سلام
بچه ها قصد دارم برم كلاس رياضي ولي بينه معلما موندم بيشتر بينه آقايون كاريا ، حقيقت افشار و حاج اكبري ... كسي تو اين زمينه اطلاعات يا تجربه اي داره ممنون ميشم يه كمكي بكنه بهم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بچه ها قصد دارم برم كلاس رياضي ولي بينه معلما موندم بيشتر بينه آقايون كاريا ، حقيقت افشار و حاج اكبري ... كسي تو اين زمينه اطلاعات يا تجربه اي داره ممنون ميشم يه كمكي بكنه بهم
سلام همشهری!
یه اموزشگاه دخترانه خوب توی کاشانی هست! سر بزن اونجا دبیرای خوبی داره
نه اون سه راه دانشه! ببین ایده ال رو که میشناسی؟ اونجا پسرونس! فک نکنم واسه دخترا کلاس داشته باشه!
ولی من تو کاشانی یه اموزشگاه دخترونه دیدم که الحق رفت امد زیادی به اونجا میشه! ادرس دقیقشو گیر بیار و یه سری به اونجا بزن! باید دبیرای معتبری داشته باشه!
خواهش! من نمیدونستم همشهری هستیم! هر سوالی راجع به ادرس کتابخونه ها! اموزش پرورش، مشکلات مدرسه ای کلا هرچی در چار چوب ارومیه داشتی من در خدمتتم:yahoo (90):
نمیدونم چرا ارومیه ای ها توی نت خیلی کم هستن! کاربر نت تو شهر ما خیلی کمه! مخصوصا دخترا!
درود
این آقای حاج اکبری اگر اسم کوچیکش بابک باشه از دوستای گمشده ما هست
هم اخلاق نازنینی داره هم سوادش مورد تاییده
هرچند بالغ بر 20 ساله ازش خبر ندارم
فکر نمی کردم تو کار آموزش موندگار شده باشه
با سلام
دوستان تو شهر ما چرا همه فکر میکنن که یکی معروف باشه خوبه.باید نتیجه گرفت تا گفت خوبه.
من خودم با همه این معلم های ریاضی خوندم ولی نتیجه نگرفتم.پارسال زدم 15 درصد.
تابستون پیش یکی از دوستام آقای زارع رو معرفی کرد بهم.رفتم کلاساش.باور کنید عالی درس میدن.من که تو قلمچی صفر میزدم از مهر درصد هام شد 50 به بالا.تو دی و بهمن 80 و 90 هم زده بودم ریاضی رو
تو کنکور 93 هم که این همه سخت بود اون روز بعد اومدن کلید ها حساب کردم که 79.92 زدم.
حتما امسال پزشکی قبول میشم.همشم مدیونه آقای زارع هستم.فقط نکته تستی عالی میگفتن که تونستم این همه عالی بزنم تو کنکور. پارسال کجا الانم کجا
ازشون بازهم متشکرم.موفقیت و خوشبختی خودمو مدیونه ایشونم.هرکی با ایشون کار کنه عالی درصد میاره تو کنکور.من شماره آقای زارع رو میزارم اینجا هر کی خواست که تو ریاضی نتیجه بگیره برداره :09148010973
درود.انشاءالله که موفق باشین.می شه بپرسم درسای دیگتونو با کیا خوندین و چند زدین؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
درود بر همشهری های عزیزم
درست ترین راه را برای کنکور انتخاب کنید، این نشانه ی درک بالای شماست.
مشاوره، برنامه ریزی، تدريس حرفه اي،dvd های آموزشی معتبر
شماره تماس :32252622آدرس: فلکه خیام - بن بست جنب بانک آینـده - طبقه دوم – موسسه پیـروزان
سلام دوستانِ كنكوري:
... مي دانیم كه بسياري از شما با رتبه هاي مختلفی که در كنكور به دست آورده ايد در انتظار مشاوره اي خوب و دقيق هستيد تا از رشته اي عالي و بابِ طبع تان قبول شويد . به تلاش هاي خودتان در طول يك سال احترام قائل شده، روحيّه خود را نباخته، به حرف و حديث هاي اين و آن هم چندان توجّهي نكنيد؛انتخاب رشته تان را به دوراز هياهوی بازاري انجام دهيد،
ما هم به عنوان بخش كوچكي از اين مجموعه در كنارتان خواهیم بود.
جهت جلوگيري از ازدحام در هنگام انتخاب رشته،خواهشمندیم قبل از مراجعه، وقت قبلي بگيريد.
به هنگام مراجعه به همراه داشتن کارنامه و کارت عضویت سازمان های طرف قرارداد الزامی می باشد.
آدرس: فلکه خیام - بن بست جنب بانک آینـده - طبقه دوم – موسسه پیـروزان
شماره تماس : 32252622
درود.بله می تونین بیایین.اطلاعات کامل می تونیم براتون بدیم.منتظرتون هستیم.
درود.اتفاقا برای انسانی ها تخصصی انتخاب رشته می کنیم.یکی از کادراشم بنده هستم.و دو تا کادر مجرب دیگه که اگه بیایین خدمتون هستیم.
درود.بله می تونین بیایین.اطلاعات کامل می تونیم براتون بدیم.منتظرتون هستیم.
منم دقیقن همین امروز به این نتیجه رسیدم که هرکی معروفه قرار نیس ...
یکی از همین دبیرا که خیلی معروفه تو ریاضی سه هفته س منو دوستمو مسخره خودش کرده و 6 بار بهمون گفته فلان جا کلاس تشکیل میشه و ما بدبختا با زبون روزه پا شدیم رفتیم ولی خبری از کلاس نبود
خیلی ممنون حتمن با ایشون تماس میگیرم ببینم کلاساشون در چه وضه ... 22 تیر شد هنوز من رو هوام واس ریاضی :yahoo (2):
به به همشهری ..
کاره خیلی عالی میکنی که با کلاسا رابطه خوبی نداری ... به رابطه ت با همین وض ادامه بده :yahoo (4): والا از وقتی من درگیره کلاسا شدم نتونستم کلمه درس بخونم
درود.خواهش میکنم با بنده تماس بگیرین و یا به آدرس موسسه ی پیروزان مراجعه کنین تا راهنماییتون کنم تا مشکل ریاضی شما رو حل کنم...سیستم آموزشی موسسه ی ما کلا فرق میکنه و با اینترنت هیچ کاری نمی تونم واستون انجام بدم.این سیستم ما هم باعث می شه وقتتون تلف نشه هم هزینه های کلان خرج نکنین.
دوست دارم فقط موفق باشین.با تشکر دکتر یزدی زاده
درود بر همشهری های عزیزم
مشاوره، برنامه ریزی، تدريس حرفه اي،dvd های آموزشی معتبر،انتخاب رشته
شماره تماس :32252622
سلام.اکثرا خودم خودم درس هارو. فقط ریاضی و زیست رفتم کلاس. فقط استاد ریاضیم آقای زارع تو مهر یک برنامه نوشت برام با اون جلو رفتم.برنامه نبود الان 20000 هزار هم نمیاوردم. ولی تخمین رتبه 1250 آورد.کلا برنامه ریزی درست که داشتم و روش های عملی برنامه که گفته بودن آقای زارع و درصد بالایی که تو درس ریاضی آوردم باعث شد که رتبم خوب بشه.درصد هام اینها هستن :
ریاضی : 80
زیست: 50
شیمی: 50
فیزیک : 40
زبان : 90
ادبیات : 60
دینی :50
عربی :75
سلام مرسی
آقای هاشم پور زیاد خوب نمیگفت چون کمی سن شون رفته بالا و شاگرد زیاد بود تو کلاس اصلا رفع اشکال و امتحان نمیگرفت.
آقای کاریا هم اصلا کنکوری نمیگن فقط روش عادی که تو حل تست با این روش وقت میگرفت و تو آزمون نمیشه درصد آورد
آقای حاج اکبری سریع میگن اصلا نمیشه فهمید
ولی با آقای زارع واقعا نتیجه گرفتم چون روش کنکوری عالی میگه.کلاساش منظم بود.امتحان و رفع اشکال داشتن عالی. اخلاقشون فوق العاده بود. تا یک فصل رو بالای 70 نمیزدیم تلاش میکرد تاعیب هامون رو پیدا کنه. علاوه بر اون واقعا با احترام بودن به ههمون. من واقعا راضی بودم و خدا رو شکر نتیجه هم گرفتم. درضم استاد دانشگاه تبریز هم هستن. اگه واقعا درصد میخوایی بیاری با ایشون کار کن.بعدا ازم تشکر میکنی قول میدم
درود بر همشهری های عزیزم
مشاوره، برنامه ریزی، تدريس حرفه اي،dvd های آموزشی معتبر،انتخاب رشته
شماره تماس :32252622
انتخاب رشته ی تخصّصی
سلام دوستانِ كنكوری:
... می دانیم كه بسیاری از شما با رتبه های مختلفی که در كنكور به دست آورده اید در انتظار مشاوره ای خوب و دقیق هستید تا از رشته ای عالی و بابِ طبع تان قبول شوید . به تلاش های خودتان در طول یك سال احترام قائل شده، روحیّه خود را نباخته، به حرف و حدیث های این و آن هم چندان توجّهی نكنید؛انتخاب رشته تان را به دوراز هیاهوی بازاری انجام دهید،
ما هم به عنوان بخش كوچكی از این مجموعه در كنارتان خواهیم بود.
شماره تماس : 32252622
دیگر درصد 100 برای ادبیات محال نیست...
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرین.
سلام بر بچه های گل ارومیه برای شیمی و فیزیک پیش کدوم معلم برم؟
کسی از ارومیه هست که معلم ریاضی خوب بشناسه؟
نظرتون راجب آقای عسگراوغلی چیه؟
سلام
استاد بنده شما رو نمیشناسم ولی الان استاد حاج اکبری با نام کوچیک بابک معلم من عه
اگه جسارت نباشه لطفا خودتون رو معرفی کنید تا شما رو ب اطلاع استاد حاجی برسونم
سپاس