آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 169 از 405 نخستنخست ... 69159168169170179269 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,521 به 2,535 از 6064
    1. Top | #2521
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      بالاخره به 8000 رسیدم

آفرین واقعا عالیه!هم معدل هم تراز!!
      ساعت مطالعه هفتگیت چقدره؟+روزی چنتا درس میخونی!؟
      موفق باشی!!
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

2. Top | #2522
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آزمون 6 شهریور:
      ریاضی:67
      زیست:72
      فیزیک:80
      شیمی:78
      ادبیات:71
      عربی:68
      معارف:73
      زبان:88
      تراز:7352
      خب از نظر تراز به هدفم رسیدم امروز...ولی کاملا ارضا نشدم
      ...هدف بعدی:7500
      بگو ایشالا!
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

3. Top | #2523
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ای کاش به جای انکه سوالاروسخت تر بکنند بیان واسه ما فکرکنند چرا کشور ده تانخبه داشته باشه اگه همه ی مدرسه ها مثل تیزهوشان درس میدادند همه ی دانش آموزان مخ میشدند من بسیاری از دوستانم میشناسم که به دلیل ÷ارتی وارد تیزهوشان شدند والان مخ شدند مسئولان باید سعی کنند که همه نخبه باشند وکشوری ÷یشرفته داشته باشیم

4. Top | #2524
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ای کاش به جای انکه سوالاروسخت تر بکنند بیان واسه ما فکرکنند چرا کشور ده تانخبه داشته باشه اگه همه ی مدرسه ها مثل تیزهوشان درس میدادند همه ی دانش آموزان مخ میشدند من بسیاری از دوستانم میشناسم که به دلیل پارتی وارد تیزهوشان شدند والان مخ شدند مسئولان باید سعی کنند که همه نخبه باشند وکشوری پیشرفته داشته باشیم

5. Top | #2525
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      پیشرفته درست شد

ممنون
      هر چی خدا بخواد

6. Top | #2526
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayata نمایش پست ها
      ای کاش به جای انکه سوالاروسخت تر بکنند بیان واسه ما فکرکنند چرا کشور ده تانخبه داشته باشه اگه همه ی مدرسه ها مثل تیزهوشان درس میدادند همه ی دانش آموزان مخ میشدند من بسیاری از دوستانم میشناسم که به دلیل ÷ارتی وارد تیزهوشان شدند والان مخ شدند مسئولان باید سعی کنند که همه نخبه باشند وکشوری ÷یشرفته داشته باشیم
      دوست عزیز یه مثال می زنم برات . الان توی تابستون خیلی از دانش آموزا نه کلاسی میرن نه چیزی و هر چیزی کسب می کنن حاصل تلاش و زحمت خودشونه . مثلا کسی که الان معلم نداره و خودش با تلاش خودش و از روی کتابای کمک درسی یه درسی رو 100 میزنه نشون میده که معلم نقش خیلی کمی در موفقیت دانش آموز داره و فقط در حد رفع اشکاله . مهم خود تلاش و پشتکار دانش آموزه . تنها نکته خیلی خوبی که مدارس تیزهوشان دارن اینه که یه جو رقابت خیلی خوبی توشه و تو مجبوری خودتو بالا بکشی .

7. Top | #2527
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      آفرین واقعا عالیه!هم معدل هم تراز!!
      ساعت مطالعه هفتگیت چقدره؟+روزی چنتا درس میخونی!؟
      موفق باشی!!
      ممنون . ساعت مطالعم حداکثرش تا الان 45 ساعت بوده . میانگین 35 . بستگی داره . روزی حداکثر 3 درس رو می خونم .

8. Top | #2528
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      ممنون . ساعت مطالعم حداکثرش تا الان 45 ساعت بوده . میانگین 35 . بستگی داره . روزی حداکثر 3 درس رو می خونم .
      پس باید پایتون خیلی قوی باشه.چون معمولا بیشتر از 45ساعت مطالعه میکنم ولی اکثرش صرف جبران کم کاری پایه میشه!
      امیدوارم همیشه موفق باشید.
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

9. Top | #2529
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز یه مثال می زنم برات . الان توی تابستون خیلی از دانش آموزا نه کلاسی میرن نه چیزی و هر چیزی کسب می کنن حاصل تلاش و زحمت خودشونه . مثلا کسی که الان معلم نداره و خودش با تلاش خودش و از روی کتابای کمک درسی یه درسی رو 100 میزنه نشون میده که معلم نقش خیلی کمی در موفقیت دانش آموز داره و فقط در حد رفع اشکاله . مهم خود تلاش و پشتکار دانش آموزه . تنها نکته خیلی خوبی که مدارس تیزهوشان دارن اینه که یه جو رقابت خیلی خوبی توشه و تو مجبوری خودتو بالا بکشی .

من موافقم ولی بسیاری ازدانش آموزان که درمدرسه های معمولی درس میخوانند هیچ نمیدانند کنکور چیست من خودم تازه فهمیدم کنکوری ام هست توفزانگان از اول دبیرستان واسه کنکور کار میکنند من باید یه آگاهی داشته باشم یانه
      مثلا درپنجم ابتدایی شاگردممتاز بودم اگه معلما میگفتن واسه تیزهوشان درس بخون ومیگفتن چیه حتما درمیومدم درحالی که هیچ نمیدانستم درمورد تیزهوشان

10. Top | #2530
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

من موافقم ولی بسیاری ازدانش آموزان که درمدرسه های معمولی درس میخوانند هیچ نمیدانند کنکور چیست من خودم تازه فهمیدم کنکوری ام هست توفزانگان از اول دبیرستان واسه کنکور کار میکنند من باید یه آگاهی داشته باشم یانه
      مثلا درپنجم ابتدایی شاگردممتاز بودم اگه معلما میگفتن واسه تیزهوشان درس بخون ومیگفتن چیه حتما درمیومدم درحالی که هیچ نمیدانستم درمورد تیزهوشان
      تا حدودي باهاتون موافقم منم تازه سوم دبيرستان فهميدم كنكور يعني چي
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

11. Top | #2531
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

آره دیگه حالا چون تیزهوشان نمیخونی تو کنکور موفق نمیشی مطمئن باش ...
      والله تیزهوشانو شما غول کردین ...
      فقط جو رقابتیش زیاده و به قول دوستمون نخونی پرتت میکنن بیرون از مدرسه و باید بخونی ...ما که امسال 20 نفر خروجی داشتم پارسال 60!!
      همین کتابای کمک آموزشی صد برابر کار معلم مارو میکنه ...
      اینا بهونس

12. Top | #2532
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فقط جو رقابتیش زیاده و به قول دوستمون نخونی پرتت میکنن بیرون از مدرسه و باید بخونی ...ما که امسال 20 نفر خروجی داشتم پارسال 60!!
      اینا بهونس

من غول نمیکنم که به فکردوستانمم اونا هیچ کدومشون درمورد کنکور نمیدونن ولی اگه معلما بهشون میگفتن خیلی بهترمیشد یکی ازمعلم من از تیزهوشان میومد واسه ما ازکنکور هیچی نمیگه ولی درحالی که معلم اول منطقه شده وفقط به فکر بچه های تیزهونانشونن تبعیض قائل نشند اگه به بچه ها میگفت کنکور چیه بچه های زرنگ ما که درسال سوم همشون معدل بالای نوزده توکنکور رتبشون عالی میشد الان دوست من معدل نوزده نهایی هیچ واسه کنکور تلاشی نمیکنه معلم میاد هی به مامیگه شمانمیتونید دربیان فقط از تیز هوشان
      ولی من از دکتری قبول میشم

13. Top | #2533
      mda
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      علیرضا جان بهت تبریک میگم باعث افتخار انجمنی.امیدوارم سیر صعودیت تداوم داشته باشه.
      خدایا مرا جز خودت محتاج هیچ کسی مگردان.

14. Top | #2534
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینا بهونس

من غول نمیکنم که به فکردوستانمم اونا هیچ کدومشون درمورد کنکور نمیدونن ولی اگه معلما بهشون میگفتن خیلی بهترمیشد یکی ازمعلم من از تیزهوشان میومد واسه ما ازکنکور هیچی نمیگه ولی درحالی که معلم اول منطقه شده وفقط به فکر بچه های تیزهونانشونن تبعیض قائل نشند اگه به بچه ها میگفت کنکور چیه بچه های زرنگ ما که درسال سوم همشون معدل بالای نوزده توکنکور رتبشون عالی میشد الان دوست من معدل نوزده نهایی هیچ واسه کنکور تلاشی نمیکنه معلم میاد هی به مامیگه شمانمیتونید دربیان فقط از تیز هوشان
      ولی من از دکتری قبول میشم
      اینجا دیگه تقصیر دانش آموزه که با جو آشنا نیس خود من با اومدن به انجمن دیدم به طور کلی نسبت به کنکور عوض شد ..

15. Top | #2535
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      منم تیزهوشان بودم ولی تو جو دودر کردن کلاس بودم

البته پشیمونم
      کاش جا نماند از قطارش آرزویت
      ویرایش توسط Divergent : 06 شهریور 1394 در ساعت 21:28

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن