از این به بعد با اجازه ی مدیر کل سایت پیشنهادات شما و مشکلات و کمبود های انجمن در این تاپیک قرار میگیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
از این به بعد با اجازه ی مدیر کل سایت پیشنهادات شما و مشکلات و کمبود های انجمن در این تاپیک قرار میگیرد
بهتر نیست سمت ها این جوری بشن؟!!
• مدیرکل • سرپرست • همکار • پیشکسوت• کاربر طلایی • عضو انجمن
چرا حجم واسه اپلود اواتار کم شده؟
همون عکس قبلی رو نمیتونم اپ کنم
حداقل 50کیلو بایت باشه دیگه
چراماپلیس نداریم توی این انجمن ؟!!:25::33:
بدنیس اوضاع انجمن!فقط سمت هاورنگهامشکل داره!!!!
آقا Araz چجوری یه تاپیک رو ببندم؟
راستی چرا نمیشه پست های بقیه رو ویرایش کنم؟شاید لازم شد!
...اینکه همش باید reload کنیم...مثل چت روم کنکوریا که این اخرا دیگه درست شد.....
مدیر کل - ناظم انجمن - معاون انجمن - مدیر ارشد - مدیر بخش - کاربر طلایی - مدیر بازنشسته - کاربر سایت
فک کنم این خوب باشه .نه؟
من یه گله ای از کاربرایی که عکس هایی با سایز های بزرگ تو امضاهاشون قرار میدن، داشتم
این عکسا هم باعث کم شدن حجم اینترنت کاربرای دیگه و هم باعث دیر لود شدن صفحه میشه!
من وقتی باگوشی میام ،خدا میدونه چقدر طول میکشه تا یه صفحه بالا بیاد، بیشتر هم بخاطر همین عکساست...
به این کاربرا تذکر داده بشه که یا حجم عکس های تو امضاشون رو کم کنن و بعد بذارن ، یا کلا برشون دارن
یکیم درمورد عناوین کاربری
ما همه مون دو تا عنوان داریم
بهتر نیس "کاربر سایت" رو بردارید و فقط عنوان کاربری اصلی بمونه؟؟؟!!!
درمورد چت باکس هم به نظر من احتیاجه واسه انجمن
اما میشه اینجوری بشه که فقط کاربرای دارای درجه های بالا ازش بتونن ازش استفاده کنن مثلا فقط مدیران یا کاریرای ویژه به بالا
مهدی زیاد حرف میزنی هــا :3: ، میام گوشتو میبرم ...
چیکار به امضای من دارید شماها !!
من تا بعد 3 تا ال کلاسیکو امضام همینه ! مگر این که از سایت برم ...
سوءتفاهم نشـــه لــطـــفا ...
من باهمه بودم آقاسجاد،نه فقط شما!
من نمیگم حتمابرش دارید،عکس کوچیکتری بذارید!
در ضمن آقا مهدی هم شوخی میکردن!
خواهشا بحث وکل کلاتونو درموردفوتبال،وارد مسائل انجمن نکنید!
من قبلا" هم گفتم حالا هم میگم!چرت باکس به درد این انجمن نمیخوره...از ما گفتن ..تو خواه پند گیر خواه ملال!!نقل قول:
درمورد چت باکس هم به نظر من احتیاجه واسه انجمن
اما میشه اینجوری بشه که فقط کاربرای دارای درجه های بالا ازش بتونن ازش استفاده کنن مثلا فقط مدیران یا کاریرای ویژه به بالا
من این حرفو بخاطرکاربرای دیگه گفتم.مگرنه برای خودم هیچ فرقی نمی کنه،چون adslنامحدود دارم.
حتی اگه آقا آرازهم قبولش نکنه،اگه خودمون یه ذره انصاف داشته باشیم،رعایت حال بقیه رو هم میکنیم.
شماکه گفتید چت روم به دردتون نمیخوره!
اگرقرارباشه،چت باکس برای همه قابل استفاده بشه،اونوقت شلوغ میشه وهمه ازدرس شون میمونن!
پیشنهاد چت باکسم به دلیل تبادل نظرراحت تربین کاربرا برای انجمنه!
نه اینکه بشینیم وشونصدساعت گپ بزنیم!این بحث دیگه ادامه پیدانمی کنه،آقا آراز هرچی روکه صلاح بدونن،انجام میدن.به من وشماربطی نداره
درتاییدحرفای خانم مدیرباید بگم درست میگن چت باکس اگه عمومی باشه خیلی بهم میریزه اوضاع !بهتره واسه مدیرا باشه !!!!!
تو خیلی ازانجمن های دیگه هم به این شکله!
بعدشم من فقط پیشنهاد دادم،قرار نیست که مدیرکل حتما انجامش بده که شمااینجوری داری حرص میخوری!عجباااا
باشه بابا،بیا تبادل نظرکن،اصلا بیا مدیریت ماله تو،نخواستم من!
فقط این بحث رودیگه ادامه نده!