واقعا ما فقط واسه جامعه اماری بالا به قلمچی میریم
وگرنه سوالاتش یه تومن نمیارزه;حالا عمومی ها خوبن ولی اختصاصی هاش افتضاحن:y (398):
کتاب هاش و سیدی هاشم که یکی از یکی مزخرف تر
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا ما فقط واسه جامعه اماری بالا به قلمچی میریم
وگرنه سوالاتش یه تومن نمیارزه;حالا عمومی ها خوبن ولی اختصاصی هاش افتضاحن:y (398):
کتاب هاش و سیدی هاشم که یکی از یکی مزخرف تر
پارسال همین موقع من بین قلمچی و گزینه دو گیر کردم که کدومو برم بخاطر برنامه بهتر رفتم قلمچی
به تمام اعتقاداتم قسم میخورم که بزرگترین اشتباه سال کنکورمو کردم
من رتبم شده2000 از نظر من رتبه خوبیه حالا بنظرتون من ترازم چند بود تو قلمچی؟ به زوز 5000 یعنی میتونم قسم بخورم قلمچی بغیر اعصاب خوردی براتون تو سال کنکور هیچی نداره فقط باعث از بین رفتن روحیتون میشه
من خودم چند هفته هیچی نمیتونستم بخونم چون ازمون رو بد گند میزدم میومدم خونه دلیلش هم مسخره و غیر استاندارد بودن سوالاشون بود
توروخدا گول اینجمله که سوالای قلمچی سختن و باعث میشه روز کنکور سوالا براتون اسون باشه رو نخورید چون همش زر مفته
نمونه بارزش من یه ماه اخر همش کنکور ها رو بصورت ازمون جامع میزدم روز 18 خرداد 95 اخرین ازمون قلمچی سوالا هیچ شباهتی به سوالای کنکور 7 سال اخیر نداشت هیچ نه عمومی نه اختصاصی ریاضی که دیگه ...
جدا از ازمون های غیر استاندادرش پشتیبانای دزدتر از قلمچین که رو اعصابن پشتیبان بنده دو ماه به کنکور مونده بود به من گفت تو رتبت 8000 هم نمیشه فقط بخاطر اینکه همایش های جمعبندیشونو شرکت کنم
در کل ازتون خواهش میکنم نرید قلم چی
حالا گزینه هم زیاد خوب نیست ولی باید بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد
گزینه 2
به گمونم برنامه قلم بهتره....
یه جوون مردی پیدا بشه زنگ بزنه گاج بپرسه این برنامه مهر به بعدشون چرا نمیاد ...
من چن بار زنگ زدم دوباره بزنم خیلی زایس ... گفتن آخر هفته میاد ...
اینم شمارش 021-6419
قلمچی بااون قیمتش رواعصابه تنهاخوبیش دوهفته ای بودنشه
دوستانی که هی میگن پول قلمچی زیاده و پول مشاور الکیه و تقلب میشه و ...
مگه کاظم جون:))نگفته وقف عاااااااااااااااام:yahoo (88):
خوب برنامه آزمونا رو دان کنید طبق اون پیش برید و ظهر روز هر آزمونم دان کنید و از خودتون تو تایم مشخص امتحان بگیرید دیگه
بعدشم درصداتون میاد دستتون و خبری از تراز بی ارزشی که بخاطر تقلبا به روحیه تون گند میزنه نیست:y (453):
سلام دوستان
امسال میرم پیش ریاضی.
قصد دارم فقط آزمونای جامع سنجش رو شرکت کنم .
بنظرتون با برنامه کدوم آزمون پیش بیام و سوالاشو حل کنم ؟
هرکاری می کنید
فقط
قلم چی نرید
همین ...
چقد گرون کرده.برید برنامشو دان کنید.سوالاش اصلا شبیه کنکور نیست فقط برنامش خوبه
دانش اموزانی که شهامت رقابت تو قلمچی رو ندارن پست رو با سنجش و گزینه2 پر کردن.پارسال ازمونای سنجش{جامعا}همه ی درساش مزخرف بود و رتبه رو شیمی تعیین میکرد.تو درس شیمی مسایل بینهایت ساده بود و حفظیات بسی سخت که در کنکور دقیقا برعکس بود و اینجانب شدیدا سر این موضوع سورپرایز شدم پایینترین درسم شیمی شد با اینکه روی شیمی بیشترین زمان رو گذاشته بودم باز قلمچی بهتره خواهشا جو زده عمل نکنید و با اینده خودتون بازی نکنید.من اگه برگردم یک ازمون سنجشم شرکت نمیکنم:yahoo (110):