سلام
بچه هایی که سالهای پیش کلاس کنکور رفتن بیان بهترین دبیرا تو شهر خودشون برا کنکورو معرفی کنن
تا بقیه دوستان هم گمراه نشن و بتونن با یه دبیر خوب کلاس بگیرن
الان دبیر خوب فیزیک و ریاضی تو شیراز کسی میشناسه؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بچه هایی که سالهای پیش کلاس کنکور رفتن بیان بهترین دبیرا تو شهر خودشون برا کنکورو معرفی کنن
تا بقیه دوستان هم گمراه نشن و بتونن با یه دبیر خوب کلاس بگیرن
الان دبیر خوب فیزیک و ریاضی تو شیراز کسی میشناسه؟؟؟
ریاضی تجربی:آرش کمالی
فیزیک محمدیان و ارحام صادقی
اینا بهترینن
سلام من ميرم سوم اما اينا دبيرايين كه الان باهاشون گرفتم،،شهرم هم شيراز
فيزيك:آقاي بلواري زاده واقعا عالي درس ميدن به شدت توصيه ميكنم باهاشون كلاس بگيريد
رياضي:آقاي نادريان پارسال هم باهاشون كلاس گرفته بودم و هنوزم ميرم و واقعا راضيم،،البته واسه پيش ميگن آقاي كمالي هم خوبه ولي فقط و فقط تست كار ميكنن به نظر من اموزش مهم تره،اقاي خسروي هم كه بعيد ميدونم نشناسي دانش اموزاشون راضين ولي من باهاشون كلاس نداشتم
زيست:آقاي نقشوار خوب درس ميدن از پارسال باهاشون كلاس داشتم اگه با مبلغش مشكل نداشته باشي ولي مبلغ بالاشون هم واقعا ارزش داره فقط امتحان نميگيرن خودت بايد زياد تست كار كني ولي جزوشون واقعا كامله و نياز به كتاب كمك اموزشي نداري اصلا
آقاي فلاح زاده هم دبير زيست هستن ولي جزوشون نصف جزوه آقاي نقشواره!!تازه آقاي نقشوار جزوه ژنتيكو جدا ميگه ولي خوب اگه تنبليت ميشه و درس نميخوني ايشون زياد امتحان ميگيرن
دوستان ميشه يه دبير عربي خوب تو شيراز معرفي كني
اگه كسي اين پست رو ديد دست نگه داره بعد كنكور بيام ويرايش كنم!!
اقای منتظری :yahoo (99): واسه ریاضی عشقه .....ازش استفاده نکنی از کَفِت رفته ! ...
اقاي نقشوار كلاس پسرا تو مدرسه اتيه سازان،اقاي نادريان يه جا رو گرفتن مث خونه اونجا درس ميدن برا پسرا هم لابد همونجاس
اقاي بلواري زاده هم تو اموزشگاه درس ميدن ولي واسه پسرا اسمشو نميدونم يكي از دانش اموزاش گفت اينو نميدونم ديگه
نه اطلاع ندارم البته تا خودت تجربه نكني نميفهمي كدوم دبير واست جواب ميده و با روشش راحت تري هركي يه چيزي ميگه
خواهش
ممنون
فیزیک: مهندس صدیقی پارسال بودن نمیدونم امسالم هستن یا نه
تحربه شخصی من و 3 تا از دوستام
ادبیات: دکتر هامون سبطی
عربی: امیر هورفر
دینی: فقط فقط فقط دکتر کریمی
زبان: دکتر کیاسالار
زمین: فقط و فقط دکتر چلاجور
ریاضی: علی مقدم نیا
زیست: دکتر عمارلو
فیزیک: امیر میرحسینی
شیمی: مصلایی
اینا همشون توی آموزشگاه هدف تدریس می کنن
من فقط شیمی کلاس رفتم .شیمی آقای دکتر فرزانه که واقعا شیمی رو با ایشون یاد گرفتم و تونستم شیمی رو 72 درصد بزنم.واقعا راضی بودم.:y (722):
دبیر عربی شیراز آقای رییسی میشناسم که معلم رتبه 3 کنکور 93 هم بوده
آدرسش هم خیابان مشیر فاطمی کوچه شماره2 آموزشگاه گاج هست.از چند نفر تعریق ایشون رو شنیدم.
راستش من سر کلاس آقای نقشوار رفتم و با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و درسارو یه بار خوندم اصلا از تدریسشون خوشم نیومد.اولا نه تست و تکلیف میدادن
دوما امتحان نمیگیرن(امتحان گرفتن فقط واسه تنبلا نیست بلکه باعث افزایش مهارت های آزمون دادن هم میشه که اینش خیلی مهمتر از خود امتحانه) و سوما خیلی بحث های خارج از کتاب میکنن و مطالب اضافی سر کلاس میگن وآخرش هم میگن که اینا بدردتون نمیخوره!!
جزوشون هم هیچ چیز خاصی نداشت کپی متن کتاب بود+یه سری نکته روتین که توی همه تست ها پیدامیشن.
ولی با این حال من تعریف آقای نقشوار رو از خیلیا شنیدم و حرفای من اصلا از ارزش کار ایشون کم نمیکنه ولی من از ایشون راضی نبودن برخلاف خیلا(راستش بین دوستام اولین نفری هستم که از ایشون خوشم نیومد ولی اقای فلااح زاده رو بیشتر راضی بودم.جزوه آقای فلاح زاده و نقشوار هیچکدومشون مثل کتاب درسی نمیشن و در کنار همه این جزوات باید کتاب درسیو بوخوریییییییییییننننن)
آرش کمالی سیستمش حل تست و آنالیز دقیق تست ها هست به طوری که هیچجا ندیدید!!!
من پارسال که کنکور میخوندم یه جور دیگه به تست های کنکور نگاه میکردم ولی الان با تجزیه تحلیل های ایشون یه جور دیگه به سوالات نگاه میکنم و اصلا وقت تست تالیفی هم خیلی کم پیدامیکنم!!!!
کلا اگه قبولتون کنن از هر دبیری بهترن خیالتم راحت باشه و یه چیزیش که خیلی خوبه اینه که هفته ای 1.5 ساعت بیشتر کلاس ندارن و راحت وقت میکنی تست بزنیو کلی کار دیگه انجام بدی.
هورفـرُ واسه عربی موافقم ^_^
کرج
زیست:دکتر تقدیری( فووووووووووووق العاده) - آرامفر
شیمی: بابایی- مسیح
ریاضی: یادگاری(خییییلی بداخلاقه اما تدریسش خوبه)
ادبیات: هامون سبطی
عربی: شرفی
ممنون بچه ها کسایی هم که از شهرای دیگه هستن بیان بگن
من وكيل اقاي نقشوار نيستم!!اما زيستو واقعا بهش مديونم من تو راهنمايي و دبستان كلا از علوم متنفر بودم اما اقاي نقشوار ديد منو عوض كرد
پارسال هميشه نمره هاي زيستم بيست خالص بود و روش درس خوندنو هم ايشون بهم ياد داد
حتي اولش كه اومدم تجربي واقعا شك داشتم به انتخاب رشتم اما ايشون خيلي به من كمك كردن مخصوصا با تشويقاشون
جزوشون كپي كتاب و تستا نيست و نميتونم اينجا هم مثال بزنم ولي خوبه كه جزوشون كتابو هم در بر گرفته
نكته هاي خارج از كتابي كه ميگن ديد ادم رو باز ميكنه به نظر من،حداقل بار علمي ادم ميره بالاتر
ببخشيد! من نگفتم اقاي فلاح زاده واسه شاگرد تنبلا خوبه،گفتم واسه كسي كه نميتونه از خودش كار بكشه بهتره
با ازمون ازمايشي هم ميشه مهارت كسب كرد به نظر من،اما خب هركي يه نظري داره
اما نه اقاي نقشوار و نه اقاي فلاح زاده و هيچ دبير ديگه اي به جاي ما كنكور نميدن و تلاش خودمونه كه مهمه
ممنون واسه معرفي دبير عربي،ايشالا موفق باشيد
تو شیراز. علوی.
فک کنم ریاضیاتش با استاد آرمنده. پشیمون نمیشین.
موفق باشید..
شما كلاسهاى عمومي آقاى كمالى رو ميرفتيد ؟
خصوصى هم قبول ميكنن ؟
ايشونو به من هم معرفى كردن ولى بين آقاى كمالى و محمودزاده شك دارم
ممنون همگی
مشهد: ریاضی: آقای اسماعیلی(دبیر مدرسمون بودن عالیییی اما امتحان و اینا نمیگیرن) - آقای شاکریان (نداشتم باهاش) * فیزیک: آقای قاضی ( خیلی میپیچونه کلاساش رو اما بعضی مباحث رو فوق العاده میگه) - آقای طالقانی( من نداشتم باهاش) * شیمی: آقای شکفته( دبیر مدرسمون و فوق العاده با سواد) - آقای محمدی ( تعریفشو شنیدم) * زیست: کلاس نرفتم من اما آقای بصیری و زمردی معروفن * ادبیات: آقای سمندر:yahoo (8): * عربی: نرفتم کلاس اما آقای معین زاده رو شنیدم * دین و زندگی: خانوم مقتولی
سلام به شیرازیای عزیز...من چهارم ریاضیم فقط و فقط ثبت نام کردم تو انجمن ک دبیرای واقعا عالی شیرازو معرفی کنم واسه ریاضیات اقای رضا سلطانی بهترین هستن همه دروس ریاضی اعم از گسسته و جبرواحتمال و هنذسه تحلیلی و دیف حسابان و همه چیو تدریس میکنن و البته تو همش هم مهارت فوق العاده ای دارن دانش اموزاشون هم همه از مدارس نمونه دولتی وتیزهوشاتن هستن.واسه فیزیک اقای استخریان و اقای اسماعیل پور و دکتر رضایی ک رتبه سه کنکور تجربی 93 شاگردشون بودن...فیزیک رو 100 زده بود!واسه عربی اقای مهدی رییسی عالین. واسه شیمی اقای وصال ک توی اموزشگاه مفید همراه اقای استخریان تدریس دارن.ادبیات هم جناب کمال صالحی کامل ترین جزوه رو دارن و توی شیراز ب عنوان بهترین دبیر ادبیات شناخته شدن!و اما منابع درسی...حسابان(نشرالگو و تخته سیاه ک ب همراه دروس پایهه هست)دیف(تخته سیاه 1و2وانرژی اتمی و اندیشه فایق و فار و گاج نقره ای ک برای شروع خوبه)شیمی فقط مبتکران بخونید از همه کامل تر و باحال تر البته ی سری گزاف گویی کرده ولی خب باعث بیشتر و بهتر فهمیدن بقیه مطالب میشه زبان کتاب405 وtick8واس کلمه و مبتکران شهاب اناری واسه قواعد و readingو cloze دین و زندگی پیام ایات و روایات انرژی اتمی عالیه.قرابت معنایی هم انرژی اتمی عربی ایادفیلی و انرژی اتمی.فیزیک هم اول انرژی اتمی رو کار کنید چون بعدش راحت تستای گاج نقره ای رو میتونید بزنید!گسسته و جبر خیلی سبز.امیدوارم موفق باشین راستی مشاوره های دکتر افشار رو هم دانلود کنید گوش کنین خیلی تاثیر داره ...ب امید رتبه147 نمیدونم چرا ولی ذهنم همش رو این عدده هس!!!:yahoo (83)::yahoo (83)::yahoo (83):خدانگهدار همگیییییییییییییییییییییی یی
ریاضیات اقای سلطانی فیزیک استخریان و اسماعیل پور و دکتررضایی شیمی اقای وصال عربی دکتر مهدی رییسی ادبیات کمال صالحی ....بخدا حرف ندارنا حداقل ی کم پرس و جو کنین ی جلسه سرکلاساشون بشینید متوجه میشین مثلا استخریان دانشگاه صنعتی شریف میرفته مخ هس اقای سلطانی ک اصلا...بخدا نابغه ای هس برا خودش نرین کلاساشونو ضرر کردین رو هیچ کس ب اندازه اقای سلطانی تاکید ندارم هیچکس....یا حق...:yahoo (83)::yahoo (83)::yahoo (83):
ميشه لطقاً شماره و ادرس محل تدريس استاداي شيراز رو بگيد؟؟؟؟
ادرس آموزشگاه مفید رو میشه بزارین
تهران__
ادبيات: شاهين زاد
عربي:ايادفيلي
ديني:كريمي، بهمن آبادي
زبان:اناري
رياضي:سروش موئيني ، مقدم نيا
زيست:عمارلو، اشكان هاشمي، كميل و ابوذر نصري
فيزيك:نادري
شيمي: مصلايي، بابايي
سلام من تا حالا کلاس نرفتم میخواستم بدونم بهترین دبیرای کنکوری. مشهد کدومان؟ تو کدوم موسسه ان؟ لطفا شماره تلفن یا ادرس بگین خواهش میکنم جواب بدین
شیمی توی تهران فقط و فقط کتر رضا بابایی
اگه برای انسانی کمک خواستین بگین تاجایی که اطلاع هست معرفی بشه
سلام دوستان
اگه کسی هست که بهترین اساتید کنکوری در مشهد رو میشناسه لطفا بگه.
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
سلام من یه دبیر فیزیک خیلی خوب می شناسم
آقای درانی نژاد که مثل آقای بلواری زاده مدرس تیزهوشان شیراز و ناحیه 2 هست .
سایت خوبی هم دارن آموزش فیزیک فارابی
شماره همراه ایشون
09164398835
dorrani nezhad
شیراز یه دبیر خوب نداره. همین نقشوار از دانشگاه آزاد کرمان زیست شناسی گرفته. حیف پول که بدین به این اصطلاح معلمها. ب
Sent from my G630-U10 using Tapatalk
سلام . میشه شماره ی آقای ارحام صادقی رو بگید.
دبیر ریاضی و دبیر فیزیک خوب تو اهواز معرفی کنین چه پروازی چه بومی خواهشا نادری نژاد فیزیک(مولف گاج)رو نگین برای دوم رفتم پیشش برای 7 نسل و 7 جدم بس بود
مرده رو slow motion ه انگار داره به یه مشت فلج ذهنی درس میده به خدا وقتی داشت فشار رو درس میداد داشت درباره ی سردر سازمان ملل حرف میزد بعد گفت بنی ادم اعضای یک پیکرند و ... بعدشم گفت به خاطر اینکه تو بدن ما خونه و خون مایع است و طبق اصل پاسکال توجیه میشه:|:|
بچه ها هرکی تو شیراز تو درسای اختصاصی معلم خوب سراغ داره معرفی کنه لطفا
ریاضی: بهاالدینی - محمود زاده - کمالی (الان همسون پر شده فکر کنم. از بهمن ظرفیتا پر شده. اما بهالدینی اگه التماسش کنی راهت میده)
فیریک: ارحام صادقی
زیست: گروه آموزشی biomaze - رضایی - ده بزرگی
شیمی: بحرانی - فرهاد پور
دیگه هر معلمی جز اینا گرفتی پولتو ریختی دور !
مابقیشون فقط اسم در کردن وگرنه هیچی نیستن ...