سلام.بچه ها لطفانظراتتون رودرباره اینکه چجوری بخونیم تاادبیات رو100بزنیم اینجابگین.اینکه خودتون ازچه منابعی استفاده میکننین وچجوری میخوننین؟تادیگران هم استفاده کنن یاروششونو عوض کنن.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بچه ها لطفانظراتتون رودرباره اینکه چجوری بخونیم تاادبیات رو100بزنیم اینجابگین.اینکه خودتون ازچه منابعی استفاده میکننین وچجوری میخوننین؟تادیگران هم استفاده کنن یاروششونو عوض کنن.مرسی
به نظرخودم کتاب مهروماه برای یادگیری وگاج براتست ادبیات خیلی خوبن .روش خوندن هم شمابگید؟!!!!!
برا تست فقط خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی سبز
برا قرابت انرژی اتمی
برا ارایه انرژی اتمی
برا معنی معلم
سلام The Godfather جان.مشکل همین جاست که منم طرزمطالعه این کتاب نمیدونم ولی خودم ازآرایه هاو...هرجالازم باشه استفاده میکنم .هرکس روش مطالعه این کتاب رویادداره که نتیجه گرفته واسه ماهم توضیح بده لطفا.
بچه هاروش مطالعه خودتون توی ادبیات روبگید تابقیه استفاده کنن
100 ؟!! بعید میدونم کسی تا حالا ادبیات رو 100 زده باشه !
روش من اینه >> از روز گاج سبز ( محوری ) طبق برنامه ی آزمون کانون پیش میرم !
عموما هم درصد ادبیاتم بین 50 تا 70 هست !
ایول .انشاالله خودمون امسال 100میزنیم
روش مطالعه مهمه لطفاروش هاتونو توضیح بدین تاهمگی باهم 100بزنیم
دوستان به نظر من 100 زدن خیلی مشکل هست.!
90 به بالا شاید بشه ولی 100 احتمالش کمه چون چطور می خواید تست های تعداد تکواژ و واژه رو جواب بدید؟ :32:
مگر اینکه تو عمومی فقط وقت رو بزارید رو ادبیات :10:
آقا یعنی توی این انجمن کسی از ادبیات مهروماه استفاده نمیکنه؟
یعنی هیچ کس یست روش مطالعه این کتاب رو بدونه؟
راست میگه دیگه!!!یکی واسه ماتوضیح بده روش مطالعه مهروماهو:36:
این جانب قرابت هیچ مشکلی ندارم فوقش از 10تا 1 غلط بشه.معنی و ارایه هم okام ولی زبان فارســــــــــــــــــی داغوووووووونم! چیکار کنم؟:30::31::20:
:13: خب ازچه منابعی استفاده می کنی؟
اینجانب به طور مادر زادی ادبیات دینی و شیمی و فیزیک و زبانم خوبه.. ادبیات هم از رو کتاب درسی میخونم :40:
برا زبان فارسی من خیلی سبز دارم
تکواژ ها رو خوب توضیح داده!
اما خیـــــــــلی مفصل و طولانی
من که تا حالا وقت نکردم بخونمشششششش...:32:
زبان فارسی چند سوال میاد؟
من تصمیم گرفتم بالای 80بزنم ادبیاتو پس میخوام سخت بچسبم بهش! امیدوارم این درس پراهمیت روکسی دست کم نگیره!موفق باشید
بابا این ادبیات رو اینقده سخت نگیرید .
۱۰۰ نشد ۹۰ میزنیم .
من خودم فقط تاریخ ادبیات نمیزنم بقیه شو کاملأ میزنم .
من هم خودم مهر و ماه دارم .
در کل کتاب خوبیه
من اول درسنامشو از گاج سبز میخونم بعد تستای نشرالگو رو میزنم خیلی سطحم بالاتر رفته
udk جان تستای تکواژ و واژه ک از همه اسونتره!فقط باید یکم تمرین کنی باحل20تا تست تو این مبحث کاملا وارد میشیو هر تستی بدن راحت حلش میکنی دقتتم باید بالا باشه:34:
آره حل زیاد تمرین تو بخش واژه و تکواژ میتونه کمک زیادی کنه !!!
حالا به نظرتون ادبیات موضوعی گاج بهتره یا ادبیات جامع نشر الگو؟
من همه چی رو تو ادبیات خوب می زنم به جز ارایه و املا که املا هم معلممون یه جزوه داد مشکلم حل شد
ارایه رو به نظرتون از رو چه کتابی کار کنم؟
سلام
من ادبیاتم بد بود ولی یک سری کار کردم خوب شد.تجربیا بخونن اگه خواستن
قرابت اگه خیلی ضعیفین کتاب هامون سبطی اگه هم خوبه تستا کانون
آرایه کلک
زبان فارسی هامون سبطی و خیلی سبز
لغت و املا خیلی سبر
یک کتاب همایشم هست از هامون سبطی برا آخر کار عالیه
موفق باشید
منم مثل دوست خوبمdear sara اول گاج محوری میخونم بعد جامع نشر الگو.کتابای گاج از نظر درسنامه واقعا عالیه ب نظر من با خوندن چند تا کتاب خودتونو گیج نکنین
کتاب جامع نشر الگو خیییییییییلی خوبه ولی یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم اینکه پاسخ نامه تشریحی نداره ولی واسه کسایی ک درسو بلدنو میخوان تست زدنشونو قوی کنن عاااااااااااااااالیه:22:
زبان فارس روچی کارکنیم بچه ها؟چه مبحثی بخونیم؟!
الگو توصیه میشه.
برای زبان فارسی هم خیلی سبز توصیه میشه !
خانوم parnian 19 پاسخ جامع نشر الگو هست:
اینم لینک دانلودش:(کامل)
پاسخ نامه*ی تشریحی برای چاپ ۹ تا ۱۳
پاسخ نامه*ی تشریحی برای چاپ ۷ و ۸
پاسخ نامه*ی تشریحی برای چاپ ۱ تا ۶
مث اینکه همه توی زبان فارسی مشکل دارن! آیالازمه همه درسای زبان فارسی روبخونیم .من هنوزنگاه زبان فارسی هم نکردم
فقط و فقط کتاب رو بخورید...ببخشید بخونید و در ضمن زیاد تست بزنید تا کامل مسلط بشین.
زبان فارسی هم نیاز به سرعت در تست زدن داره!زیاد تست باید زد!
به نظرمن زبان فارسی بحث تکواژ وفعل وبحث وندهاروباید خوند ! چون وقت خوندن زبان فارسی 2و3رونداریم ما!! نظرشماچیه؟
سلام
پستای قبلی رو نخوندم حال نداشتم :دی
واسه ادبیات من از رو کتابای خیلی سبز روزانه حداقل 15-10تا تست قرابت میزنم خیلی بهم کمک کرده ....زبان فارسی هم که کلا بیخیالش...تستای تکواژو و غیره هم احتمال خطای زیادی داره هم الکی وقته ادمو میگیره...تاریخ ادبیاتو و ارایه و اینجور چیزا رو هم که از رو خود کتاب بخونی بهترین کاره...گاج محوری توضیحاته اضافی و مزخرف زیاد داره....
ب نظر من خوندن زبان فارسی2 لزومی نداره تو کتابای جامع ادبیات هم فقط تستای زبان فارسی3 هستش
اگه واسه خوندن زبان فارسی وقت کافی ندارید حداقل مبحث تکواژ و ویرایش و فعل ها رو بخونید
چون خیلی از بچه ها زبان فارسی رو نمیخونن و بیخیالش میشن با مسلط شدن رو مباحث مهمش خیلی جلو میفتین
تکواژوواژه،ویرایش،جمله واجزا،گروه اسمی،ساختمان واژه بهترین مباحثی هستن که میشه توی زبان فارسی زد! آخه 5سوال زبان فارسیه! کارخوبی نیس بهش اهمیت ندیم مگه نه؟!
لابد میدونین که سالهای زیادیه که صد زدن تو آزمون ادبیات، نه به سواد ادبی و مهارت تست زنی، بلکه صد در صد به «شانس» یا «اشتباه»ِ «صد زننده» ی محترم مربوط بوده! و هرگز کسی که ادبیاتشو صد زده جزو نفرات برتر نبوده. به عکس، رتبه های بالا که مطالب رو بر اساس درسنامه و قواعد درستش یاد گرفتن، تو سوالای سلیقه ای و بی قانونی مث درس ادبیات شدیدا دچار مشکلن. نمونه ش درصد 76 مربوط به رتبه 1 سال 91 و درصد 71 و پایینتر مربوط به سالای قبل.
تجربه ثابت میکنه که یه درصد فوق العاده توی ادبیات بدون تسلط بر این موارد غیر ممکنه:
تیپ بندی سوالات، شگردهای طراحی، مدیریت زمان، مهارتهای تست زنی، میانبرها، غلط اندازها، استثناها، اشتباهات رایج، اشکالات کتاب درسی، اختلافات کنکور و کتاب درسی، تغییر نظر طراحان کنکور در باره یک موضوع در چند کنکور متوالی، و در نهایت، اشتباهات کنکورهای گذشته.
درباره ی همه ی موارد بالا توی کتاب ادبیات موضوعی شرح مفصلی آوردم. به زودی بخشای مهمی از توصیه های اون کتاب رو به همراه «ویترین اشتباهات کنکور» و روش پاسخگویی به سوالات غلط برای بچه های انجمن ادبیات میذارم. پیگیر باشین.
استاد یه سوال
همچین سوالی میتونه تو کنکور بیاد :
مصراع دوم بیت زیر در کدام گزینه است؟
و
بیت زیر از کدام شاعر است ؟؟
نه خیر.
هیچ کدومش.
به هیچ عنوان.
منابع طرح سوال خیلی مشخص تر از تصور شماس عزیزم.
برای اینکه بدونی از هر کدوم از شیش مبحث زبان وادبیات فارسی، چیا توی کنکور میاد و چیا رو طراح به هیچ شکلی اجازه نداره ازشون سوال بده. توی وبلاگ کتاب ادبیات موضوعی، شیش قسمت «راهنمای قرابت»، «راهنمای زبان فارسی»، «راهنمای آرایه های ادبی»، «راهنمای واژه»، «راهنمای املا» و «راهنمای تاریخ ادبیات» رو بخون. سعی می کنم اون بخشا رو اینجا هم ارائه کنیم. نشونی وبلاگ اینه:
mozui.blogfa.com
بچه ها من اول میرم دروس و از گنج دوم ( مهر و ماه ) که مطابق برنامه گیزبنه هستو میخونم . بعدش کلمات بعدشم تاریخ ... همه اول از روی 5 گنج
بعدش واسه محکم کاری میرم روی لغات و معنی و تاریخ ادبیات و املای خیلی سبز ... هفته اول کامل دورس و میخونم بعدش از روس خیلی سبز تستارو میزنم
توی ازمونای گزینه 2 من بین 60 - 70 میزنم
بین وقتای بیکاری هم لغات و از روی کلک و قرابت و از روی انرژی اتمی میخونم
حتما اگه کتابای تسن خیلی سبز و ندارید تهیه کنید ... واقعا وساه قرابت تستای خوبی داره ... اگه هم وقت ندارید فقط تستای سنجش و سراسری و بزنید . تستای تالیفیش یه خورده ستخت تره
البته من همه رو میزنم ( هر فصل حدودا نهایت 5 تا غلط دارم :دی ) پیش مشاور که میرم میگه روشت خوبه
البته بگم که اگه توی ازمونا کم میزنم به خاطر اینه سطح گزینه از کنکور بالاتره ! زبان و ارایه هم دارم از روی انرژی اتمی میخونم !
البته نباید به همین اکتفا کرد و بعد عید باید فقط تستای تلفیقی بزنید ( که انرزی اتمی و خیلی سبز این جور بخش و خیلی قشنگ اوردن )
موفق باشید !
یه پیشناد دیگه از نظر من ... قید تکواژ و واژ و بزنید ... خیلی وقتتونو میگیرن و امکان اشتباه زدن زیاد هست ... وقتتون و روی چیز دیگه صرف کنید !