سلام
بچه هایی که گزینه دو میرن برای آمادگی کنکور 94
اینجا در مورد آزمون صحبت می کنیم
در مورد برنامه ریزی ها
و کارنامه هامون بعد ازمون میزاریم
:yahoo (83)::yahoo (83):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بچه هایی که گزینه دو میرن برای آمادگی کنکور 94
اینجا در مورد آزمون صحبت می کنیم
در مورد برنامه ریزی ها
و کارنامه هامون بعد ازمون میزاریم
:yahoo (83)::yahoo (83):
من پشت کنکوریم.پارسال کانون بودم ، نمیگم بد بود ! برای من بد بود ؛ زیاد نتونستم خودم رو باهاش وفق بدم . جو ناجور و استرس زایی هم تو مدرسمون به وجود اورده بود ؛ بعد از هر آزمون مدیر و معلما پیگیر درصد و رتبه و ترازت میشدن.! کافی بود یک بار بد میشدم و اونا سوال پیچمکنن که چرا و . . . ! تصمیم گرفتم امسال برم گزینه دو.شاید برنامه اش تا حدی ضعیف تره ولی حداقل برای من یه ویژگی داره که آرامشش بیشتره!تعداد آزموناش رو بیشتر از کانون میپسندم .کانون بعضی وقتا تو سوال دادن شورش رو در میورد ! به امید موفقیت همگی ، کانونی ، گزینه ای و سنجشی و هر کس دیگه !
بچه ها یه توصیه
دفعات مرور تو گزینه دو بخصوص برا پایه کمه
بنظرم شخصی سازی کنین برنامه رو و چند واحد مرور خودتون اضافه کنین
1- شما چه جوری برنامه راهبردی آزمون ها رو برای خودتون شخصی سازی میکنین ؟؟؟
2- بعد مثلا واسه گزینه 2 یا قلم چی چه جوری برنامه میریزین که طی 2 یا 3 هفته ( بستگی به زمان آزمون داره ) کلیه مباحث مشخص شده رو بخونید و مرور هم داشته باشید ؟؟؟؟
ببین مثلا دین و زندگی تا اخر ازمون 3 دینی 2 تموم میشه بعد دیگه رهاش می کنه تا فروردین مثلا یکی دو تا دوره ی مرور تو این فاصله بزار که یادت نره برا بقیه درسا هم میشه این کار کرد
من میام هر درس به واحدهای کوچک تر یک تا 2 ساعت تقسیم می کنم پخش می کنم تو روزام بین ازمونا
سلام به همه.بچه ها لطفا راهنماییم کنید.من خودم علاقه دارم برم گزینه 2 اما مادرم میگه قلم چی و شدید اصرار داره بهش.از یه طرف قلم چی سوالاش کیفیت لازمو نداره و امکانات گزینه رو هم نداره فقط یه سری پشتیبان رو اعصاب هست.اما از طرفی هم به خاطر 2 هفته یه بارش کمی مردد شدم چون من نه کلاس میرم و فارغ التحصیلم اما نگران اینکه اون اخرا برنامش مرور نداره هم هستم!!!چیکار کنم؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
راستی گاج چطوره؟سوالاتش در چه حده؟برنامه اش خوبه؟
سلام
منم گزینه دو هستم
برنامه امتحاناتش اینجاسموسسه آموزشی فرهنگی گزینه دو
من ثبت نام کردم ولی از بایت فراموشی درس های پایه یه ذره می ترسم...چاره ای نیست باید خودمون مرور کنیم
سلام.من شنیدم گاج بد نیست ولی میتونه خیلی بهتر از اینی که هست بشه.اما گزینه دو و قلم چی رو بیشتر توصیه میکنن.من خودمم تردید داشتم.اخرش امروز رفتم برا قلم چی ثبت نام کنم.هم اینکه جامعه اماری بالاتری داره هم دو هفته یه باره میتونی خوب جمع و جورش کنی.ا.اما سوالای گزینه دو رو حتما کار میکنم.مسال هم که دیدی دانش اموزای برتر بیشترشون تو کانون شرکت میکردن میتونی خودتو بین اونا بسنجی.حالا بازم برنامه هر دو رو ببین بعد فکر کن با کدوم راحت تری؟تا سه هفته بعد میتونی درسارو جمع کنی یا نه.
بچه ها یکی هزینه های گزینه دو و قلم چی رو بگه بی زحمت
بچه های تجربی گزینه دو اگر موافق هستید من برآی هر آزمون برنامه اصلاحی که شامل دروس مربوط به هر آزمون و در کنارش دوره های مروری که خودم اضافه کردم بزارم؟
سلام یه تاپیک زده بودم.
http://forum.konkur.in/showthread.php?t=13412
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
25مهر...:yahoo (94):
بچه ها بنظرتون فقط طبق بودجه بندی ازمون ها درسارو بخونیم کافیه ؟
البته این بین درسایی که جا می افتن رو یه مروری می کنم
من خودم بیس اصلی برنامه ام طبق برنامه و سر فصل هر ازمون هست + اضافه کردن واحدهای مرور
مثلا می گم ادبیات
الان تو سه ازمون ادبیات 2 رو جمع می کنه دیگه کاری نداره بهش تا عید
من اومدم برای ازمون 1 درس 1 تا پایان 7 ادبیات 2 می خونم برای ازمون 2 درس 8 تا پایان 15 +مرور درس 1 تا اخر 7
برای ازمون 3 درس 16 تا پایان 24 می خونم با مرور درس 8 تا پایان 15
ازمون جمع بندی نیم سال اول که تو دی هست یبار دیگه مرور کل ادبیات 2 رو دارم
تا قبل عید هم یه برنامه برا مرور لغات گذاشتم که یادم نره
بقیه درس هم هم تقریبا همین الگو رو دارم اما خب بیس اصلیم برنامه ازمون هست
سلام رفقا ، چندتا سوال داشتم :
با توجه به اینکه زمان کنکور عوض شده برنامه گزینه دو تغییری کرده ؟ تو سایتش که چیزی ندیدم .
درسته که آزمون رو ساعت 9 برگزار میکنن ؟
نظرتون در مورد آزمونا جامعش چیه؟سبک سوالاتش و جامعه آماریش چطور میشه ؟
=================================
یه سوال عجولانه دیگه هم دارم :
برای آزمون بعد فصول 5،6،7،8 با هم میان ! به نظرتون چیکارش کنم ! اصلا لرزه بر اندامم انداخته !
ممنون
قاعدتا برنامه عوض نمیشه چون از اول هم تا 8 خرداد بود
اگر ساعت 9 باشه مث سال پیش حتما اطلاع رسانی میشه قطعا چون هنوز معلوم نیست.
ازمونای جامعش خوبه مث بقیه ازموناش:yahoo (83): جامعه اماری هم بالاتر میره
فکر کنم منظورت از سوال اخر فصل 5تا 8 زیست دوم هست که خب اونم ترس نداره عوضش فصل دو زیست پیش زیاد سخت و وقت گیر نیست بعدم خیلی خوبه که تا وسط ابان یه پایه تموم میشه مانور رو ترکیبی کار کردن بالا میره
دوستان برنامه قلمچی به درد دانشآموزا میخوره نه فارغ التحصیلها.
فشردگیش بعد از عید خیلی بالاست نمیرسید بخونید.اگه فارغ التحصیل هستید گزینه 2 پیشنهاد مشاور من هستش که به من داد.
یکی از دوستان هم حرف خوبی زد پایه عمومی رو باید برنامه ریز جدا هم داشته باشید
آقا من فکر میکردم آزمون همین جمعه ی این هفته اس ! الآن خیلی خوش حال شدم . بعضی درسا رو تموم کردم ، فقط فیزیک و چندتا عمومی مونده .
می خوام تو این هفته فیزیک و عمومیا رو ببندم و در کنارش فصل دوم زیست پیش و 5 و 7 سال دوم رو بخونم برای آزمون بعد که فشرده اس .
هفته بعد رو هم میذارم برای مرور
سلام به همگی
منم گزینه دو ثبت نام کردم فارغ التحصیل هستم تا 25 مهر هم فقط فیزیک و عربی مونده که نخوندم که اونم بهش میرسم
به نظرم گزینه دو خیلی بهتر از قلمچیه هم از نظر مادی و هم از نظر کیفیت سوالات و مشاوره و همین و عیب گزینه دو همین ول کردن پایه تا عیده که دیگه باید خودمون بخونیم
بچه ها میشه رفت بیعانه ای که دادیم بگیریم؟ :yahoo (110): من یهو جو گیر شدم، تو یه موسسه دیگه ثبت نام کردم! الان میخوام دوباره گزینه2 ثبت نام کنم.:yahoo (79):
تازه این برنامه شم نمیرسم بخونم. :yahoo (101): ایشالا شما این آزمون رو خوب بدین. :yahoo (5):
من می خوام نفرات برتز آزمون ها آزمایش پارسال و اونا که امسال قبول شدن رو ببینم(دقیقا مثل اون چیزی که تو سایت کانون هست)
فکر می کنم چنین چیزی تو سایتشون هست اما یوزر و پسوورد می خواد یکی از دوستان یم تونه این کارو بکنه؟
منظورم آزمون هایی بود که خوده گزینه 2 ازشون گرفته.
دوستان من الان می تونم ثبت نام کنم؟
به دلیل یه سری مشکلات نتونستم
نام درس تعداد سوال درست نادرست نزده نمره خام نمره تراز سطح علمی هندسه 1 7 7 0 0 100.00 12252 عالی فیزیک 25 24 0 1 96.00 12252 عالی ریاضی 25 24 0 1 96.00 11664 عالی آمار و مدل سازی 3 3 0 0 100.00 12252 عالی ریاضی 2 و ریاضی 3 15 14 0 1 93.33 11502 عالی شیمی 25 25 0 0 100.00 12252 عالی زیست شناسی 35 34 0 1 97.14 11502 عالی زمین شناسی 20 18 2 0 86.67 11375 عالی زبان عربی 25 23 0 2 92.00 10668 عالی زبان و ادبیات فارسی 25 24 0 1 96.00 11502 عالی زبان انگلیسی 25 25 0 0 100.00 12252 عالی فرهنگ و معارف اسلامی 25 21 3 1 80.00 9528 عالی
سلام بچه ها میشه برنامه ی آزمون بعدوبرنامه ریزی شو بذارین.شایدمنم این بار آزمون دادم.
راستی گزینه 2بازم برنامه واس درس خوندن روزانه برنامه تو پیک مشاوره هاش میذاره؟؟؟
من زیست ادبیات دینی پیش رو برای ازمون 25تموم کردم..فیزیک عمرا تموم بشه...شیمی و زبان هم این هفته تموم میشه..من که فشار زیادی حس نکردم..وقت زیاد هم آوردم
بله داره از اون برنامه های روزانه
اهداف آموزشی و محدوده بندی آزمون های آزمایشی سال تحصیلی ٩۴-٩۳ ویژه داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۴ | گزینه دو
از اینجا پایین جدولا بالای نظرات کلش دانلود کن برنامه رو
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فیزیک که کاری نداره تموم کردنش
از امروز روزی 2 ساعت فیزیک بخونی تموم میشه البته اگه مثلا وسطای فصل 1 باشی
البته موافقم خیلی سنگین بود فیزیک این ازمون فکر کنم بالای 30 بزنی تراز خیلی بکشه بالا
عاغا این آزمونا غیر حضوریش چطوریاس ؟
برنامه اش تو سایت هست ؟ من که چیزی ندیدم . شرکت توشون ضروریه ؟
سوالاش چطورین ؟ ارزش بررسی دارن ؟