آفرین واقعا عالیه!هم معدل هم تراز!!:y (562):
ساعت مطالعه هفتگیت چقدره؟+روزی چنتا درس میخونی!؟
موفق باشی!!
نمایش نسخه قابل چاپ
آزمون 6 شهریور::yahoo (76):
ریاضی:67
زیست:72
فیزیک:80
شیمی:78
ادبیات:71
عربی:68
معارف:73
زبان:88
تراز:7352
خب از نظر تراز به هدفم رسیدم امروز...ولی کاملا ارضا نشدم...هدف بعدی:7500:yahoo (50):
بگو ایشالا!:دی
ای کاش به جای انکه سوالاروسخت تر بکنند بیان واسه ما فکرکنند چرا کشور ده تانخبه داشته باشه اگه همه ی مدرسه ها مثل تیزهوشان درس میدادند همه ی دانش آموزان مخ میشدند من بسیاری از دوستانم میشناسم که به دلیل ÷ارتی وارد تیزهوشان شدند والان مخ شدند مسئولان باید سعی کنند که همه نخبه باشند وکشوری ÷یشرفته داشته باشیم:(
ای کاش به جای انکه سوالاروسخت تر بکنند بیان واسه ما فکرکنند چرا کشور ده تانخبه داشته باشه اگه همه ی مدرسه ها مثل تیزهوشان درس میدادند همه ی دانش آموزان مخ میشدند من بسیاری از دوستانم میشناسم که به دلیل پارتی وارد تیزهوشان شدند والان مخ شدند مسئولان باید سعی کنند که همه نخبه باشند وکشوری پیشرفته داشته باشیم:(
پیشرفته درست شد
ممنون
دوست عزیز یه مثال می زنم برات . الان توی تابستون خیلی از دانش آموزا نه کلاسی میرن نه چیزی و هر چیزی کسب می کنن حاصل تلاش و زحمت خودشونه . مثلا کسی که الان معلم نداره و خودش با تلاش خودش و از روی کتابای کمک درسی یه درسی رو 100 میزنه نشون میده که معلم نقش خیلی کمی در موفقیت دانش آموز داره و فقط در حد رفع اشکاله . مهم خود تلاش و پشتکار دانش آموزه . تنها نکته خیلی خوبی که مدارس تیزهوشان دارن اینه که یه جو رقابت خیلی خوبی توشه و تو مجبوری خودتو بالا بکشی .
دوست عزیز یه مثال می زنم برات . الان توی تابستون خیلی از دانش آموزا نه کلاسی میرن نه چیزی و هر چیزی کسب می کنن حاصل تلاش و زحمت خودشونه . مثلا کسی که الان معلم نداره و خودش با تلاش خودش و از روی کتابای کمک درسی یه درسی رو 100 میزنه نشون میده که معلم نقش خیلی کمی در موفقیت دانش آموز داره و فقط در حد رفع اشکاله . مهم خود تلاش و پشتکار دانش آموزه . تنها نکته خیلی خوبی که مدارس تیزهوشان دارن اینه که یه جو رقابت خیلی خوبی توشه و تو مجبوری خودتو بالا بکشی .من موافقم ولی بسیاری ازدانش آموزان که درمدرسه های معمولی درس میخوانند هیچ نمیدانند کنکور چیست من خودم تازه فهمیدم کنکوری ام هست توفزانگان از اول دبیرستان واسه کنکور کار میکنند من باید یه آگاهی داشته باشم یانه
مثلا درپنجم ابتدایی شاگردممتاز بودم اگه معلما میگفتن واسه تیزهوشان درس بخون ومیگفتن چیه حتما درمیومدم درحالی که هیچ نمیدانستم درمورد تیزهوشان
آره دیگه حالا چون تیزهوشان نمیخونی تو کنکور موفق نمیشی مطمئن باش ...
والله تیزهوشانو شما غول کردین ...
فقط جو رقابتیش زیاده و به قول دوستمون نخونی پرتت میکنن بیرون از مدرسه و باید بخونی ...ما که امسال 20 نفر خروجی داشتم پارسال 60!!
همین کتابای کمک آموزشی صد برابر کار معلم مارو میکنه ...
اینا بهونس
آره دیگه حالا چون تیزهوشان نمیخونی تو کنکور موفق نمیشی مطمئن باش ...:yahoo (106):
والله تیزهوشانو شما غول کردین ...
فقط جو رقابتیش زیاده و به قول دوستمون نخونی پرتت میکنن بیرون از مدرسه و باید بخونی ...ما که امسال 20 نفر خروجی داشتم پارسال 60!!
همین کتابای کمک آموزشی صد برابر کار معلم مارو میکنه ...
اینا بهونس
من غول نمیکنم که به فکردوستانمم اونا هیچ کدومشون درمورد کنکور نمیدونن ولی اگه معلما بهشون میگفتن خیلی بهترمیشد یکی ازمعلم من از تیزهوشان میومد واسه ما ازکنکور هیچی نمیگه ولی درحالی که معلم اول منطقه شده وفقط به فکر بچه های تیزهونانشونن تبعیض قائل نشند اگه به بچه ها میگفت کنکور چیه بچه های زرنگ ما که درسال سوم همشون معدل بالای نوزده توکنکور رتبشون عالی میشد الان دوست من معدل نوزده نهایی هیچ واسه کنکور تلاشی نمیکنه معلم میاد هی به مامیگه شمانمیتونید دربیان فقط از تیز هوشان
ولی من از دکتری قبول میشم
علیرضا جان بهت تبریک میگم باعث افتخار انجمنی.امیدوارم سیر صعودیت تداوم داشته باشه.
منم تیزهوشان بودم ولی تو جو دودر کردن کلاس بودم:yahoo (20):
البته پشیمونم :|