سلام
یه نفر لطف می کنه آدرس واحد های دانشگاه آزاد تهران رو بذاره ؟ ؟ به همراه دانشکده هاشون
تو اینترنت آدرس هایی هست اما نمیشه بهشون اعتماد کرد بیشترشون قدیمی هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه نفر لطف می کنه آدرس واحد های دانشگاه آزاد تهران رو بذاره ؟ ؟ به همراه دانشکده هاشون
تو اینترنت آدرس هایی هست اما نمیشه بهشون اعتماد کرد بیشترشون قدیمی هستن
میشه لدفا یه جوابیم به من بدین ؟:(
^_^
دوستان.
انتخاب رشته دانشگاه آزاد دقیقا مثل سراسریه؟
یعنی اولویت انتخابی ترتیبش فرقی ایجاد نمی کنه؟
نکته خاصی دربارش هست؟
من براي خواهرام يادمه كه اكه رشته رو اول ميزاشتي شانس قبولي بيشتري داشتي امسال اينطوري نيست ؟ بايد مثل دانشگاه سراسري چيد ؟ بعد از اين ٢٠ انتخاب چندتاشو ميشه قبول شد ؟
راهنمايي كنيد هيچي نميدونم
بیکاری مگه :yahoo (4): ؟ فکر کنم بشه ..
ازاد کلا هر کی هر کی ـه ..
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ببینید شما میتونید فقط و فقط تو رشته های تجربی ثبت نام بکنید این شرط با ازمون هاست
ولی میتونید توی بدون ازمون ها تو هر رشته ای که دوست داشتید شرکت بکنید .. میتونید هنر ثبت نام بکنید یا زبان یا هر چی ..
سراسری ها که بین المللی صد در صد قبولی .. ولی تو ازاد یکم به نظرم سخت ـه .. داروسازی دامغان جدیدالتاسیس ـه اونو بزن به نظرم قبولی .. بقیه جاها یکم ریسکی ـه
میتونی بدون کنکور رو بزنی بعد مرخصی بگیری واسه سال بعد ..
بدون ازمون هم میتونی جداگانه ثبت نام بکنی ..
فکر کنم نمیدن :yahoo (4): کاردانی باشی 4 ترم بخونی میدن ..
رشته های تجربی : مهندسی پزشکی هر شاخه ای که باشه ، زیست مولکولی هر شاخه ای که باشه
ریاضی هم : عمران و مکانیک و برق ..
امسال به دلیل تاثیر معدل تراز اومده پایین .. سال قبل نفر اول ترازش 11 هزار بود امسال شده 10700 یعنی 300 تا .. ازاد هم تا 8500 اینا میگیره ..
ازاد مرخصی میده ! یک دقیقه بعد ثبت نام میتونی مرخصی بگیری
نصف شهریه رو میدی .. بین 500 تا 600 تو رشته های ریاضی
1.5 هم تو رشته های پزشکی و دارو و دندان
قانون تغییر کرده .. انتخاب اول یه زمانی مهم بود الان فقط هر چی دوست داری باید پر بکنی ولی عقل سلیم حکم میکنه اول جاهای کم طرفدار .. :yahoo (4):