ببین دوست عزیز ==== >> من با «تست ترجمه » مشکلی ندارم، من با «ترجمه تست» مشکل دارم !! و چون به عربی 100 فکر می کنم و از بابت قواعد فـــــــول تایم مطمئن هستم، میخوام بابت ترجمه هم به همین اطمینان برسم !! و تماما دنبال اینم که چیزی از قلم نیفته !!
نمایش نسخه قابل چاپ
من دی وی دی عربی گاج ماهینی رو دارم با دی وی دی آ،با عربی چه فرقی داره؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بهترین منبع ژنتیک و گیاهی رو لطفا معرفی کنید
به زبان آدمیزاد مهروماه چطور؟
آقا یکی دی وی دی و کتاب آموزش و تست بهترینای زیستو بهم بگه
ببین عزیز من /// اون کتاب مهروماه تالیف دکتر حامد اختیاری، یک کار عالی در زیست گیاهی هستش، ولی همینایی که میگمو خوب بخونی چیزی واسه زیست 100 کم نخواهی داشت :
>> فـــــــول تمام زیست 1 و 2 و پیش 1 و 2 نشر الگو دکتر اشکان هاشمی + ژنتیک مندلی خیلی سبز! (اگه اینو بخوای بخونی، دیگه نیازی نیست فصل خاستگاه ژنتیک زیست 2 نشرالگو را بخونی، مگه واسه تمرین تست بیشتر!) + زیست گیاهی تخته سیاه (اگه اینو نخوندی، چیز زیادی از دست نمیدی!) + همایش نشر دریافت دکتر عمارلو (دو جلد)
گیاهیآدمیزاد چرا خوبه؟
ژنتیکش چرا خوبه؟
من با آموزش مشکل دارماااااااااااااااااا
در جوابا باید بگم که اولا این تاپیک رو راجع به زیست زدیم نه عربی:|زیست ژنتیک به زبان ادمیزاد رو من دارم ولی احتمال زیاد تخته سیاه رو میگیرم ژنتیک رو!!نه که اون بد باشه ها ولی تخته سیاه خلاصه تر توضیح داده و بهتره!!
واسه عربی هم بیاید بگم که فقط قواعد!!حتی یک کلمه هم نمیخواد حفظ کنید!!من امسال کل 8 سوال ترجمه عربی رو با استفاده از قواعد حل کردم!!بازم تاکید میکنم حتی یک کلمه هم نمیخواد حفظ کنید!!کل قواعد ها رو بلد باشید که اتفاقا خیلی هم کمه و الگوهاش رو بدونید راحت میتونید به جواب برسید!