار بیلی روبین در خون هست وقتی از حد بگذره میشه زردی.
التماس دعا
1(ن.گوارش در خارج از بدنش انجام میشه.منظور کتاب اینه مواد باید گوارش بشه برا حیاتش چ داخل چ خارج.
2(کجای کتاب الگو گفته؟!الگو دوم؟
من ک فکر میکنم داره.
3(بلع بصل النخاع.تنفس بصل النخاع و هیپوتالاموس.
چ جوری یعنی؟!
4(مواد رنگی صفرا در حالت طبیعی وارد روده میشه و اونجا بخخخخخشی)مقدار کمی( در روده جذب خون شده و بعد از طریق ادرار دفع میشه.اون بخش بیشتر در روده میمونه و از طریق مدفوع دفع میشه.
اما سنگ صفرا ک بیماری یرقانو سبب میشه:کلسترول مانع میشه از خروج صفرا ب روده و اجبارا صفرا تماما ب خون میره و از طریق ادرار دفع میشه.پ دیگه توی مدفوع صفرایی نیست.
تفاوتاش طبق کتاب و چیزایی ک من میدونم ایناس.
چرا کلیه دفع میکنه اما احتمالا باید ی اسیبی بهش بزنه.در حد کنکور همین کافیه.
فك كنم براي هيدر بگيم سلول ها مستقيم اكسيژن خودشونو از محيط ميگيرن بهتر باشه تا اينكه بگيم هيدر تنفس پوستي داره
اخه تو كتاب كه اشاره نشده هيدر پوست داره اما گفته شده كه سلولهاي كيسه تنان ميتونن بطور مستقيم به تبادل مواد با محيط بپردازند
هیدر تنفس پوستی نداره.
تو تنفس پوستی اکسیژن از پوست می گذرد و وارد مویرگ میشه و به اندام های مختلف می ره.
اما در هیدر همه سلول ها خودشون اکسیژن می گرن و دستگاه تنفسی وجود نداره
يه سوال چرا ميگن هيدر گردش مواد نداره ؟؟؟ خوب تبادل رو كه داره
هيدرم عين عروس دريايي درست نيست ؟؟
سلام به همه دوستان،
سوال: موسین(و در نتیجه موکوز) آیا جزو شیره معده به حساب میان یا نه؟
از یه طرف کتاب درسی یه دور در مورد غده های موسین در معده توضیح داده و بعدش در ادامه گفته علاوه بر آن (یعنی علاوه بر غدد ترشح کننده معده) تعداد زیادی غده ترشح کننده شیره معده هم در دیواره معده وجود دارد__> پس در واقع اومده اینا رو جدا کرده
از طرف دیگه توی شکل که غده معده رو نشون داده، سلول های موسین رو هم داخل همون غده معده نمایش داده
و از طرف سوم، کتاب خیلی سبز موسین رو هم جزو شیره معده در نظر گرفته و حتی روی این قضیه تاکید هم کرده
دوستان لطف میکنن شفاف سازی کنن؟
مرسی سو ماچ
نداره
چون کلاً دو لایه سلوله و نیازی به گردش مواد نداره
در سطح خارجی به تبادل اکسیژن و کربن دی اکسید می پردازه و در سطح داخلی هم مواد غذایی رو جذب می کنه
ساختار بدن عروس دریایی کمی پیچیده تره برا همین مکانیسمی برای گردش مواد بین سلول هاش به وجود اومده که همون ساده ترین دستگاه گردش مواد در جانوران یا دستگاه گردش آبه.
سلام:
آیا در سیستم اپرانی، به طور مثال به بخش تنظیم کننده "اپران تنظیم کننده" و به بخش ساختاری "اپران ساختاری" میگیم؟
آیا در پرندگان و پستاندران برخلاف انسان آئورت سه انشعاب کوچک به سمت بالا پیدا نمی کند؟
آیا دهلیز چپ بافت گرهی ندارد؟
راستی، یه منبعی چیزی سراغ ندارید که این ابهامات کتاب درسی رو توضیح داده باشه؟
سلام
به نظر من جزئی از شیره معده نیست.
چون کار موسین اینه که با تشکیل موکوز به قلیایی و لغزنده کردن سطح معده کمک کنه و در نتیجه از اثر شیره معده بر سلول های سطح معده جلوگیری کنه
چطور چیزی که خودش جزئی از شیره معده هست، از اثر شیره معده جلوگیری می کنه ؟!
در مورد جمله کتاب خیلی سبز هم من تا به حال در کتب مرجع چنین تقسیم بندی ندیدم.