منم این هفته اختصاصیارو تموم میکنم با عربی این هفته عربیو خوندم با تست خدایی تا اینجاش راحت بود پیشنهاد میکنم از دستش ندی
نمایش نسخه قابل چاپ
منم این هفته اختصاصیارو تموم میکنم با عربی این هفته عربیو خوندم با تست خدایی تا اینجاش راحت بود پیشنهاد میکنم از دستش ندی
من واسه آزمونای قبل قلم چی کل عربی دوم رو خوندم...عربی دو نیم سال اولش راحته هفته بعد میخونم...من یکم توی موج گیرم...واسه آزمون قبل فکر کردم نمیاد و نخوندم موقع آزمون دادن دیدم سوال ازش اومده...باید بیشتر بخونم...کلا فیزیک و زیست مشکل ندارم..همیشه بالای 60 میزنم..مشکلم توی شیمی سوم دو فصل آخر و ریاضی پایس...عمومیا هم عربی و زبان فارسی که کلا نمیخونم
شیمی رو هنوز نخوندم گذاشتم واسه نیمسال دوم
ریاضی پایه رمزینه حسابان و ریاضیات پایه کنکور خیلی خوبه هر وقت میخونم بالای 60 میزنم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فیزیک هم فرمولا و نکته هایی که فک میکنم یادم میره رو یه برگه خلاصه مینویسم خیلی خوبه مخصوصا واسه جمع بندی
حسابان چرا میخونی؟؟؟مگه رشتت تجربی نیست؟؟؟شیمی رو نخوندی؟؟یعنی شیمی پایه کلا انداختی نیم دوم؟؟
اخه بیشتر فصلاشون یکیه خیلی بهتر توضیح داده پیشنهاد داداشم بود خودش ریاضی بود
شیمی2رو خوندم شیمی 3 نیمسال دوم
آها خوش به حالت ی نفر بزرگتر از خودت داری که کمکت کنه...:yahoo (100): شیمی دوم چند میزنی؟؟منبعت چیه؟؟
خواهرم رو مبتکران شیمی3رو خونده میگه مسیله حل کنی مشکلی واست پیش نمیاد.البته مبتکران خیلی حرف اضافی زده
70تا90 میزنم مبتکران میخونم
ازل متنو روخونی میکنم بعدش رو مبتکران میخونم نکته هاشم تو کتابم مینویسم بعدش تست حل میکنم
میدونستی کتاب خودمون ی سری متن ونکته کتابای جدیدو نداره
به نظرم واسه شیمی سوم مبتکران نگیر اصلا به درد نمیخوره خراب شده...تستاش ضعیفترن...گاج بگیر بهتره جدید اومده و از مبتکران بهتر شده...
میدونستم متن کتاب خودمون چی؟؟؟؟نفهمیدم چی گفتی شرمنده....
پس منم واسه نیمسال دوم واسه شیمی دوم از مبتکران خواهرم استفاده میکنم...البته اگه وقت داشته باشم گاج رو اول میخونم بعد مبتکران
کتاب خودمون جاپ90 اما منبع کنکور جاپ91
این دوتا جاپ با هم فرق داره کتا جاپ93 شبیه91 تو بازار هست بگیر
آره میدونم ..کتاب دوم رو ازجایی دانلود کردم که جاهایی که حذف و اضافه داشته با رنگ زرد مشخص کرده...خیلی زیادن
اره منم همین کارو کردم منتها خوشم نیومد رفتم کتابشو گرفتم
کتاب درسی رو ؟؟؟ من که از رو مبتکران یا گاج جدید میخونم حوصله کتاب درسی رو ندارم
اره
اتفاقا منم پارسال کتابو نمیخوندم پشیمون شدم
بابا نمیخواد همین کتاب تستا همه ی کتابو آوردن توی کتابشون به نظرم...
خب من کل کتاب تستو نمیخونم فقط قسمتاییشو میخونم