دوستان میخوام برای آزاد انتخاب رشته کنم
به نظرتون ترتیبم چجوری باشه ؟
دندان پزشکی - داروسازی - پزشکی
کدومش زودتر به درآمد میرسه و همچنین شهریه کدومشون بیشتر و کدومشون کمتر هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان میخوام برای آزاد انتخاب رشته کنم
به نظرتون ترتیبم چجوری باشه ؟
دندان پزشکی - داروسازی - پزشکی
کدومش زودتر به درآمد میرسه و همچنین شهریه کدومشون بیشتر و کدومشون کمتر هست ؟
اقای FaaRShDشما مطمئنی که ازاد تا تراز 8500 میگیره امسال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا ینوطبق چه اماری گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من فقط میدنم که شهریه دندان از اون 2 تا بیشتره و برای درامد زایی توی رشته ی دارو باید یه پشتانه مالی قوی داشته باشی تا بتونی داروخانه بزنی چون استخدام شدن با مدرک دارو تو بیمارستان خیلی سختو تقریبا غیر ممکنه
اینم شهریه های ازاد مربو به سال 92
مقطع دكتري رشته هاي پزشكي و داروسازي (98,000,000 ريال) و مقطع دكتري رشته دندانپزشكي (104,000,000 ريال) است.
شهريه ثابت تا پايان دوره تحصيل ثابت، اما شهريه متغير سالانه بر اساس مصوبه هيأت امناي هر دانشگاه و مد نظر قرار داشتن نرخ تورم رسمي اعلام شده از سوي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، محاسبه و اخذ خواهد شد.
دانشجويان موظفند هزينه استفاده از تسهيلات رفاهي مانند: خوابگاه، سلف سرويس، اياب و ذهاب و .... را بطور جداگانه به دانشگاه بپردازند.
این سایتو نگاه کنید شاید تو تصمیم گیری کمکتون کنه البته مهم تر از همه اینا علاقس
http://articlefa.ir/post/1302/
سلام
پایین کارنامه کنکور نوشته:
کد دسترسی برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی
اون چیه داستانش؟ همون سریالی نیست که باید بخریم؟
مشه یکی فارسی سلیس بگه من بفمم:yahoo (113):
با تشکر
این یه احتمال ـه و منم اینو از بهترین مشاور درسی شنیدم ..
سال قبل اردبیل با رتبه 4000 منطقه 1 داشنجوی پزشکی برداشته بود ..
امسال هم معدل باعث شده که ترازها بیاد پایین .. واسه همین میگم که احتمالش هست تا 8500 بره ..
اینم واسه دانشگاه ازاد ـه .. انتخاب اول مهم نیست عین سراسری ـه
- گزینش علمی داوطلبان در انتخابهای 20 گانه صرفاً براساس نمره کل داوطلب در زیرگروه متناسب با رشته های انتخابی بوده و درج یک رشته/محل در اولویت اول مزیت رقابتی را برای داوطلب ایجاد نخواهد کرد.
- برای هر داوطلب امکان انتخاب حداکثر 20 رشته/محل فقط از یکی از مجموعههای ریاضی، تجربی، علوم انسانی و ... و براساس گروه آموزشی که آزمون دادهاند، وجود دارد و داوطلبان لازم است رشته و محلهای انتخابی خود را به ترتیب اولویت از میان رشتههای گروه آزمایشی خود انتخاب و در محل مربوطه درج نماید.
اول اینکه 80 درصد قبولی . حالا هر جا باشه ..
تبریز و تهران و اصفهان و شیراز و یزد رتبه 1870 تا 2400 برداشتن .. قطعی نیست ها ممکنه تغییر نکنه ولی سال قبل همین رتبه ها قبول شدن
اردبیل نجف اباد و شاهرود ساری تنبکابن و قم هم 2500 تا 3100
بین المللی کیش و قشم ها 3100 تا 3500
یه سری ها هم میگفتن با رتبه 4000 ازاد اردبیل قبول شدن .. اینو نمیدونم تا چه حدی درسته ... ولی میدونم رتبه 4200 تو تکمیل ظرفیت هم قبول نشد ..
بحث دندان کلا جداست .. یعنی هم درسهاش راحت ـه هم دانشکده ش مثل هتل میمونه .. تخصص هم بگیری تا 1 میلیارد در ماه در امد داری
پزشکی هم درسهاش سخت ـه .. 12سال تا فوق تخصص .. + سه سال طرح .. زندگی ****** میره کلا .. در امد در ماه از 20 میلیون تا چند میلیارد .. اونایی که جراح هستن .
داروسازی هم درسهاش نسبت به دندان سخت ـه نسبت به پزشکی راحت .. ولی من بهتر از همه این رشته رو میدونم .. سختی زیاد بعد از تموم کردن ـه درس ، سرمایه بزرگی میخواد .. حوصله میخواد با کارگر جماعت سر و کله بزنی .. اشتباهات مالی زیاد ـه ... کش رفتن زیاد ـه .. در امد ماهی 450 تا 600 میلیون .. فقط قبل رفتن به دارو و شروع کار دوره های بدنسازی رو بگذرونید ..
من اگه بخوام یه رشته بدون ازمون برم که نرم سربازی و برای سال بعد بخونم باید دقیقا چیکار کنم حالا؟
من نمدونم 3 بودم یا4
ولی هردوش خوب اومده:yahoo (105)::yahoo (105):
مررررسی:yahoo (8):
به نظرتون it قزوین خوبه یا نرم افزار تهران غرب؟؟؟
میشه یه نفر جواب بده !؟!؟
آدرس واحد های دانشگاه آزاد تهران رو میخوام به همراه دانشکده هاشون
تو اینترنت خیلی آدرسای قدیمی هست
سلام
من میتونم کارشناسی ناپیوسته ازاد ثبتنام کنم؟
اخه میگن باید فوق دیپلم داشته باشی...
درسته یعنی؟
میشه لطفا جواب این سوالم بدید؟
الان کسی که مثلا تجربی کنکور داده برای دانشگاه آزاد می تونه 8 تا انتخاب رشته داشته باشه؟
1)کارشناسی با آزمون تجربی پیوسته
2)کارشناسی با آزمون تجربی ناپیوسته
3)کارشناسی بدون آزمون ریاضی پیوسته
4)کارشناسی بدون آزمون ریاضی ناپیوسته
5)کارشناسی بدون آزمون هنر پیوسته
6)کارشناسی بدون آزمون هنر ناپیوسته
7)کارشناسی بدون آزمون زبان پیوسته
8)کارشناسی بدون آزمون زبان ناپیوسته
الان واقعا یعنی 8 تا انتخاب رشته می شه کرد؟
سلام
یه سوال
این خط چینایی که دور رشته ها کشیدن چه معنی داره؟
احتمالا برای بومی نیست؟
مثلا پرستاری شاهرود الان بومی نیست؟
فایل پیوست 12319