تو خود موج بله سیستول دارن ، اول پیام عمل بعد خود عمل
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم از پاسختون
این دو قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم چرا ولتاژ منفی ثبت شده ؟
دلیلش چیه؟
فایل پیوست 90558
یه سوال . من دیدم شما تو اکثر مباحث زیست در همین حد تسلط دارید. با اینکه خیلی چیزها از خارج کتاب گفتید.
سوالم اینه که آیا لازمه ما هم این قدر مسلط باشیم؟
اصلا همچین چیزی تا کنکور ممکنه؟
من به شدت احساس نا امیدی میکنم از اینکه در نهایت تا تیر ماه به چه تسلطی خواهم رسید...
سلام ، زیست یه درسی هست که شما باید دائما بخونینش و با یه بار خوندن قطعا چیز زیادی دستتون رو نمیگیره ، هر چقدر هم مسلط بشین هر چقدرم بگین خوب خوندم چون مطالبش زیاده و فرار مخصوصا تو جزئیات ، به مشکل میخورین ؛ بهترین روش اینکه دائما اون مطلبی که خوندین رو تو مغزتون به روز نگا دارین ، مثلا الان فصل ۷ سال دومین ؛ حتما یه مرور نکات از فصل اول انجام بدین تا مطالب براتون تازه سازی بشه . کتاب درسی هم زیاد بخونین
سوال در مورد تست بحث بر انگیز 181 خارج 95:
داشتم کتاب هام رو بررسی می کردم. خیلی جالب بود که خیلی سبز به طرز بسیار زیرکانه ای، اصلا این تست رو توضیح نداده. (به این بهانه که مشابهش در کنکور داخل بوده، در حالی که اون تست شمارش نیست!) کتابِ دکتر موقشنگ (هاشمی) هم کلا کنکور خارج رو بررسی نکرده. پاسخ نامه ی تشریحی کانون رو نگاه کردم، دیدم کلا جلوی پاسخ این سوال رو خالی گذاشته و گزینه رو هم علامت ؟ زده.
فقط موند گاج!
گاج نوشته تنها گزینه ای که با قاطعیت میشه رد کرد، ج هست.
در مورد الف، گاج نوشته در مورد فرد سالم که درسته. در مورد فرد دیابتی، نوشته به دلیل استفاده از چربی و پروتئین به جای گلوکز، می توان گفت بر میزان تولید انرژی سلول ها افزوده می شود.
در مورد د، نوشته درسته در فرد دیابتی تبدیل گلوکز به گلیکوژن نداریم. ولی برای تولید انرژی ، چربی و پروتئین شکسته شده و و تبدیل adp به atp داریم که نوعی سنتز آب دهیه!
در مورد ب هم گاج چیز خاصی نگفته و نوشته در فرد دیابتی ii، ورود گلوکز به اغلب سلول های بدن تسهیل نمی شود. اما خیلی سبز در مورد همین گزینه که به نوعی در تست داخل هم بود، نوشته بود این گزینه به دلیل گفته شدن "اغلب سلول های بدن" غلطه. چون طبق کتاب، انسولین فقط باعث جذب گلوکز توسط کبد و ماهیچه ها میشه. در واقع به نظرش، در دیابت ii تاثیر انسولین بر این سلول ها، به دلیل کم شدن گیرنده ها، "کم می شود" و به صفر نمی رسد. یعنی در هر حال انسولین در این افراد هم ورود گلوکز رو به سلول های کبد و ماهیچه (در حد کم) تسهیل می کند.
باو نمیدونم چرا
ولی بنظرم غلط گفته
گزینه ی یک میشه
چون نگفته در چه فردی هم دیابتی رو باید در نظر بگیریم هم سالم رو
خب الف که درسته دلیلم همون دلیل گاجه
ب غلطه چون که در فرد دیابتی نوع دو با افزایش ترشح انسولین ورود گلوکز تسهیل نمیشه چون گیرنده ی فعال انسولین رو سلول هاش کمه
ج هم غلطه چون انسولین پروتئنیه دیگه و گیرنده ی درون سلولی نداره و گیرنده اش روی غشاس
د هم غلطه در افرادی که دیابت نوع دو دارن افزایش انسولین تاثیری بر ساخت گلیکوژن نداره (ساخت گلیکوژن سنتز آبدهیه) و بعد هم حرف از عضلات بدن زده نه حرف از کل بدن پس نمیتونیم اون قضیه ی سنتز ابدهی رو بگیم
من بیشتر هدفم اینه که با چیزی که توی سر طراح بوده آشنا بشیم؛ چون این موردیه هر مولفی ، برای خودش یه برداشتی کرده.
می خوام بدونم این حرف که خیلی سبز زده چقدر درسته؟ این که انسولین (اصلا فرض کنیم فرد سالم باشه) باعث ورود گلوکز به فقط سلول های ماهیچه ای و کبدی میشه؟ به نظر میاد طبق سوال هایی که در سال های 87 و 94 اومده بود، میشه از متن همچین برداشتی کرد. همون طور که از متنِ کتاب، به صورت غیر مستقیم می فهمیم که گلوکاگون فقط بر سلول های کبد اثر میذاره، شاید از این پارگراف هم بشه این برداشت رو کرد که انسولین فقط بر سلول های ماهیچه و کبد اثر میذاره؟
فایل پیوست 90594
مورد دومم این بود که اصلا تبدیل adp به atp رو باید سنتز آبدهی حساب کنیم؟ چون طبق تعریف کتاب از سنتز آبدهی، باید دو مونومر با هم ترکیب بشن و آب آزاد بشه.
انسولین بر روی سلول های چربی هم اثر میزاره. حالا من دقیقا نمیدونم مگه میشه سلول چربی برای انسولین گیرنده داشته باشه!
فایل پیوست 90595
فایل پیوست 90596 @Behnam10
ببین این تاپیکو :))!
http://forum.konkur.in/thread67116.html#post1464293
یه همچین چیزایی جواب دادیم اون موقع! :))
اره آب ازاد میشه و سنتز ابدهیه در تبدیل آدپ به آتپ :))! چون اونم فسفات که وصل میکنه آب آزاد میشه
فایل پیوست 90598
سوال 181 کنکور 98
در مورد گزینه 2 منظور طراح ساخته شدن پروتئین مکمل تو ماکروفاژ ها هستش؟