سلام.بچه ها لطفانظراتتون رودرباره اینکه چجوری بخونیم تاادبیات رو100بزنیم اینجابگین.اینکه خودتون ازچه منابعی استفاده میکننین وچجوری میخوننین؟تادیگران هم استفاده کنن یاروششونو عوض کنن.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بچه ها لطفانظراتتون رودرباره اینکه چجوری بخونیم تاادبیات رو100بزنیم اینجابگین.اینکه خودتون ازچه منابعی استفاده میکننین وچجوری میخوننین؟تادیگران هم استفاده کنن یاروششونو عوض کنن.مرسی
به نظرخودم کتاب مهروماه برای یادگیری وگاج براتست ادبیات خیلی خوبن .روش خوندن هم شمابگید؟!!!!!
برا تست فقط خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی سبز
برا قرابت انرژی اتمی
برا ارایه انرژی اتمی
برا معنی معلم
سلام The Godfather جان.مشکل همین جاست که منم طرزمطالعه این کتاب نمیدونم ولی خودم ازآرایه هاو...هرجالازم باشه استفاده میکنم .هرکس روش مطالعه این کتاب رویادداره که نتیجه گرفته واسه ماهم توضیح بده لطفا.
بچه هاروش مطالعه خودتون توی ادبیات روبگید تابقیه استفاده کنن
100 ؟!! بعید میدونم کسی تا حالا ادبیات رو 100 زده باشه !
روش من اینه >> از روز گاج سبز ( محوری ) طبق برنامه ی آزمون کانون پیش میرم !
عموما هم درصد ادبیاتم بین 50 تا 70 هست !
ایول .انشاالله خودمون امسال 100میزنیم
روش مطالعه مهمه لطفاروش هاتونو توضیح بدین تاهمگی باهم 100بزنیم
دوستان به نظر من 100 زدن خیلی مشکل هست.!
90 به بالا شاید بشه ولی 100 احتمالش کمه چون چطور می خواید تست های تعداد تکواژ و واژه رو جواب بدید؟ :32:
مگر اینکه تو عمومی فقط وقت رو بزارید رو ادبیات :10:
آقا یعنی توی این انجمن کسی از ادبیات مهروماه استفاده نمیکنه؟
یعنی هیچ کس یست روش مطالعه این کتاب رو بدونه؟
راست میگه دیگه!!!یکی واسه ماتوضیح بده روش مطالعه مهروماهو:36:
این جانب قرابت هیچ مشکلی ندارم فوقش از 10تا 1 غلط بشه.معنی و ارایه هم okام ولی زبان فارســــــــــــــــــی داغوووووووونم! چیکار کنم؟:30::31::20:
:13: خب ازچه منابعی استفاده می کنی؟
اینجانب به طور مادر زادی ادبیات دینی و شیمی و فیزیک و زبانم خوبه.. ادبیات هم از رو کتاب درسی میخونم :40:
برا زبان فارسی من خیلی سبز دارم
تکواژ ها رو خوب توضیح داده!
اما خیـــــــــلی مفصل و طولانی
من که تا حالا وقت نکردم بخونمشششششش...:32: